Klickedicken

2013-08-31
18:57:23

Sittning

Sittning efter första tentan o innan festU. Skitbra! Överraskning också :D vi leker med burkar. Fysik liksom.


2013-08-28
17:42:46

DP-bastun
Jag var i i Chalmers bastu med folk igår. DP ordnade. Djungelpatrullen, för den som är intresserad. Mys var det iaf. Mot slutet var man fett trött dock, haha. Och bussen var nog tillbaka vid chalmers tjugo i tolv. Klockan tolv låg jag i min säng och skulle sova. Stolt över det! 

Iaf var det fetbra! Sjunga fina sånger i bastun var ju det bästa! En av favoriterna...
 
 
Skulle gått på gasquen, men orkar inte. Ska typ plugga nu, kanske. Om jag orkar. 

2013-08-26
23:52:15

32 timmar?

Just nu vill jag att dygnet ska ha fler timmar! Minst åtta till. Hade gärna hängt MER med mina nya Chalmeristvänner samtidigt som jag gärna hade sovit åtta timmar per natt. Och kanske plugga lite också. Känns ju bra om man skulle klara duggan liksom. Som det är nu hänger jag på Chalmers mindre än jag hade velat, samtidigt som jag håller på att bli sjuk för att jag inte hinner sova. Heh. Längre dygn, tack?

Min nollbricka efter idag. JudÅ (varför å?) fick damp på att jag har den åt "fel" håll. Meeen Gustav definierade rätt håll... Sååå det duger kanske ändå


2013-08-25
19:32:13

Jag var på bodypump!
Herregud, detta otroligt läskiga pass som man bara kan gå på om man är biffig till tusen och tränar hundra gånger i veckan... Cammi frågade om jag ville hänga med o gå på podypump. Jag var redan lite död eftersom jag var på cx i morse och inte har tränat på typ... läääääänge... innan det. Men jag hängde på ändå. SÅ VÄRT. Det här var typ SÅ min grej! Jag kan iofs inte lyfta mina armar efter att ha tagit aaaaaaaaalldeles för tunga vikter, men äh. Det var värt. :D

2013-08-25
00:05:02

Godkänd!

Måste påpeka att min nollbricka blev godkänd! ;D


2013-08-24
23:41:38

Sömn

Mellan idag o igår sov jag en o en halv timme... Men jag är fortfarande inte så trött att jag skulle kunna sova!
Sjukt ju..


2013-08-24
08:48:00

En RIKTIG 666a
God MORGON alla kära läsare! Tänkte berätta lite om nollbrickstillverkningen igår. Först var det typ seeeegaste dagen och jag undrade varför föreläsaren snackade om "nästa föreläsning" och liknande när vi alla visste att vi inte skulle se honom mer efter lunch. Klockan var tio och vi hade TVÅ tillfällen kvar innan lunch. När det väl var lunch åt jag min stress-variant av matlåda, bestående av en konserv torskrom och en tomat. Bestick hade jag glömt, men fick Vilmas kniv, sååååeh det löste sig! Värdaste lunchen på fetlänge. Man blev sjukt mätt och höll sig mätt heeeela dagen. 
 
 
Efter lunch var det Fantomententa. Den skulle börja kvart över och hålla på en halvtimme, alltså till kvart i. Först börjar de dela upp provpappren vid 20 över, men de räcker till knappt hälften, så någon springer ut för att kopiera fler. Vid 35 kommer denne någon tillbaka med en bunt, så de fortsätter dela ut, meeeeeeen det räcker fortfarande inte. "Nollan är för många!" utbrister någon i FnollK och kopierar några till. De sista skulle haft ca fem min på sig att skriva tentan... känns ju värt. Vi fick lite extra tid. Som tur var. Meeeeen, jag visste ändå inte vad Fantomens favoritdryck är. Tyvärr. 

