Klickedicken

2015-01-31
20:10:56

Listaaa
Haha dags för en liten lista igen, va? xD Älskar att svara på dem, men kan förstå att det inte alltid är kul att läsa x)
 

1. Bästa frukosten? Ååååh, jag vet inte! Har en slags hatkärlek till frukost på ett sätt. Men den bästa är nog när Tobbe (någon gång i början av vårt förhållande) vaknar innan mig, klättrar över mig i sängen, går upp och gör frukost till mig och sedan kommer ner med den till min säng :D <3 Det fanns nyskalad morot, avokado, juice och ngt gott bröd och lite till hihi :3 
2. Aldrig få ta ett glas vin igen eller aldrig få dricka en drink igen? Asså för ett halvår sedan hade jag nog sagt att drinken var viktigare, men har börjat tycka mer och mer om vin! Så nu skulle jag säga aldrig mer drink isf. :)

3. Du måste klä dig i en enda färg resten av livet, vilken? Inte svårt, svart såklart!

4. Bästa uppfinningen? Uppfinning? Vad är liksom en uppfinning? Kanske internet då? Eller telefonen? Om jag kan säga smartphone så gör jag ju det, eftersom den har allt :D

5. Vilken egenskap saknar du enligt dig själv? Att prata inför folk. Visst känns det lättare än det gjorde i exempelvis grundskolan, men hatar det fortfarande och är otroligt kass på det. Det räcker att flera av mina inte allra närmaste kompisar tystnar och ska lyssna på ngt jag har att säga så snubblar jag på orden. Inte najs!

6. Vad ska dina barn heta? Vi låtsas att du får en pojke och en flicka. Tom-Pontus? Haha ingen aning! Vill bestämma det efter de är födda, så att de får namn de passar i! Har dock alltid gillat namnet Alexander. 

7. Du måste bo i Kuala Lumpur i två år. Gråter du av glädje eller sorg när du hör det? Eh, vad är det? Hittar massa storstadsbilder på google och det verkar vara fint, typ? Så ja, varför inte? XD

8. Du får välja, vilken stad i vilket land vill du helst bo i för resten av livet? Asså jag trivs ju så jäkla bra i Göteborg, så jag tänker nog nästan säga det! Vill någon gång testa att bo i Stockholm för att det är ju faktiskt också fint. (Ja, jag erkänner det nu!) Meeeeen ska det vara resten av livet vill jag dra ett säkert kort och säga Göteborg 

9. Aldrig mer få se på tv eller aldrig mer få lyssna på musik? Kollar aldrig på TV, så att ta bort den är ju ett lätt val då. Kollar en del på film, men det kan ju inte räknas som TV ändå. Musiken måste jag ha kvar! 

10. Vilket sällskapsspel är du bäst på? Oj... Monopol kanske? :D Nä, men gillar inte så många sådana där spel. Ser inte riktigt det roliga i det. Men monopol är rätt kul ändå :)

11. Vilket yrke skulle du aldrig kunna ha? Jag vet inte riktigt.. Men något hjärndött. Jag skulle få nippran av det. Kanske vaktmästare på en skola. Alla barn hatar vaktmästaren och han hade såklart velat vara någon vaktmästra (jag, jag hittar på ord här..) någon annanstans än bland skrikand barn. Eeeeeeller telefonförsäljare förresten, fyfan.

12. Du får ta med dig en enda skönhetsprodukt till en öde ö, vilken skulle du välja? Om ön var öde skulle jag inte se någon anledning till att ha några skönhetsprodukter alls ^^ Meeeeeeeeeeeen maskara kanske?

13. Vilka är dina 5 favoritbloggar? Åh! Gillar Keela för att hon alltid är så positiv och glad, sen läser jag Alexandra Bring, men sedan är det nog mest kompisars bloggar och eh jag erkänner att jag läser kissies ibland också. haha! Men kompisarna då. Natta, Susanna och Julia

14. Vem känner dig bäst och varför? Det är lite svårt... Såklart känner Tobbe mig bäst på ett sätt, han vet liksom den sjupaste skiten, ni vet. Men i övrigt säger jag Natta och Susanna och de två är lite svåra att jämföra i det här. De vet helt olika saker om mig, men tror att de vet lika mycket ungefär. Natta har jag ju kännt sedan grundskolan och vi har varit nära vänner nästan hela tiden sedan dess, så det är henne jag har känt längst. Susanna lärde jag känna i gymnasiet och vi blev sjukt jäkla nära jättefort! Hon förstår mig också på ett fantastiskt sätt, mycket för att vi är så lika i många saker. 

