Klickedicken

2013-02-28
18:26:49

eeh... tvättmedel?
Det ringer och jag svarar
Jag: "Aaaa, det är Jenny."
Han: "Hej, jag ringer från tvättex!"
Jag: "Jaaa, heej"
*tystnad*
Han: "Heeeej...." *skratt* "jag... eh.. tvättmedel?"
 
 
Hahah, asså vafan? Ska de inte ringa för att sälja sina produkter.. hade jag vart en suris hade jag lagt på när han inte sa ngt mer efter att han ringde från tvättex. Hoppas de lär sig! XD

2013-02-27
20:57:54

Objektiv
Eeeeeh, jag spontanköpte ett kameraobjektiv på nätet nyss! Vill ha det här NU! :D
 

2013-02-27
20:23:51

OJ, vilken överraskning!
Hahah, man kan ju inte annat än skratta XD
 

2013-02-27
16:15:07

Plugg, plugg och åter plugg...!
Jag överlevde..! Både svenskaredovisningen och matteprovet klart!
Svenskan vet jag inte alls hur den gick, jag bara flummade lite. Kunde inte ens läsa på mitt papper, men läraren verkade inte totalmissnöjd iaf. Så jag är glad.
 
Matten var skitläskig! Ni vet när man är klar efter mycket mindre tid än man borde och börjar leta fel man har gjort...? Det slutade med att jag trodde att allt jag gjort var fel, gjorde om, kom fram till samma sak, räknade allt baklänges och kom fram till att inget stämde. Eeeh.. jag kom inte på ett bättre svar, så lämnade in det som det var. Haha, hoppas det dög!
 
Jag o Susanna tänkte fira det med att gå o träna ikväll! (Y) 
 
Nu ska jag egentligen skriva ett PM om Kafka och skicka till Svenskaläraren typ ikväll. Och så borde jag skriva svar på sjukt många idrottsfrågor. Eeeh, borde börja med det! 
 
 

2013-02-26
18:44:13

Dans!

Efter förra veckans danslektion såg mina knän ut så här... Något säger mig att det kan vara ngt liknande denna veckan.


2013-02-23
21:50:08

Mobilblogga

Har försökt skriva ett inlägg från mobilen sedan Ulriks uppträdande i melodifestivalen, men det har inte fungerat!! Poängen med inlägget var att Ulrik var en av de få som faktiskt var bra i årets melodifestival!

Jag tyckte verkligen att Ulrik o det första bidraget skulle gå vidare till final i kvällens deltävling, men så blev det inte. Alexander Bard blev lite dissad och kom inte ens vidare till "andra omgången" eller vad de kallar det.

Dessutom måste jag säga att melodifestivalen var mycket bättre förr! Nu får man sitta o genomlida skitlåt efter skitlåt medan låtarna från förr ändå var bra. (Ja, jag fattar vad som är skit o inte, trots att det inte är min musikstil!) Alcazar var tex bra när de var med! Nu var de pausunderhållning och ägde fortfarande alla bidragen. Alla utom Ulrik o Alexander Bards "band".


2013-02-23
12:32:00

Simma!

Igår trodde jag att jag höll på att få migrän. Hade ALLA mina vanliga symptom. Men gick o la mig en timme o ansträngde mig inte (varken mentalt eller fysiskt, hahha) efter det, så nu mår jag braaa! Har till och med vart o simmat med Susanna. Visst simmade vi skitlångsamt o snackade hela tiden, men det är alltid något! När jag kommer hem blir det lunch o plugga matte innan jag ska träffa släkteen! :D

Så här tråkigt ser det ut från bussen bär man åker hem.. Vill ha sommar NU NU NU!!


2013-02-22
22:51:54

DJ CAT
Bara för att.... 

2013-02-21
19:11:49

Chalmers
Idag var jag på besöksdag på Chalmers!
Vet inte om jag är mer eller mindre förvirrad nu än innan, men det var lite kul i vilket fall. Jag ska gå Teknisk Matematik eller Teknisk Fysik... Kommer antagligen inte in på fysik, men kommer nog in på matte. Så där väger matte över. Sen är matte roligare än fysik, och efter att ha kollat igenom alla kurserna o så känns matte liiiite mer lockande. Tror jag. MEN (det stora mennet) folk som går fysik verkar ha så mycket roligare än de som går matte! Jag vet inte varför, men det verkar verkligen så! Och att det är kul är såklart det viktigaste, annars tror jag inte man orkar med en sådan utbildning!
 