Phadderstuga var iaf nästa punkt. Sitt och räkna i typ tre timmar och fråga dina kära faddrar om hjälp om det behövs. Typ. Det var fettråkigt eftersom jag inte orkade tänka. Fick en del gjort ändå, så ah. :)

Utflykt och kisspaus i/till Kemihuset var nästa. Lite spontant. Jag och Karin träffade Julia där :D När vi kom tillbaka skulle nollbrickstillverkningen precis börja! Vi fick en del väldigt exakta mått vi skulle hålla oss till, men långt ifrån allt material vi behövde för att göra fina nollbrickor. Man fick inte heller använda egna verktyg, då det ansågs som fusk. Meeen som Una sa såå många gånger "Det är till för att man ska fuska. Man ska ALLTID fuska!" FnollK kom och snodde grejer från oss när vi var "olydiga" och gav oss fina och bra saker när vi jycklade. Tyyyp skrev en dikt eller ritade fantomen på tavlan eller så. Efter MYCKET om och men var vi klara! Tror att min kan gå igenom. Kanske. (Måste påpeka att vi lyssnade på favoriter som Oj! Vilken överraskning!, Lillasyster, Lok, Skitarg osv.)
 
I slutet tyckte faddrarna att "vafaaaan, bli klara nu då!" medan nollan ba "Meeeen vi skulle ha till tre på oss?". Det hade vi TYDLIGEN inte. Så när vi var klara fick vi gå ut i korridoren, en i taget, få en ögonbindel och sedan ställa oss i ett led med handen på axeln framför. Sedan ledde de ut oss på Oriogården och runt i massa trappor och grejer. Man hörde hela tiden mer och mer av ngn "läskig" musik (som jag känner igen, men inte kan säga vad sjutton det var.). När de tyckte att vi var framme fick vi ta av oss ögonbindlarna och vi fick se två killar som var heeeeelt blodiga. Vi fick dricka "blod", offra ngt som skvätte blod och svära en ed. Fetcoolt asså! Det var såhär högtidlig stämning. <3 
 
När vi skulle därifrån tog det myyyycket längre tid än jag hade tänkt mig. Dessutom gick vi över en gräsmatta, mötte bilar och gick på "underligt underlag". Sedan in i ett smalt utrymme och sätta sig på en stol. "Nollan kan ta av sig ögonbindeln." Vi satt vid två långbord, med varsin tallrik med förrätt... Vår första sittning! :D Jag vet inte vad jag ska börja med här! Allt var kul! Vi åt och drack i Chalmersstyle, sjöng samma Chalmerssånger som mamma har sjungit för mig i, vad som känns som, tusen år. Plus en till. Men ah. Sen jycklade man. Vissa var ju bättre än andra. Typ låten om Fredrik var rätt kul... men tror det är något internt som gör den ännu roligare? Mer än så ska inte sägas om den. Nollorna fick ta upp låtar också. Lite tvång där nästan. "Stå upp!" "Hööööögre upp!" "AKTA FLÄKTEN!". Man ställde sig först på stolen, sedan bordet, men då slog man huvudet i taket, haha. Fint. Sen skrek/sjöng man "fööööööööör" i valfri ton så att de andra började sjunga.. haha. Jag vet verkligen inte vad jag ska berätta mer. Förutom att det spilldes en jäkla massa sprit, öl och vin över hela bordet.. det rann överallt! haha. Efter mycket om och men och prat om vart vi skulle gå kom jag hem typ 05.40. YAY. Ska ju till Optikern typ 10.00. ;D (Sov 1,5 timme, sen fick det räcka. Jag är piggare än igår morse nu...)
Kommentar: Tror det var Gustav som hade ngt skumt som luktade aceton och hade kinesiska tecken på sig... Men han lovade att man inte skulle bli blind av det.
 
Känns rätt värt med Chalmers måste jag säga! <3

2013-08-22
20:05:06

Provhäfv
Dagens stora aktivitet var att häva öl. Eller häfva øhl. Och capsa. Tror jag. Förutom det fick vi gratis lunch (Yay! Gratis är gott) och två sjuuukt tråkiga föreläsningar. En om typ hållbar utveckling eller ngt och en om ingenjörer. Typ. Ingen ny matte idag heller, bara repetition. Fett skönt!
 