15. Vad står på din shoppinglista till våren? Det beror helt på om jag får CSN efter påsk eller inte! xD Min mobil kommer nog dö helt om inte allt för länge, så är i behov av att köpa en ny sådan. Men förutom det vet jag faktiskt inte riktigt! 

16. Om du behöver vara ensam och tänka, vart går du då? Hem till min säng eller ut på promenad. Det beror lite på vädret och anledningen till att jag behöver vara ensam och/eller tänka.

17. Vilket mål jobbar du mot just nu? Att klara mina kurser! Just nu ser det väldigt ljust ut :D

18. Vad vill du bli när du blir stor? Snygg. Nej, jag vet inte XD Har verkligen ingen större framtidsplan egentligen. 

19. Om du skulle skaffa dig en ny hobby, vad skulle det bli? En helt ny hoppy alltså? Något jag inte riktigt testat innan? Spela spel blev väl liiiiiite ny hobby nästan? Och det hade jag ganska mycket hat emot innan, men om jag ska komma på ngt nytt igen... Ishockey? Har velat spela ishockey sedan jag var liten, men aldrig börjat liksom. :P

20. Om du kunde gå tillbaka till dig själv som liten och ge dig själv ett enda tips för framtiden, vad skulle det vara? Våga chansa, du har folk som hjälper dig om allt går fel, även om du inte tror det nu!

21. Kakor, chips eller godis? Jag är lite extra svag för lösgodis måste jag erkänna.... Vet ju bara hur mycket jag och natta "råkade" äta igår x)

22. Vilket är det fulaste respektive finaste ordet du vet? Fick den här frågan av en kompis för inte så längesedan... Haha. Jag svarade att åderpåle är det finaste ordet och att ögongodis är det fulaste, men ska jag ge ett seriöst svar blir det genast mycket svårare! Det fulaste jag vet är penis. Inte för vad det betyder, utan för att det inte har någon böjning. (höhö, den ordvitsen!!) Nej, men det heter inte penisEN, utan bara penis. Som ett egennamn. Det finns fler ord som är så och då hatar jag dem också, men kommer inte på något nu xD 

Den här skapelsen har Axel ritat! Mycket fint. Ville bara illusterea lite... Kan beskriva både penis och åderpåle xD

 

 


2015-01-30
22:28:46

HM-fynd med Natta
Träffade Natta i stan idag för att utnyttja HM's erbjudande på träningskläder. Gissa om jag hade beslutsångest tio gånger om? Hade från början tänkt att jag skulle köpa svarta träningstights och ett svart träningslinne, men när jag kom dit fanns inget av det i min storlek, så vi sprang runt och testade allt. Till slut fick vi gå till nästa HM för att hitta rätt storlekar, men då blev det andra tights och ett linne till. XD Gillar också att båda linnena sitter likadant på mig, men det ena är en storlek mindre... haha. Typiskt HM :p
 
Efter HM gick vi såklart och köpte godis och sen hem till mig för fredagsmys större delen av kvällen xD
Länkar finns här! Linne med mönster, svart linne och tights.

2015-01-29
16:44:00

Industriell ekonomi
Sitter hemma och pluggar industriell ekonomi. Räknade precis ut att ett bord kostar 2,2 miljoner kronor och höll på att ge upp för att det är för mycket text och konstiga bokstavskombinationer. Men insåg strax efter att ALLA bord kostade 2,2 miljoner tillsammans hehe. Fixade lite och allt blev rätt, på öret! Är fett stolt över mina tre uppgifter på hela dagen xD Inser att det här är rätt lätt, men har hur mycket tid som helst!
Aja, fortsätta plugga nu så att jag har tid att träffa Natta så länge som möjligt imorgon ;) 
 
 
 

2015-01-29
00:05:43

Så stolt!
När man själv är alldeles för död med huvudvärk och illamående för att orka plugga, så sätter man sig vid datorn och slöchattar samtidigt som man typ bara vilar. I en sådan situation tycker jag att det är riktigt svårt att se någon som man normalt sett vet spelar massa spel eller gör andra "ickeprodiktiva" saker sent på kvällarna, sitta och plugga. Smsade min kära pojkvän för en halvtimme sedan. Kändes ovanligt att han knappt hört av sig sedan vi pratade tidigare under kvällen och antog att han var mitt uppe i ett spel eller så. Ville inte störa för mycket i det liksom. Meeeeen så berättar han att han sitter uppe och pluggar NU. KLOCKAN ÄR TOLV! Jag är fett jäkla stolt <3 Jag hade aldrig pallat sitta till nu. Speciellt med tanke att han satte sig på tåget vid lunch och började plugga då. Och all den tiden har jag suttit hemma och mått halvtaskigt och inte pluggat speciellt mkt x)
 