Det tål att tänkas på asså...!
 
Från när jag och Fille skulle på fest på Chalmers i höstas.. Måste ju visa upp min Chalmerströja! (a)

2013-02-19
21:17:32

F-spex!
Jah! Då har man fixat biljett till F-spexet! Ser fram emot det som satan :D
 
Här är en bild från förra året. Det var sjuuuukt bra då. Hoppas att det är lika bra iår! :D
Bilden snodde jag på facebook.. ^^
 
Vill du också gå? Här är hemsidan: http://www.ftek.chalmers.se/

2013-02-17
21:17:00

Sista dagen på lovet!!
Jag kom fram till att enligt min filosofi att man pluggar en timme om dagen, så borde jag plugga iaf åtta timmar idag. (Lördag o fredag är ledigt o söndag pluggar man mer, så det är inte så exakta beräkningar). Iaf. Jag har inte pluggat alls på lovet, så åtta timmar idag. Det blev två och en halv. Meeeen mycket bättre än alla andra gånger jag har försökt plugga! Har läst igenom hela samhällsprovet en gång. EN gång. LÄST. Provet är på tisdag.. Oooops. Får plugga det imorgon! Tyskaboken som ska vara klar typ.. på onsdag - senast - har jag NÄSTAN läst en tredjedel av. Heeh. Dags att fortsätta kanske. :s
 
I vilket fall tog jag en liiiiten paus från pluggandet för att gå på BodyBalance! Det var lite kul på ngt sätt, men känns inte riktigt som träning. Visst jobbigt för benen när vi körde "styrka", men jag vill ha det mer ... fartfyllt! Det är en bra avkopplingsgrej såhär innan måndag, men aaaah.
 
Efter skulle jag o Susanna springa bort till Friskis för att träna på gymmet där med Anna och Bea. Meeeen när bussen inte gick ville Susanna lata sig o åka hem, så jag sprang.. eh "sprang".. upp till Friskis ensam. Det var långt tills de skulle stänga, så när jag kom var det bara en timme kvar. Hittade Anna och Bea och körde ett "varv i det lilla rummet"! haha, jag orkar inte förklara vad det innebär, meeen det var duktigt av oss iaf! :D
 
Nu ska jag.. läsa tyska eller kolla på top model med Anna. Jag borde göra det första, men det lär bli det andra XD
 

2013-02-16
23:39:06

Lila igen!

Efter Zumban idag kom Theo hem till mig och färgade mitt underhår lila igen! Första gången han färgat hår o det blev fett bra :D


2013-02-16
17:35:00

Träna på lovet!
Det här lovet har jag ägnat åt träning!
 
Eftersom jag inte fyllt nittion än tränade jag gratis på friskis o svettis, så har vart där o gymmat med lite folk. Det var skiiiittråkigt i början, men det blir lite roligare när man har testat lite olika maskiner o vet hur de fungerar. Meeen jag skulle aldrig orka gå dit ensam tror jag. Sjukt tråkigt utan någon att skratta åt och som skrattar åt en eller någon att peppa o som peppar en. Tyvärr har jag inte hunnit köra något gruppträningspass där, så vet inget om det! Men gymmet var litet o (..mysigt är fel ord) ..trevligt? haha
 
Jag o Susanna körde dessutom en provapå vecka på Sportlife/Nordic Wellness. Där har vi bara kört gruppträningar och inte varit något i själva gymmet. Meeeeeeen gruppträningarna har varit fett roliga! (Jag tycker fortfarande att bodyattack var sjukt tråkigt, men ah) Idag körde vi Zumba! Det var jätteroligt! Lite salsaaktigt, men samtidigt känner man igen lite steg från streetdancen på Move. Åh, det var kul! Och sjukt svettigt! :D
 
Sh'bam är en annan dans-gruppträning på sportlife. Den tycker jag var roligare än Zumban, men det var inte alls lika jobbigt, så ibland det ena o ibland det andra blir ju en perfekt blandning! :D RPM är också en gruppträning jag gillade.. Typ spinning. Fett nice. :3
 
I vilket fall har det blivit sjukt mycket mer träning detta lovet än typ någon gång annars! All träning har kanske inte varit jätte effektiv, men ändå. Det har varit ROLIGT! Och jag har knappt skadat mig, haha! Har lite ont i benhinnorna, menmen. Benvärmare hjälper!
 