Antar att större delen av er som läser det här inte har en aning om vad ölhävning är förnågot? Man tar en öl, värmer den till fyrtio-något grader, öppnar, stoppar in den i munnen (tolka lagom här), sen håller man så tätt man kan och håller in kinderna, sen skakar man utav bara helvete (ursäkta språket) och hoppas att det sprutar ner i magen istället för genom näsan (det gör ont) eller genom munnen. Sen finns det massa små o skumma trix, men ah. På provhäfvet fick vi alla gratis lättöl (eller läsk) att öva med och herregud vad svårt det var! Alla sprutade öl typ ööööverallt. XD
 
Efter ölhävningen var det föreningskväll, så vi stannade kvar och capsade. Tror jag. Eller om det hette ngt annat. Man sitter iaf i en ring med varsitt glas, som också står i en ring. Plus ett glas i mitten. Alla har ngn cm öl (eller annan valfri dricka) och kastar, en i taget, kapsyler i de andras glas. Träffar man måste personen, vars glas blir träffat kasta en kapsyl i ditt glas också. Den som missar i den håt duellen, typ, måste dricka upp innehållet i sitt glas. Sen går det vidare till nästa person i ringen, som kastar i valfritt glas.
 
Märker att grammatiken suger idag. Är aaaalldeles för trött för att skriva riktig svenska! Helt sjukt! Sååå tror att jag ska gå o tvätta bort resterna av allt öl på typ heeela mig, sen kanske räkna några uppgifter och sedan SOVA!
 
Tycker att det är fattigt på bilder här, men orkar inte fota ngt för tillfället, så ni får en gammal bild från min Fässbergstid. Typ första året. Då var jag jätteglad att gå där och nu är jag jätteglad att gå på Chalmers. Såååe, på något sätt passar det kanske?
 
Slaget om innerstan 2011

2013-08-21
21:40:07

Första och andra dagen på Chalmers
Assååååå... Första dagen var mest cool. Inte så rolig som cool. Först sprang vi runt och var töntiga på Götaplatsen. Hur mycket folk som helst. Bara F vad över 200 pers! (201 för att vara exakt, av vad jag har hört.) 
 
"Ge mig ett F" - "F"
"Vad blir det?" - "F"
 
"Ge mig ett M" - "M"
"Ge mig ett A" - "A"
"Vad blir det?" - "F" 
 
(Den som inte fattar... F=m*a och TM eller matte (ma) är en del av F, typ.)
 
Sen var det massa information typ.. överallt. Trevligt. Fnollk var otrevliga eller snarare hårda.. stela... ah, som sjutton och hällde vatten på en, slog sönder ngns mobil osv. Sen blev de snälla.. Värt. De är ascoola :D
 
Phaddrar är ngt man ska ha med! Min phaddergrupp är 666. Någon som är förvånad? Nej, tänkte la det. ;) Har börjat lära känna dem mer idag först. Igår var det typ "Öööööh, hej. Jag orkar inte ta in mer intryck nu!"
 
Idag var det matte. Yay. Det handlade om beteckningar, mängder och summor. Kände igen ALLT! :D:D Känns ju bra. (Undantag för några krullbokstäver som hör ihop med x,y,z.) Booooorde räkna lite också. Inser också att det är dyrt att vara student! "Nu på rasten vill jag att ni köper ett häfte med uppgifter och blubb för 140 spänn. Sen ska ni ha en bok om två veckor. Den kostar 500. Och en övningsbok för 290." ÅH. Kul. 
 
Phadderkampen var idag också! Först var jag osäker på om jag vill hänga med eftersom jag måste till optikern och vi skulle till Slottskogen. Eh. Bara jag hör det namnet tänker jag på brännboll, liksom. Men jag följde med ändå! Man ska gå på allt ju! Och det var ju fett värt. Vi lekte lekar och käkade hamburgare. Det låter inte så kul känner jag, meeeen ändå. Det VAR kul. Även om jag mot slutet började bli för trött... igen.. ska nog ta o sova lite mer! 
 
Imorgon får vi gratis lunch! OCH VI SKA HÄVA ÖL! Detta fantastiska som man fått höra så mycket om sedan man var liten! Äntligen! Jag kommer antagligen misslyckas, men det är okej. Det är liksom väntat att alla misslyckas första gången, fattade jag det som? 

2013-08-20
22:29:28

Chalmerist, javisst

Alla skriver massa om första dagen o så.. Jaa.. Det kanske jag gör imorgon. Nu måååste jag sova, haha!

Jag har iaf fått nya vänner på Facebook idag!


2013-08-19
22:47:20

En dag kvaaaar!