Hihi, var typ tvungen att ta den här bilden just! x)
 
och den... <3

2015-01-26
10:32:59

<3
"Oj, jag råkade låna din tröja. Hoppas det var okej ;)"
"Ja, ha på dig den massor så att den börjar lukta dig!"

<3 



2015-01-25
21:35:49

Patetiskt!
Hahah, jag går andra året på teknisk matematik på Chalmers. Jag borde sitta och plugga industriell ekonomi som fan just nu, men vad sjutton gör jag? Har fastnat på Khan Academy och sitter och löser matteproblem från högstadiet och början av gymnasiet typ! Det är en asbra sida för folk som har svårt för matte och går i grundskolan eller gymnasiet, meeeeeeeen senare än så kan det tyckas vara ganska meningslöst xD
 
 

2015-01-24
16:30:12

Olydigt!
Det var pubrunda i torsdags och fredagsmys igår. Jag som skulle låta bli att äta så mycket onyttigt!

Vi fick lite bråttom innan förfesten till pubrundan eftersom vi skulle hinna klippa mitt hår innan och sen hinna till Tobbe innan gästerna kom. Slutade med att vi fick springa eftersom folk stod där borta och väntade och jag fick duscha av mig hårrester medan det var folk där! Fett värd förfest iaf :) 

Vi startade pubrundan på Industriell ekonomis pub... Haha asså shit vad folk kollade snett! De var sådär fina i kanten och hade klätt upp sig massa och så kom vi och passade inte in alls. Bland annat stod det en skål chips på ett bord, orörd, så vi åt upp allt i den! Haha! Men efter att ha kissat två gånger var det dags att gå vidare. Nästa stopp blev väg och vatten där jag träffade en gammal kompis från gymnasiet! Mycket trevligt! Hittade ny kompis att dansa rumpdans med också, fett värt!

Sen sprang vi runt lite varstans. Träffade Ami och hängde med henne, var på focus och hos kemi. Fick massa godis av Amis bebis också! Mums

Fett värd kväll med andra ord! Dagen efter blev det bakispizza. Eh kan ju visa hur mycket jag orkade äta av den xD 
Och sist fredagsmys på kvällen. Ni kan ju gissa hur uppsvälld min mage är nu xD


Jag och Pontus ägde förfesten xD

Lite tydligare bild på mitt nya hår kanske :) Det är enligt tradition! 



2015-01-21
09:54:41

God morgon livet, jag hatar dig
Är det bara jag som känner så rätt ofta precis när man vaknar ensam? Fuckade sömn helt igår, så kom upp nyss och jag började egentligen skolan klockan åtta, heh. Men nej, nu har jag vart tillräckligt emo för idag. Taggar att duscha och sen smita iväg till skolan och plugga med Schill och Robin fram till lunch! (Y) Slutar inte förrän fem idag! Stor skillnad från måndag och tisdag där jag slutat klockan 10, haha! Men det ska bli bra, hoppas jag. Första föreläsningen i industriell ekonomi idag också! :)
 
HAHA här får ni wn otroligt morgontrött och suddig bild också xD Ville egentligen mest visa att jag kan göra en nästan riktig tofs nu!! :D
 

2015-01-20
23:29:36

GODIIIIIS
Jag har sånt sjuuuuukt godissug idag! Har verkligen fått anstränga mig för att inte springa till godisskåpet och plocka ut all choklad och glufsa i mig den. Hade sett gravid ut imorgon om jag hade gjort det där! xD
 
I övrigt sov jag bort stora delar av dagen. Kom hem efter lunch för att planen var att plugga hemma. Hade nämligen skitont i huvudet och frös sönder i skolan. Så när vi kom hem skulle vi ba vila en kvart.... Vaknade igen vid fem eller halv sex! Hela dagen var fan borta! XD 
 
Imorgon ska jag försöka att inte göra samma sak... Men har ju redan fuckat den här natten eftersom jag är som piggast nu, heh x)
 
 
 

