Klickedicken

2014-11-30
15:02:39

Första advent!

Tobbe har satt upp julbelysningen! Då är det fan snart jul!! :D

2014-11-27
21:11:08

Det går bra nu!
Det är en jävligt bra dag idag! Ursäkta språket... Men det börjar gå bra med plugget nu. Har i tre veckor nu läst hur mycket som helst och gjort enstaka uppgifter utan att känna att jag egentligen förstått så mycket. Vi har haft inlämningar, men de har jag i princip gjort i grupp med andra, så då blir det inte så tydligt om man klarar ngt själv. Men idag har jag faktiskt gjort flera uppgifter och det börjar kännas som att jag faktiskt kan någonting! Kanske till och med tjänar på att göra duggan på lördag! :D
 
Ett annat stort och mysigt plus är att min penicillinkur äntligen är slut! Har haft bihåleinflammation och käkat en superduperduperstor kur penicillin. Med allt vad det innebär i biverkningar osv... Men nu är den slut och jag känner mig frisk! 

Det absolut bästa på hela dagen är att jag och Tobbe bestämde oss för att åka till Kiel nu i december redan! Jag fick ett mail från Stena Line om att det är fett billigt att åka till Kiel "utvalda datum i november och december", så kollade upp det. Hade inte så stora förhoppningar.. man vet ju hur det brukar se ut med sådana erbjudanden. Men den här gången var det faktiskt billigt! Och det fanns ett datum som passade perfekt. Så vi ska ÄNTLIGEN åka till Tyskland! Shit vad mysigt det ska bli! Måste äta typ schnitzelmacka <3 haha
 
Ba för att vi är coola när vi åker tåg, jao (Y)

2014-11-26
22:40:56

Alkisstudenter är vi allihopa
Någon dag för inte så längesedan bestämde jag och Tobbe oss för att lyxa till vår middag med lite vin. Meeeen vi lyckades inte skrapa ihop tillräckligt för att vi skulle få varsitt glas av samma sort, hahah! Jobbigt att vara fattis student och sånt. Det röda är från när vi hade ost-och vinkväll och det vita fick jag i 20-årspresent av en kompis :3 Båda är typ asnajsa :D
 
 

2014-11-22
23:29:31

LOK
Sitter och lyssnar på LOK. Inser att jag har en hel skiva av dem på datorn som jag inte har lyssnat på! Fett mysigt att sitta och lyssna på okända låtar av ett band man tycker mycket om :3 Borde dock lägga mig snart.... ^^

2014-11-22
10:21:00

Lordicola
Vet inte om folk minns Lordi? De vann eurovosion-skiten 2006... Ingen kan ju ha glömt dem? I alla fall fick jag en flaska Lordicola av Fille sommaren efter det. Man kunde tydligen köpa det i Finland då, haha! Tyckte det var rätt coolt, så har sparat flaskan, men nu när jag städade kände jag att eh, har kanske inte så mycket användning av den längre. Den är trotsallt aldrig diskad och både inköpt och uppdrucken 2006, så känner inte att jag vill använda den som vattenflaska heller, haha! Om någon skulle vilja ha den, så säg till! Den åker i soporna annars.
 
(Och Fille, jag var fett glad för den när den var ny, ba så du vet!) ;)
 
 
 
 

2014-11-22
09:12:36

Känner mig träffad...



2014-11-22
00:12:01

Hittade mitt hår
Fick ett städryck idag! Ja, det är fredagkväll och jag springer runt hemma och städar! Fredagsmyset hemma med mamma och hennes kille tog slut tidigt eftersom de var fett trötta, så hade massa energi över efteråt. I alla fall, när jag städade hittade jag min fläta som klipptest av i somras! På ett sätt saknar jag att ha långt hår, men samtidigt är det jätteskönt att ha kort. Ska byta frisyr och ha någon mer kort frisyr innan jag vill spara ut det igen. Vill väl ha långt hår, men samtidigt ha testat massa olika frisyrer :) 
 