2013-08-19
16:04:00

Sista sommarlovsdagen
VAD!? Jag har nagellack! *Spretar med fingrarna och låter ovanligt feminin...* 
"Det är därför man öppnar såhär..." *spretar ännu mer* 
 
Nagelmålande anka......................
 
Theo och Susanna är bäst ju! <3
 
Koncentrationen
 
Resultatet
 

2013-08-19
13:21:38

Internt..
ASSÅ JAG MÅSTE SKRIVA AV MIG! Min kära lillasyster ska ha GUNNAR i matte och STELLAN i fysik. Hon kommer ha MVG i ALLA matte/fysik-kurser. Kemi med Martina, MVG där med. Nejnej.. jag är inte avundsjuk ALLS. 

2013-08-19
10:20:02

God morgon
Idag var jag minsann uppe med tuppen! Skulle följa min lillasyster till skolan. Första dagen på gymnasiet för hennes del, jao. Så åkte med henne till min gamla gymnasieskola, sedan hem och typ.. greja. Nu ska jag snart träffa Susanna en snabbis innan hon ska klippa sig! 

2013-08-18
22:32:00

Sushi
Jaa, vad hände idag, då? Jooo, jag träffade Julia och Alex vid domkyrka för att gå o käka sushi. ALEX <3 Har inte sett henne sedan innan sommaren. Såå nu blev det sushi och snacka o snacka o snacka. Mys! (Nu låter det som att jag inte uppskattar Julia. Det gör jag visst! Men Alex har jag inte sett på mycket längra tid..)
 
Alex från när hon, jag, Julia, Ronja o Ami var i köpenhamn för att se Lady Gaga i höstas. 

2013-08-18
20:50:00

Eldrimner eller kebab? Personlighetstest.
Igår var planen att träffa Theo och att gå på Eldrimner o fota. Dessutom skulle jag fira min plastbrors födelsedag. 
 
Födelsedagsfirandet var ganska lamt, men okej. Jag var trött till tusen och jag känner typ ingen som var där, såååe. Theo kom hit efter, kul juu. Första gången jag såg honom på typ länge! Vet inte vad vi gjorde.. snackade massa, hängde tvätt, tvättade, kollade på videos på yt, snackade lite till, hängde i soffan osv.
 
 
Egentligen skulle jag gått på Eldrimner och fotat (de kommenterade tom på fb att de ville att jag skulle komma och att det är kul att se mina bilder!) meeeen när det var tjugo min totalt och INGEN ville gå med kändes det fett ovärt och soffan var mycket mer inbjudande. Så stannade hemma och gjorde personlighetstest med Theo istället hahha :D
 
Eldrimner på sticky någon gång.. Alex som sjunger och Otto där i bakgrunden. 

2013-08-18
20:24:49

SMS...
NEJMEN GUD, vad sitter jag och beskriver!?
 
Hahhaah, sitter och dör med Susanna på sms just nu... XD <3 Du får testa det där och se om du tycker som jag! 

2013-08-18
18:29:00

Engel och videoblogg
Ojoj, nu var det ett tag sedan. IGEN. Tänkte att jag kan börja med att berätta om i torsdags.
 
Dagen började med att Vilma kom hit för att vi skulle klippa ihop lite bloopers från vår julkalender! Det är egentligen något vi tänkt göra sedan i julas, men det har inte blivit av, så jag bjöd hit henne! ;D Bara att kolla igenm massa klipp och hitta vad vi ville ha med tog hela förmiddagen, så sen fanns inte mycket energi kvar till att klippa ihop det. Vi gjorde en enkel variant och visade hur man INTE gör en skumorm. Det var nämligen bara ett långt videoklipp, så vi behövde inte klippa o klistra så mycket :)
 
 
Efter det klippte jag snabbt ihop en där vi bara, helt enkelt tog med hela klipp. Sååå fortfarande enkelt.
 
 
Sedan var det slut på vår kreativa förmåga och Vilma var sötsugen... Gissa om vi bakade bullar? Såklart bjöd vi dit Julia också. Är fortfarande "skyldig" henne en sats bullar! Lucas kom också och lite senare dök också Matz och Ella upp! 
 