2015-01-18
23:54:00

Jag blev vald!
Det var bastu igår med min fantastiska phaddergrupp. Det innebär att man bastar, dricker öl, äter mat och framförallt väljer ny phaddergruppschef. Jag, Tobbe, Schill, Jo, Karlsson och Jim var där flera timmar innan för att börja fixa käk och få igång elden i bastun. Känns ju seriöst och vettigt och allt sånt... Sen inser man att jag och Tobbe glömde tre kilo köttfärs i kassan på Willys och att det verkar som att bastun inte går att tända. Det verkade som att allt skulle bli skit i några timmar, men sedan löste sig allt! :) Bastun var rökig och riset bränt, men annars var allt bra! OCH jag hade min Pikachu-dräkt!
 
När folk började droppa in blev det mer och mer öl och prat ända tills någon idiot tyckte det var dags att bada! Det var då 39 grader och rätt mycket rök i bastun, ändå var vi några tapra som bytte till badkläder, sprang ut på bryggan och tog ett dopp. Heeeeeeeeelt sjukt kallt var det! Jag var lite mesig och hoppade bara i och gick upp direkt, men det var några som dök eller tog en liten simtur! I vilket fall var alla snabba upp tillbaka till bastun, där vi satt och frös tills någon tyckte att vi skulle äta. Chili con carnen var asgod även om vi senare skulle ägna timmar åt att skrapa loss brända risrester ur kastrullen... 
 
Efter maten var det dags för det alla egentligen var där för, nämligen bastumötet! Jim och Marika skulle lämna över till två nya. Och jag antar att anledningen till att man inte får gå ut ur bastun förrän mötet är slut är att det inte ska ta hela natten... Till en början kan man nominera personer som man tycker skulle passa som gaylord (alltså phaddergruppschef) och sedan röstar man fram den man tycker passar bäst. Såklart kommer massa dumma förslag eftersom det är 666. Typ att han som precis gick ut OCH har vart gaylord innan ska bli vald... Men det kom några seriösa nomineringar också och efter första omröstningen var det lika mellan mig och Karlsson, sex röster var, men efter en andra omröstning och lite fler kommentarer ("Jag tycker Jenny är vettig" och "Jeny är min idol", blev mkt glad för dem), så blev jag ny gaylord! Jag är aspepp och tycker det ska bli jättekul, så blev massa glad! Hörde senare också att jag vann med typ 12 - 8 :D Men sen blev Karlsson min vice och det är jag verkligen jättenöjd med. Gissa varför? För att hon är VETTIG. Det är det finaste man kan vara på Chalmers.
 
Nu blev det jättelångt här, och det är okej att inte orka läsa hela. Inser att det här inlägget är fett detaljerat mest för min egen skull. (Fett ego här borta...) Och tyvärr har jag inte en enda bild från bastun..
 
Vill avsluta med ett citat...
"Uh, jag behöver min skönhetssömn!"
"nää, men lägg av!"
"Jag tar ingen skit asså!!"
 
Jag och två till kunde inte sluta skratta åt detta fantastiska. Känner att jag har bra nollan asså xD

2015-01-17
11:03:05

Mysig säng
Åååh borde gå upp. Första dagen på ett tag som jag tycker det känns bra att ligga kvar länge i sängen. Brukar bli lite för pigg för snabbt annars! (Och skittrött två timmar senare). 
Men idag är det bastu! Så ska upp och typ raka benen och sånt nu, haha! 

2015-01-16
09:03:03

Läkartid
Tjo bre. Nu har jag varit vaken sedan klockan 6 för att försöka få tag i min läkare. Eller iaf få en tid med honom. Det har väl gått sådär med tanke på att Sahlgrenska tydligen har haft telefonproblem större delen av morgonen! Menmen blev uppringd nyss och fick en tid om en månad. Vet inte hur jag ska kunna gå med den här extrema huvudvärken i en månad till, men känns ändå sjukt bra att ha en tid. Då vet man att man ändå är på väg framåt i utredningen, om man får kalla det så! :)
 
Tänkte först visa en bild från någon vecka efter en tidigare operation, men vid närmare eftertanke hoppar jag nog över det XD Istället blev det en bild från... 2008 kanske? Jag, Fille och Tom-Pontus :D
 
 

2015-01-15
15:26:23

Förstora brösten
Läste nyss ett inlägg av Ellen Bergström om börstförstoring. Tycker hon har en fet poäng i att man borde höja åldern eftersom man inte är psykiskt färdigutvecklad vid 18. Hade jag haft pengarna och modet när jag fyllde 18 hade jag utan tvekan förstorat mina, men ju äldre jag blir desto mer inser jag att det inte egentligen var för att JAG ville det, utan för att det kändes som att man inte var snygg nog utan meloner. 
 
