Klickedicken

2015-04-28
23:35:00

Dreads igen
Wohoo, jag har dreads igen! Det hände under tjejkvällen igår. Vi som hade tjejkväll var jag, Vilma, Pontus och Schill. Förutsom att vi flätade dreads målade såklart pojkarna naglarna! Det tråkiga är att av dessa är jag den mest manliga :/ Menmen just nu spelar det ingen roll för jag har dreads :)

2015-04-26
22:49:31

Lilla hund
Träffade sötaste lilla hunden idag! Trodde att hon skulle flytta till Oslo, men tydligen inte än :D Jag brukar inte vara speciellt förtjust i hundar, men den här luktar inte hund och den är fett oäcklig så jag gillar den x)

2015-04-21
21:06:00

Cortegebygget är igång!
Idag är andra dagen på cortegebyggandet och det går skitbra! Igår byggde vi ramen och gick på sittning. Jag fick dubbelt så stor portion med kött som alla andra och vi fick varsin vinflaska, kan det bli bättre? Kommer bilder från kalaset! Idag har vi mest chillat, druckit gratis dricka och fått (tagit) gratis pizza. Allt är så najs när det är gratis! Har dessutom blivit helt rosa i ansiktet av för mycket sol (Y)
 
Smidigaste sättet att såga. De sitter alltså i en soffa (Y)
 
Min enorma köttportion!
 
Någon spillde... eller kissade ner sig. Man får helt enkelt tro vad man vill!
 
Bara ett litet svar på det förra. Var fett mysigt att träffa Ami som jag inte sett på länge!
 
Bara för att Olle är kladdig....
 
Pontus och jag är bäst på småkonstiga miner och jag var tydligen lite solbränd redan igår... 

2015-04-07
22:59:01

Brunch
Ikeas brunch är fett jäkla värd! Man får ta hur mycket man vill och det finns våfflor! Dessutom kostar det vara 39 spänn :3 Gå dit, gott folk!

Pontus snapade min mat (Y)