Göteborgskalaset är ju nu, eller kulturkalaset som man säger nu för tiden, och det skulle vara metalkväll just denna kvällen. KUL tänkte vi. Engel, som skulle vara huvudband är väl ändå bra? Ingen vet hur de låter, men det kändes som att de var bra, så jag, Matz och Ella åkte in till Brewhouse för att kolla. Såklart träffade vi Fille där också. Yay! :D Jag och Fille röjde rätt bra, moshpit o allt liksom. Meeeen... Engel är inte alls bra. Hahha, jaja, sånt är livet liksom. 
Vi stod liksom näst längst fram, men om man vände sig om såg det ut ungefär såhär. ENGAGERAD PUBLIK. haha

2013-08-14
20:57:05

Dennis Widehammar
Jag vet inte om den här snubben är känd eller inte, men jag har inte sett något av honom förrän idag. Vet inte vilket videoklipp jag helst vill dela med er, men det här är lite kul.. Jag ska också börja räkna kläder i cheesburgare. Han gör det pga pengar. Men man kan ju också tänka att "antingen äter jag femtio cheesburgare och får inte på mig tröjan eller så köper jag tröjan och har inte råd med cheesburgarna, så jag kan ha tröjan." Liten tankeställare. 
 

2013-08-14
13:14:59

Idioter på vagnen

Jag o Julia sitter på vagnen. Så klart snackar vi hela vägen från Mölndal. En gubbe får typ ryck när vi kommer till korsvägen o skäller ut oss på en sluddrig blandning av engelska o svenska för att vi pratar.

Vad är det för fel på folk!? Sedan när för man inte PRATA på spårvagnen? Omg.. Jag blir så sur! :(


2013-08-14
11:17:26

Bröst
Är det viktigt att ha stora bröst? Eller är det bra med små också? Kanske små till och med är bättre än stora? Vad tycker du? 
 
Här är en tjej som säger vad hon tycker, och jag tycker att hon är fett cool.  

2013-08-13
17:56:15

Pluggfika

Sitter o gör sommarmatten tillsammans med Vickan! Jag har tre uppgifter kvar på mitt sista prov! Heeeeelt sjukt ju :3

Jag bjuder på en bild från vår fika också ;)) ...och en från våra cirklar. Räkna ut i vilka punkter de skär varandra. Eh.


2013-08-13
10:20:44

God morgon!

Jag jobbar redan på att vända dygnet rätt inför skolan asså! Men det är svårt att komma upp. Och när man väl är uppe orkar man inte göra någonting alls, så ska faktiskt ta mig i kragen o läsa en bok! Den här har jag tänkt läsa sedan urminnes tider (när jag o Fille knarkade vampyrfilmen! Queen of the damned, tror jag den hette)


2013-08-12
20:58:25

Åh..
En kompis la just upp den här bilden på facebook. Saknar verkligen de gamla maskinerna! Allt var så mycket enklare med dem. (Tänker framförallt på när man åker typ.. till landet. Inte en enda busschaufför fattar hur man stämplar..) 
 
 

2013-08-12
12:36:40

Ullared
Jag var i Ullared med Susanna och Julia för några dagar sedan! Mys. 
På något sätt är den här bilden så typiskt oss...
 
Här är lite av det jag köpte. Mysbyxor i storlek enorm är ett måste! De är lila för övrigt, även om det inte syns på bilden. Sen ser ni vad det är ;) Sportbh som är exakt likadan som en jag redan har, bara för att jag gillar den :D
 
Här ser man direkt vad allt är.. Krävs inga större kommentarer på det. Miniräknarskalet är bästa köpet! Älskar det :3 Köpte lite mer typ shampoo o sånt, men orkade inte springa till badrummet och leta upp det. Hoppas det är okej med er ;)
 

2013-08-12
10:50:34

Gaaaaaahhh

När man är sådär ytterst lite klumpig och det ger ett förödande resultat!


2013-08-11
20:46:49

Depp
Näe, nu blev jag lite såhär.. deppig. Snyft.
 
 

2013-08-11
18:27:03

Sara Back
Jag skrev ju ett inlägg om Emma som gått ner massa i vikt och är finalist i en tävling o så för ett tag sedan. Nu vill jag ta upp en annan jag är fett impad av, nämligen Sara Back. Hon fick för sig att hon ville tävla i Bikini Fitness och har tränat som sjutton inför sin första tävling, som var för några dagar sedan. Första tävlingen tänker man ju att man hoppas på att inte komma sist, men såklart VINNER hon! Heeeelt sjukt. 
 