Läs inlägget HÄR. Tycker verkligen det är läsvärt!

2015-01-14
23:30:00

Lista
Tänkte köra en lista med Natta. Alltså att vi gör samma lista samtidigt :)
 
HAR DU ?
Folköl i kylen : Nej, dricker jag öl är det "riktig" öl och inte folköl eller lättöl eller ngt :) Dessutom bor jag hemma och delar en liten kyl med hela familjen :P
Något husdjur : Näääe, min syster har en kanin, men skulle absolut inte säga att det är MITT husdjur :)
Någon favoriträtt : Åååh, vad svårt! Något jag skulle tycka var min favoriträtt idag kankse känns jätteäckligt imorgon. Men just nu vill jag säga Tobbes chilli con carne :)
Puder på dig :  Nej, använder inte det!
Några framtidsplaner : Ojoj, ja och nej. Eller egentligen nej. Jag vill gå ut Chalmers och sen.. eeeh, ah. Dåligt med framtidsplaner egentligen
Någon sjukdom : Förkylning. Kronisk sådan känns det som ibland :o
Gymkort : Ja! På nordic wellness
En homosexuell kompis : Jaaa, en eller två eller så :)
Duschat idag : Nej, det har jag faktiskt inte och det känns otroligt äckligt! Tänkte att det skulle vara okej eftersom jag stannat hemma hela dagen...
Någon kompis som snarkar : Har inte träffat många kompisar det senaste... Men nu har jag smsat mycket med Natta, men inte träffat henne, så henne saknar jag mest just nu! (OJ, läste "någon kompis som du saknar"...!) Hehe, men snarkar, nääää tror inte det
Någon vän som spelar i ett band : Joel! Och resten i bandet då. Dyddomn heter de om man vill kolla upp!
Några mvg:n : I grundskolan hade jag många MVGn, i gymnasiet var det ganska många, men långt ifrån alla och nu kan man inte ens ha MVG. :P
Någon som förstår dig : Susanna förstår mig väldigt bra! Saknar dig med, Nanna! <3
Något beroende : Hmm, inte längre, känns det som! :D
Fikat idag : Nej
Nagellack : Hehe, helt utslitet och svart...
Någon vän som bor i ett annat land : Inte såpass bra vän att vi pratat sedan denne skulle ha flyttat utomlands
 
VEM ? ..
Avskyr du : Ingen
Delar du mest minnen med : Oj! Det är nog Natta eller Fille :3
Längtar du mest efter : Jag vet inte! 
Stör du dig på : Amen shit... jag vet inte
Gosar du med : Min kära pojkvän
Lagar mat : Jag? Eller Tobbe
Diskar : Som ovan ^^
 
VILKEN ? ..
Tidning läser du : Oj, gör typ aldrig sånt...
Buss åker du oftast : 19
Dag fyller du år : 1e mars. Iår är det en söndag.
Årstid föredrar du : Sommar
Stad är du uppväxt i : Göteborg
 
DETTA är sommar för mig <3
 
VAD ? ..
Gör du nu : Svarar på den här listan, chattar med folk och försöker att inte höra vad folk i rummet bredvid bråkar om
Gör dig till en bra människa : Kanske att folk anser att jag är snäll och omtänksam
Gör dig till en dålig människa : Att jag kan vara alldeles för känslig och blir upprörd över vad som kan tyckas vara småsaker 
Vill du arbeta med : Jag har verkligen ingen aning!
Är roligast just nu : Kolla på film, tror jag. Typ det enda jag kan göra utan att ha för ont i huvudet. Det och spela wow upptäckte jag idag! Måste ringa min gamla läkare om huvudvärken asså...
Har du på dig nu : Jeans och stickad, militärgrön tröja :)
Har du för smink idag : Hehe, inget x)
Äger du för skor : Oj! Allt från gympadojor till klackskor som är ~15cm höga :3 Hade använt högklackat typ alltid om jag inte hade haft problem med fötterna.... :(
Har du för storlek i skor : 39
Läser du för bok : Carrie av Stephen King
Ska du göra nu : Lägga all min tid på att chatta med folket jag redan skriver med halvt :P

