Klickedicken

2009-09-20
10:58:55

Lillasyster
Just nu tänker jag såhär: Vafan har JAG en blogg för!? Jag hinner aldrig någonting ja måste göra... så varför skriva en blogg som ingen läser och som jag själv tycker är grymt tråkig? Det är bara sjukt.
Aja, ska väl lägga av snart, om jag inte redan har gjort det egentligen. :P
Igår spelade Lillasyster på Liseberg! Det var GRYMT bra!! :D Haha, jag stod i mitten näst längst fram nästan hela spelningen... De framför va fan helt galna. Kanske inte så konstigt på en sådan konsert men om man kollar på resten av publiken så var det speciellt, haha. Det blev massor av bra låtar. Det man tänker på först är när Martin sa: "Tysta. Känn lugnet. Nu kommer en ballad, så känn lugnet. Den är ny..." och alla tystnade och väntade och då började de spela LOK står när de andra faller! hahah, så jävla bäst XD Efter konserten var det signering och Martin hoppade över vårt hörn flera gånger, haha. Men det gjorde inte så mycket, vi snackade massa med Daniel och Max istället. Max sa att jag var smart... hahah XD och jag fick en kram av Daniel XD Haha, Sara flippade och ville ha autografer överallt, även om hon typ inte gillade dem. haha :D Det var grymt kul iaf. Men nu är jag sjuk igen, så jag ska sova idag.
GOD NATT!

2009-09-15
20:20:53

BERLIN! <3
Vi har varit i BERLIN!! Klass 9a och 9b är bäst i hela jävla världen! <3
Nu orkar inte jag berätta om det hela, men vi har varit i judiska museet, sachsenhausen, på Alexanderplatz osv. Det har varit grymt kul! Men som sagt, jag orkar inte berätta...
Niorna 2009-2010 är dom bästa någonsin! <3