Min träning de senaste trettio dagarna, och då har jag varit sjuk i två veckor! Jag är stolt iaf, haha. 

2013-02-16
09:58:55

Högskoleprovet!
SMIDIGT JENNY! Jag hade missat helt att man skulle anmäla sig till högskoleprovet senast igår. Kollade till och med för några dagar sedan i min kalender o såg att det var långt kvar, så tänkte inte mer på det liksom. Såklart står det på 15e mars istället för 15e februari. Ofta jag inte märkte att jag var på fel månad när jag fick datumet av en kompis o skrev in det.. bra...
 
Jag mailade dem och hoppas att det kanske löser sig ändå.. (Det gör det nog inte, men man kan ju hoppas). Annars måste jag bli duktigare i skolan! Uuuuuuhhh.. Det blev lite jobbigt nu asså!
 
Ha en bra dag alla fina människor! haha

2013-02-14
23:32:50

Alla hjärtans dag!
Hur firar man alla hjärtans dag!? 
Jag passade på att sticka till gymmet, vad som kändes som klockan sex på mogonen, tillsammans med Susanna, Anna, Johanna och Bea! Gymma kändes så inte som min grej först... springa runt o leka med konstiga maskiner och leka biff och jag vet inte vad. Meeeeen när vi körde tre pers i ett litet rum tillsammans var det mycket roligare! :D Men om jag ska skaffa gymkort? Knappast. Jag klarar mig bra utan att betala en spänn för att gymma! 
 
När vi kom hem blev det pölsa till lunch, sen ner till maxi och handla mat. (Anna tappade en sirapsflaska på golvet så att det blev värsta pölen!) När vi kom hem gjorde Anna godaste taco-crepsen! :D Tror att receptet ligger uppe på hennes blogg nu! 
 
Ville ha en bild på dem - alltså maten - här, men orkar inte leta upp sladden till iPhonen nu! Sååå den kanske kommer här senare! Vem vet..?

2013-02-14
01:36:26

God natt!
Precis kommit hem från filmkväll med fruktsallad hos pappa! Det blev Harry Potter film och fruktsallad, mackor och naturgodis! Omnomnom. Tycker att det är okej efter ett spinningpass (a)

2013-02-12
16:15:38

Hur funkar immunförsvaret egentligen?
Ja, det är en stor fråga! Jag är alltid sjuk känns det som, så vad ska jag göra åt det!?
 
Min "filosofi" är att allas immunförsvar/kroppar whatever fungerar lite olika. Man har olika svårt för olika saker, på samma sätt som att vissa har lätt för matte i skolan när andra har lätt för språk. 
 
Jag inser att jag inte kan skriva vad som helst här eftersom jag antar att mer än hälften av er som läser här är naturare vet ni vad som är rätt och fel, men jag utgår lite lagom efter hur det känns nu! Visst har jag lite biologi B i bakhuvudet, men ah. 
 
Vad som är viktigt för att inte bli sjuk eller för att bli frisk när man redan är sjuk är, som alla vet, sömn, att inte anstränga sig för hårt och att inte bli för kall. Jag tror att olika av de här sakerna är olika viktiga för olika personer. För att jag ska bli frisk är "att inte bli för kall" det viktigaste. Det räcker att jag sitter i soffan o kollar på en film och känner att jag kunde haft en filt till, men det är inte så viktigt, så blir febern högre eller halsontet värre eller så. 
 
Att äta "bra" mat är också viktigt känns det som! Inte sitta o möla kakor o grejer är också en bra idé. Om jag lever på apelsiner, vatten och typ lite vanlig mat känner jag mig frisk på mycket kortare tid (högre tillfrisknadshastighet typ) än om jag sitter och äter glass och kladdkaka. 
 
Man kankse kan säga att det handlar om tillfrisknadshastighet!? :D För att öka hastigheten trycker man i sig "nyttiga saker", håller sig varm och försöker sova så mycket som möjligt. 
 