2015-01-14
21:45:55

Födelsedagar
Halloo, folk! Funderade precis på en grej och insåg att jag kanske är ganska ensam med att tycka som jag gör med det... Jag tycker att om man fyller år har man rätten att få all uppmärksamhet man vill ha den dagen. Om man lyssnar på musik med sina kompisar tycker jag födelsedagsbarnet ska få välja låtar i större grad än de andra. Är det någon dag man har rätt att vara självisk är det på sin födelsedag. Och då tycker jag såklart att man som kompis eller nära släkting eller liknande ska ge den som fyller år uppmärksamheten och möjligheten att bestämma alla de där småsakerna. Det kostar en inte så mycket att ge en nära en dag som man får bestämma allt, inte i närheten av så mycket som det känns som att man får när man själv får vara i centrum på sin egen födelsedag! 
 
Har hört att detta är ett satanistiskt sätt att se på födelsedagar! Vet inte om det stämmer, menmen :) Tycker verkligen att man ska få ha sin egen dag EN enda gång om året. <3
 
Från min födelsedag typ 2013 eller så. Inte så vacker bild, men jag var verkligen glad där, för jag kände att mina vänner var där för mig och att de ville vara där. Mycket lyckad födelsedag var det! <3

2015-01-13
22:49:58

Seg dag asså
Idag har jag inte fått många knop gjorda. Jag gick upp och fick gjort några saker som skulle göras, sen somnade jag och sov i princip hela dagen! Min kropp behövde det verkligen kan jag säga! Börjar bli lite friskare nu iaf. Imorgon ska jag få ett samtal från vårdcentralen. Alltid lika läskigt att prata med vårdfolk! Jaja, nu ska jag kolla på en film och sen sova. God natt alla friska jävlar där ute ;)
 
Från julen 2013, tror jag. Saknar farmor massor! Ska leka med henne igen så snart jag är frisk, tänker jag :)
 

2015-01-12
22:27:21

Stockholm
Sitter och planerar en liten Stockholmsresa med Tobbe och Pontus just nu! Fick mail om att det är extra billigt i mars om man beställer idag, så det ska vi se till att göra! Vi satsar på slutet av mars, så hinner man med alla tentor och grejer innan och kan vara ledig när man kommer tillbaka för att det är påsklov! Iår börjar påsken tydligen den 1a april... Kommer lura skiten ur alla påskharar! Är det påskhararna som bajsar påskägg? I så fall kommer jag få mest godis av alla :3
 
Från när jag var i Stockholm tre veckor i somras :3

2015-01-10
17:06:00

Åka massa bil
Hemma från dals rostock nu! Lyckades köra hem också. Eller ah, jag körde sista biten, typ Lilla Edet till Göteborg, så inte så långt. Men det var fett läskigt och krångligt att lyckas köra sista biten. Massa bilar överallt och byta massa filer och väva samman. Meeen det gick bra! :D
 
 
 
 
 
Bilder av Syster. 

2015-01-10
10:21:28

Dals Rostock
Är ute och övningskör med pappa. Han skulle upp till Dalsland för att kolla på ett hus, så jag tänkte passa på att köra en bit. All väg utan snö var inga problem, men när det var snö var det lite läskigt. Meneee jag körde om en bil på motorvägen! Så det så ;p Jo, jag vet att jag är lite efter med att lära mig köra bil, menmen x)


2015-01-08
12:08:52

Tänder
Jag har tydligen en visdomstand och den är på väg upp. Fyfan vilken irriterande minismärta det är! Usch! Undrar om det känns likadant för bebisar när deras tänder kommer upp? I så fall tycker jag faktiskt riktigt synd om dem :(

2015-01-06
12:17:33

Sömn
Vet ni en sak jag tycker är svårt? Att sova rätt! När jag inte går i skolan eller har mycket plugg (eller båda för den delen) räcker det ofta med mellan 6 och 7 timmars sömn för mig. Sov 6,5 inatt och känner mig helt utvilad. Och då är jag ändå lite förkyld. Mår inte heller sämre än igår, så måste vart tillräckligt. Då tänker man såklart "skönt, jag behöver inte sova mer än 6-7 timmar!"
 