Det som är så sjukt häftigt med båda de här tjejerna är att de inte verkar ge sig. De ba bestämmer sig för ngt och GÖR det. Tycker verkligen det är beundransvärt.
 
Bilden snodde jag från hennes blogg, som går att hitta HÄR.

2013-08-06
22:01:59

randoooom
Min kompis heeeelt random i en konversation "Haha som när jag fejkar orgasm för att inte såra mig själv". XD

2013-08-06
20:00:00

Klippa håreeet
Jag var hos en frisör och klippte mig första gången någonsin typ igår! Helt sjukt. Det kändes såååå lyxigt! Har typ en tredjedel av mitt gamla hår kvar nu, så det väger typ iiingenting. Asskönt bara det liksom. Sen att det inte syns så stor skillnad är en annan sak. Eller mamma tycker inte det syns så mycket. Men ah. Det är mycket lenare också. Myyyys. 
 
Fick ett ryck där mitt i och ba "Åh, jag vill också bli frisör!", meeen tror inte mina händer skulle palla det. Kan ju alltid klippa kompisars hår! (Får väl börja ta betalt av folk!) Ett bra litet extrajobb, haha. Svartfrisör. Jag och Fille skulle ju jobba med det kom vi fram till för typ läängesedan. Hennes mamma dissade det hårt, har jag för mig. XD
 
Måste säga att jag lätt kommer gå till frisören igen! 350 spänn var det ju lätt värt liksom :3

2013-08-06
13:25:57

En sommarlovsdag...
Har precis målat mitt fönseter sista gången. Tvättat alla penslar, plockat undan allt. Så ser jag att det är en fläck som är helt omålad.. Hur kunde jag missa den? Hm. Får vänta tills den lilla penseln har torkat och måla det. 
 
Satte mig istället vid skrivbordet för att räkna matte. Sommarmatten.. Tar upp räknaren. Den är dammig. Eh, ah. Sätter på Dark Tranquillity. Det här kan bli myyyys ändå ju! 

2013-08-06
13:23:23

Hon är finalist!
Jag har länge läst Emma Bertilssons blogg eftersom jag tycker hon är så sjukt cool. Hon har gått från att vara en otränad och sjuk tjockis till att vara vältränad till tusen. Man tänker liksom woaaaaa. Typ.
 
Nu är hon dessutom en av finalisterna i Transform your body. Coolt ju! 
 
rösta på henne HÄR.
 

2013-08-04
21:26:32

Köra biil
Idag var första gången någonsin jag kört bil på en väg och körde till Chalmers, Kapellplatsen och runt i Krokslätt. Tro det eller ej, men det var roligt! Trodde aldrig att jag skulle säga det, men det var roligt att köra bil! Dock var jag livrädd hela tiden. Kanske var det som var halva tjusningen ;p Jag funderar lite på hur jag ska hinna köra i höst... Kommer ha mycket att göra om man får tro vad alla andra säger, men nu är jag ändå lite pepp på att lära mig köra bil! 

2013-08-02
15:08:54

London 2011
När jag och Theo försökte städa mina lådor hittade jag min gamla dator! Laddade den och inser att den fungerar relativt problemfritt! Vad är det första man gör när man hittar en dator man inte har använt på minst två år? Jo, kollar bilderna såklart ;) Det första roliga jag hittade var en jäkla massa bilder från när jag och Fille var i London med våra mammor...
 
.
.
.
.
.
.
.
 
 

......och såklart är datorn för gammal och ouppdaterad för att kunna ladda upp bilder, såå... ni KANSKE får se bilden någon annan gång XD
 

2013-08-01
22:26:04

Spindel
Tänkte dela med mig av spindeln i öppingen till källaren på Lyrön. Jag tyckte han var fiiiin :D
 
 

2013-08-01
21:04:45

Flash mob
Det här hade vart så sjuuukt coolt att göra! Fast man skulle inte ha likadana kläder, så att det ser mer spontant ut och så skulle det ju vara roligt med mer folk liksom! :DD Jag skulle SÅ vara med.