Vad är "nyttiga saker"? Jag vet inte, men jag ser det som huskurer? Drick te, te med honung, te med citron osv. Ät allt du ser som innehåller C-vitamin. (Varför gör egentligen C-vitamin att man blir frisk!?) Drick litervis med vatten. Ät ingefära. Det finns hur mycket som helst. De som känns som att de hjälper är vatten och apelsiner. Spela roll om det hjälper för att det hjälper eller för att du tror att det ska hjälpa. Bara man mår bättre! :)
 
Har ni hört det där med att träning ger ett bättre immunförsvar? Jag tror helt och fullt på det. Jag har alltid tränat i perioder. Eller tränat o tränat. Men jag har någon gång fått ryck och ba "nä nu ska jag börja träna" så gör jag det. Då blir man inte sjuk förrän man gör ngt dumt. Typ springer med för lite kläder när det är svinkallt eller går på spelning eller ngt när det är kallt som satan. Har jag varit sjuk och inte blir helt frisk och går med lite ont i halsen o så i veckor undrar man alltid vad man ska göra åt saken. Börjar man träna då blir allt bra! Det strider mot typ.. allt känns det som, men det funkar! Man får bara se till att inte börja för tidigt (som jag gjorde igår) för då är man tillbaka på ruta ett igen, och vem vill det? Samtidigt har jag en kompis som tränar en del som inte tror ett sktit på den teorin, alltså är vi tillbaka på att det är olika för olika personer. 
 
 
Nu blev det fett flummigt, men vafan!

2013-02-11
23:30:07

BodyCombat
Som rubriken lyder var jag o tränade idag! BodyCombat på Sportlife.. Jag kan ju säga att det kanske inte är min träningsform diretk. Med risk för att låta rätt dryg så kändes det hela rätt meningslöst. Stå och boxa i luften. Det kändes också som att 75% av tiden var det inte ens i takt med musiken. Yay. 
 
Förhoppningsvis har de ngt som är roligare. Tror att jag ska testa ngt annat på onsdag. Eller ah, hänger på de andra på vad de gör, så blir det nog bra!
 
Längtar till att det blir varmare ute också så att man kan springa och slippa ha så här kass kondition utan att behöva gå på.. ah.. sånt där...
 
Fan vad dryg jag låteer, men nej. BodyCombat var inte min grej. ^^

2013-02-10
15:55:09

Mölndalsrevyn

Just nu är jag på väg till Mölndalsrevyn. Hoppas det blir kul för jag missar träningen vi skulle gått på idag o det stinker apa i bilen, vilket gör att jag mår pissilla. Heh.

Hoppas det är värt det asså!


2013-02-09
22:17:02

Frisör?
Vi har lekt frisör i flera timmar nuuue! :D
 
Filles hår är blekt och färgat och ska färgas i en förg till. Anna och Moa fick spontan-slingor, Julia fick en ny frisyr och Susanna är bäst på att dammsuga! Jag är stolt frisör asså! :D
 
Bara för att Julia har så jävla snyggt hår och att alla som är här är bäst! :D

2013-02-09
12:47:41

Planer!
Nu har jag inte skrivit på flera dagar av olika anledningar. Bland annat så har jag varit sjuk. Och då händer ingenting, alltså finns inget att skriva om. Och ingen vill väl egentligen läsa om hur sjuk man är? Nej. Tråkigt.
 
Nu har jag ett helt lov på mig att bli frisk. Ska tänka på att inte bli för kall framförallt! Jag tror att olika människor blir sjuka av olika anledningar. Såklart för att man är smittad av ngt, men att man har olika grejer som får det att utbryta. Min grej är kyla. Blir jag för kall så blir jag ALLTID sjuk. Sen är ju sömn en viktig grej också. Döden är när man är kall, (typ kallt ute, kallt inne och man orkar inte hämta en filt eller så för det är ju "bara lite kallt") och sedan inte hinner sova tillräckligt.
 
Så nu på lovet ska jag hålla mig varm och gå o lägga mig i tid! 
 
Vad ska man göra idag för övrigt då? 
Jag ska skaffa lila färg så att jag kan färga underhåret igen! Lila en gång till och sedan får det bli brunt! Och då ska jag färga brunt innan det lila är sjukt urtvättat och blivit typ grått. Haha. 
 
Sedan kommer Fille, Julia och Susanna ikväll. Vi har mycket att prata om! Så det räckte inte med igår, vi måste fortsätta idag!! Dessutom ska Filles dreads flätas i! :D:D
 
Om det finns någon tid över ska jag räkna lite matte. Ska försöka plugga en timme varje dag under lovet. En timme. Inte mer och inte mindre. Kanske blir hela sista söndagen eftersom jag inte kommer hinna klart med det jag ska göra på åtta timmar. Men ah. Sånt är livet. 
 