Meeeeen sen börjar skolan och då måste jag plötsligt sova minst 8 timmar för att inte bara typ somna när jag inte gör något jätteaktivt. Hur kan det vara så stor skillnad? Och hur sjutton ska man kunna hantera det på ett bra sätt? Känns iaf bra att ha insett hur det ligger till lite mer än innan. Har teorier om varför det är så olika, men har jag rätt med dem vet jag att jag inte kan göra något åt saken, tyvärr :/
 
Bara för att det här var typ asmysigt x)

2015-01-06
02:48:18

Nyårslista

Så här runt nyår pratar folk alltid om det gångna året, men tycker det är sjukt svårt att själv skriva ner och komma ihåg allt man har gjort! Har haft ett fett osammanhängande och annorlunda år iår, så tänkte fylla i en lista istället. Kankse ger någon sorts bild av mitt 2014 ;)

Beskriv året med tre ord. Kärlek, missnöje och kunskap

Bästa köpet? Kanske min kindle? Det är det första jag kommer att tänka på, antagligen för att det är det dyraste jag köpt under året. Köpte även cheap-monday-jeans för 125 kr i somras och de är fortfarande mina favoritbyxor! De var nog ett bättre köp. Annars kanske något av de tre asbilliga, men fett roliga spelen jag köpt :) Svårt att bestämma mig med andra ord. 

Vilka sånger kommer påminna dig om 2014? Ingen aning, faktiskt! Har nog aldrig lyssnat så lite på musik som under 2014, så tror inte riktigt jag kan säga en låt. Har i princip bara lyssnat på samma musik som tidigare, dessutom :/

Vem har du umgåtts med mest? Tobbe, utan tvekan!

Har du blivit bättre på något? Jag har blivit bättre på att ta för mig och våga göra saker. Sen har jag blivit bättre på film! Har typ sett lika mycket filmer under 2014 som under resten av mitt liv XD 

Vad var extra dåligt med året? Det enda dåliga med året förutom att jag har missat en del i skolan är att det känns som att många gamla vänner som har försvunnit och kommit tillbaka flera gånger, så att man inte riktigt vet var man har dem. Gäller ju såklart inte alla liksom.

Vad var extra bra? Har ingen speciell händelse direkt. Kanske sommaren i Stockholm, minifestival i Trollhättan, mottagningen eller nollans tacksittning. Eller kankse Cortégen! Den var fett kul :3

Lärde du känna några nya människor? Alla mina nollan! Var phadder och tog, tillsammans med andra, hand om 16 nykomlingar på Chalmers. Fett mysiga små nollan :3

Gjorde du något 2014 som du aldrig gjort förut? Eftersom jag fyllde 20 fick jag köpa saker på systemet, så var där innan de öppnade på min födelsedag och skyndade mig in och köpte en varm & kall direkt, bara för att få ett kvitto från 10.00! Kanske låter töntigt, men jag tycker det är kul! Sen har jag varit både i Tyskland och Danmark och köpt öl och sprit. :3 Nu handlade det massa om alkohol här, känner jag! Kan ju berätta en annan sak jag börjat göra under 2014 som jag aldrig gjort innan; spela spel! Har alltid tyckt att det är astöntigt att spela spel och aldrig fattat vad det skulle vara för kul med det, men har fått testa en del under 2014 och dessutom fått förklarat för mig hur man gör osv. Så nu kan jag se en glädje och avslappning i att spela, även som jag är sämst på det xD 

Gjorde någonting dig riktigt glad? När jag insåg att jag har gått ner 14kg sedan våren innan Chalmers! Låter säkert jätteytligt och tråkigt, men jag har liksom inte tänkt SÅ mycket på det innan, eller sett det så väl, men när jag såg det på vågen blev jag fett glad :)) Egentligen borde jag säkert säga något om vad någon mig närstående har gjort eller så, men det är så mycket små söta saker hela tiden, så kan inte säga något extra bra eller fint :3

Vad var din största framgång på jobbet 2014? Jobbet? Kanske att jag har skaffat ett jobb? Det är ju verkligen inte det bästa jobbet man kan ha, det är nämligen att dela ut reklam. Men det är värt att det bara är en gång i veckan, även om det är dåligt betalt och så. Ser det som en trevlig promenad (Y)

Största framgång på det privata planet? Jag har blivit mer bekväm i mig själv, tror jag. Har iaf utvecklats mycket som person. Inser att jag har varit relativt inåtvänd under tiden, men nu känner jag mig säker nog att ta upp kontakten med gamla vänner igen! Har varit mycket med allt möjligt, så har tappat kontakten med fler än jag ville, tyvärr. 