Minns när jag gick till frisören med en bild på en tjej med jättekort, spretigt hår och jag själv hade tjockt hår som räckte långt nedanför axlarna. Hon frågade väldigt många gånger om jag verkligen var säker på att jag ville klippa av det och påpekade nästan lika många gånger att det skulle ta säkert tre år innan det skulle ha växt ut igen x) Det gjorde mig inte det minsta mindre säker, men visst saknar man det ibland :p
 

2014-11-17
18:27:04

Rätt till abort
Jag läste precis en krönika i GP, typ bästa på länge. I jobbet tycker inte jag att personliga åsikter ska få spela någon roll. När du jobbar som tex polis är du ansiktet utåt för polisen och måste agera enligt regler som gäller där. Aja, nu skriver ju hon med krönikan det här så mycket bättre, kolla in den!
 
"I veckan röstade landstinget i Kronoberg ja till att utreda om så kallad samvetsfrihet ska gälla för landstingspersonal. Om förslaget antas blir resultatet att vårdpersonal, med hänvisning till religiösa eller etiska skäl, ges rätt att neka patienter exempelvis aborter."
 
Läs krönikan här.

2014-11-16
20:24:10

Tagga ost- och vinkväll



2014-11-11
21:34:14

Min bästa bögkompis!
När alla andra dricker öl kan det hända att vi dricker cider, eller när de andra dricker manssprit dricker vi baileys. Men jag tror att vi blev bögkompisar utöver vanliga kompisar när vi drack drink istället för öl. Typ på gasquen. :D
 
Den här bilden är från innan festU i lördags. Håller på att kolla igenom bilder därifrån nu... :)
 

2014-11-09
14:56:30

Min sminkning
Fille kom och sminkade mig innan FestU igår. Det blev fett jäkla bra! :) Tänkte dela med mig av mer bilder från både festU och pubrundan senare, men så länge delar jag med mig en från när Fille sminkade. 
 
 

2014-11-09
14:08:40

Bakispizza
Bakispizza nuuue



2014-11-08
22:14:37

Tagga festU!

Fille sminkar Tobbe efter mycket övertalande av mig!

2014-11-03
21:22:00

Paaarty
Idag börjar läsvecka ett. Det betyder att det är fest efter fest efter fest för den som vill och har tid! De duktiga chalmeristerna börjar plugga direkt, medan de mer partyglada går på kalas. Sen finns alltid de där undantagen som gör båda. Jag hade tänkt försöööööka vara ett undantag denna gången! 
 
Första festen är på torsdag. Och nu kanske man ska tala om att "fest" på chalmers, eller egentligen för säkerhetsgubbarna på chalmers, är allt där man dricker alkohol. Så tar du en öl till middagen på chalmers är det en fest ;) I ALLA FALL. På torsdag är det pubrunda! Fille och Cammi ska med, förutom alla mysiga chalmerister då. Kommer bli fest i ladugården, så att säga. 
 
 
 
 
På lördag går ca 5000 pers på Halloweenkalaset i kårhuset. Det är ett sjukt tryck på de biljetterna, så där har man stått o köat större delen av förmiddagen. 
 
         Halloweenkalaset på Chalmers 2012, tror jag. 
 
Nästa helg är Taberaset för de som byggt cortége. Ingen aning om vad det är för slags tillställning, men kan ju gissa att det blir vilt....!
 
Ja, jo. Det var festerna. Tänkte ta tag i det där med plugg också. Har faktiskt gjort klart en rapport idag! Och skulle börja räkna i en av kurserna jag ska läsa, meeeen det gick sjukt dåligt att skriva ut planeringen. Tog kanske en timme innan det funkade och ah. Nä. 

2014-11-01
18:48:32

Spelat gitarr igen!
Tentaveckan är slut och plötsligt har man inte så mycket man måste göra! Skönt på ett sätt, men sjukt tomt samtidigt. Man börjar liksom fundera på vad man gjorde förr, så dröjde inte länge innan jag tog upp gitarren! Inte spelat på hur länge som helst och det kändes verkligen i fingrarna. Först spelar man bara fel, men sen börjar man minnas hur låtarna gick. Sen dröjer det inte länge innan fingrarna gjorde för ont för att fortsätta spela x) Kolla in märkena liksom.