Ah, nu hittade jag såklart ingen bild från när mitt hår var sådär fint lila! Visar en bild på när det var grönt istället! :D

2013-02-06
20:09:37

Slaaaapp
Igår pluggade jag sönder på fysik för att klara provet idag. Det gick bra med tanke på hur otroligt lite jag pluggade, haha. Menmen. Det är anledningen till att jag inte skrev igår.
 
Förutom det var jag o dansade igår. Har världens träningsvärk idag!! Armar, baksida lår och lite i magen. Yay. Av någon anlening älskar jag träningsvärk. Det gör gott-ont liksom. Samtidigt är det jobbigt, sååå ah. 
 
Nu borde jag plugga svenska inför provet imorgon, men jag ska ta det lugnt fram till middagen asså! Hur tar man det lugnt då? Jag kollar på Top Model! :D
 
Om jag ska ta det superlugnt typ en stund kollar jag på ngt intelligensbefriat, men kul tv-program... Idag blev det Top Model. En annan meningslös favorit är Svenska Hollywoodfruar. Det var de två jag kollade på mest när jag var sjuk i två veckor och satt hemma :p
 
En annan klassiker är att baka kaka! Idag blev det med Anna. Massa citat från det! <3
 
 
Ingen kommentar till det där.. hahah

2013-02-04
19:41:17

ADD eller ngt?
Varför är det så svårt att koncentrera sig!? 
 
Jag har fysikprov på onsdag och har knappt räknat något sedan förra provet. Det är verkligen inte okej! Men jag kan ändå inte få mig själv att räkna. Vad är problemet? Egentligen liksom..
 
Det är då man börjar fundera på om man har riktiga koncentrationssårigheter. Kan det vara så? Jag kan ju sitta i timmar och räkna om jag bara bestämmer mig. Hmm.. 
 
Detta återstår att utreda. Om jag någon gång skulle orka. Jag har ändå gjort typ tio uppgifter idag.. eeeh, av typ hundra? Men ändå! Bättre än inget (a)
 
Nu ska jag gå och försöka göra lite till. 
 
Puss
 
Bara för att lägger jag upp en asgammal bild från när jag, Fille och Natta gjorde kladdkaka. Det här är glasyren! :D

2013-02-03
21:08:31

Susanna är bäst!
Måste bara tacka Susanna för att hon är bäst och för att hon finns där att snacka med om det är ngt! När som helst! Alltid!
 
Tack!<3
 
Bara för det lägger jag upp en fiiinfin bild på oss när vi ser lite underliga ut, haha. 
Glöm inte att du är bäst, Susanna! :D <3
 
För den som vill kolla in hennes blogg finns den här förresten!

2013-02-03
21:05:00

Dyddomn
Känner att jag vill göra lite reklam för min kompis band! De är helt ärligt rätt bra!
 
Kolla in dem här
 
De jobbar på att få en spelning i Göteborg någon gång snart. Hoppas att de får det! Gå med mig isf! :D:D

2013-02-03
20:02:48

Paket!
Jag fick paket på posten för några dagar sedan förresten! 
I fanns min efterlängtade skor! :D Älskart! Mycket trevligt med ett par skor som inte ser ut som.. illa, men som fortfarande är bekväma!
 
Dåliga bilder jag har tagit med mobilen.. När jag har mer tid och ork blir det kamera-bilder igen ;)
 
Som jag antagligen har nämnt ett antal gånger här så har jag svårt att hitta skor som passar, eftersom jag har problem med mina fötter. De har "fel form" tydligen. Men dessa sitter bra! :D

2013-02-03
12:55:43

Inspiration på skor! :D
 
 
Man ser kanske att blått och lila är mina favoritfärger, haha. Menmen. Alla skorna finns att köpa på antingen junkyard eller ridestore.

2013-02-02
20:55:48

Melodifestivalen
Varje år sätter sig större delen av svenska folket i TV-soffan för att kolla på melodifestivalen, varje år blir man lika besviken. Jag missade första låten, men resten har jag sett. Den jag skulle säga är bäst är Yohios låt. Eller vad hette han som snackade japanska sedan han var tio år gammal? Han var ju i alla fall lite annorlunda liksom :)
 
Yohio. Både med tanke på stilen och på själva låten tycker jag att han var bäst och borde gå vidare till finalen! :)