Klickedicken

2016-05-26
15:19:15

Äntligen glasögon!
Fick äntligen ett samtal från Smarteyes igår! De har försökt kolla upp när mina bågar kommer in igen i nästan två veckor och igår fick jag äntligen svar! Tyvärr var det alldeles för långt kvar för att jag skulle kunna vänta, så jag fick beställa ett annat par som jag kollat ut tidigare. MEN eftersom de hade tagit så lång tid på sig med att kolla upp det där ska jag få 50% på mina favoritbågar om jag vill ha dem när de kommit in igen. Känns fett bra att man ändå är på väg åt rätt håll. Hoppas bara att glasögonen faktiskt hjälper mig med huvudvärken också. :)
 
Har inte ens en bild på favoritbågarna så det får bli en med lila hår istället! Saknar att ha nåt kul hår... Har ju nån knepig frisyr väntan på att håret ska växa ut x)
 
 

2016-05-25
19:17:19

Bästa bilen
Asså den här bilen... Vi åkte bara ner till maxi för att köpa lite käk och gissa om skrothögen inte startar när vi ska hem igen! Fick ringa Tobbe så att han kom ner med andra bilen. Efter att ha försökt starta med kablar och genom att putta gav vi upp och bogserade hem den (med nyköpt lina) och tro det eller ej, men när vi kommit nästan hela vägen hem och vi bränner på i 30 går det plötsligt att startar fanskapet! Asså denna bilen... XD 
 
 
 
 

2016-05-16
19:47:52

Tjobre
Halluuuu, kände att jag ville uppdatera lite! Har haft en vecka av elände och smärta, men nu känns det som att det börjar gå åt rätt håll! Är lite taggad på framtiden faktiskt. Känns bra både att ha planerat en stor del av sommaren och att ha mycket att göra denna veckan. Alltid skönt att ha något att se fram emot! 
 
Förra lördagen var vi på Chalmers vårbal och det var typ helt fantastiskt! Vi bestämde oss direkt efteråt för att gå på höstbalen också och att lära oss dansa både vals och bugg ordentligt innan dess. :D 
 
Hur kan det vara så jäkla svårt att ta en bra bild förresten? Detta är typ enda bilden som blev bra x)