Vem saknade du? Har framförallt saknat mitt gamla fässbergsgäng! Folk har hamnat i olika städer, bråkat eller bara inte haft tid. Det är sååå tydligt hur mycket svårare det är att träffas nu när man inte går i skolan på samma ställe :(

 

Har du haft ett förhållande under 2014? Jaaa <3

Vart reste du under 2014? Danmark en gång med två kompisar från Chalmers och en gång med Fille. Sen åkte jag och Tobbe till Kiel nu precis innan jul! Fett mysigt alla tre gångerna :3

Vad var din största tabbe 2014? När jag satt i Tobbes säng i Stockholm i somras. Vi hade precis kommit hem från något och jag började fundera på att skriva ut biljetten till tåget hem. Jag loggade in på sj.se och ser att tåget skulle gå om TRE minuter!? Var helt säker på att det skulle gått typ tre timmar senare. Så ah, missade tåget från Stockholm till Göteborg... 

Vilka ser du som de största händelserna under året? Fira ett år med Tobbe? 

Vad tänker du göra annorlunda nästa år? Plugga mer! Och ta fler chanser att göra coola och spännande saker. 

Tror du 2015 kommer bli lika bra? Tror att allt bara blir bättre! Man ska alltid försöka se positivt på tillaron och jag ser inget som skulle försvinna 2015 som jag hade 2014. 

Vad kommer du sakna från 2014? Ingenting? Har alla vänner kvar och minnen från upplevelser. 2015 kommer bjuda på nya av båda, så kan liksom bara bli bättre och borde inte finnas något att sakna :)

Vad önskar du att du gjort mer? Allt tror jag! Hade inte vart fel att plugga mer, samtidigt som det inte hade vart fel att göra allt det jag gjorde när jag "borde" pluggat, liksom :p

Vad spenderade du mest pengar på? Oj, det var svårt! På ett sätt har jag spenderat mer pengar än tidigare, men samtidigt känns det som att jag inte har spenderat några pengar. Men jag köpte min Kindle! Annars har jag åkt tåg för en del pengar... Inser också att jag har börjat köpa mer mat själv, med tanke på att jag hänger mer och mer hos Tobbe och mindre hemma hos mamma. Då blir det ju naturligt att köpa mer mat, antar jag :) Med andra ord har jag nog inget bra svar på den här frågan XD

Och så slutligen; dina planer inför 2015? Kanske låter jätteytligt, men 2014 brydde jag mig massor om att ändra det jag inte klarade av med mig själv som person, så 2015 vill jag ändra mitt utseende. Nu låter det som att jag ska gå och operera mig! Inte det jag menar. Jag ska lägga mer tid på vad för kläder jag har på mig, eftersom jag egentligen tycker det är lite kul (a). Sen ska jag börja träna igen tänkte jag! 


2015-01-05
14:40:22

Snön i Saltsjö-Duvnäs
Ligger hemma i soffan och längtar tillbaka till snön. Den enda lilla snön jag fick ta del av i vinter låg i Stockholm. Fett mysigt!

Nu däremot ligger jag hemma och är förkyld medan resten av familjen fixar middag. Ska bli finmiddag för att en kusin med föräldrar kommer över. Meneeee jag ska gå hem till Tobbes säng och äta vindruvor istället, hehe :>



2015-01-04
00:25:00

Mitt hår...
Jag funderar lite på vad jag vill göra med mitt hår. Inser att jag har tänkt ända sedan det inte gick att ställa ordentligt längre, att det är för långt. Det har liksom varit för långt för att vara kort, men alldeles för kort för att vara långt. Tror att jag vill ha det såpass att jag kan göra en riktig toffs, men vet inte vad jag ska göra med sidorna då. Det är lite mer än en cm långt hår där nu.. Ah, så här ser det ut nu för tiden iaf. :) Eller ah, i julas. Hittade snapchatbilder. Äääälskar kvallitén, hrm :p
 
 
 
 
 

2015-01-03
23:18:05

Sushi i Stockholm
Jag och Tobbe var och åt aaaasgod sushi på ett ställe i Stockholm när vi var ute och mellandagshandlade. Det var så sjuuuukt najs att vi bestämde att nästa gång vi kommer upp till dit båda två, ska vi gå på buffé där!
 
Kollan hur fiiint de har skurit avokadon också :3
 

2015-01-01
22:20:50

Filmkväll
Har hängt med Tobbe och två av hans stockholmsvänner i några dagar nu. Fett mysigt! Ikväll är sista kvällen och vi ska kolla på film och typ fira nyår en gång till :) Eller ah, vi ska poffa igen! :D