Klickedicken

2011-12-29
14:32:09

Böjd CD
Nu är hårddisken klar och jag har börjat kopiera CDskivor... Min 4 reasons to die skiva av Avatar har blivit böjd så kan inte spela den! Vete sjutton hur jag ska få tag i musiken nu!? Liksom.. Den finns ju inte på spotify eller så och jag tror ingen jag känner har den? Vad sjutton gör man då!? D:
I-lands problem.. jag vet haha

2011-12-28
23:18:05

Väntan är snart över!
Nu är de 14 timmarna som började vid åtta igår kväll, snart över!
Det blev alltså lite mer än 14 timmar, men det verkar som att det snart är klart! Kommer alltså att ägna hela morgondagen åt att kopiera skivor, haha!
Verkar iofs ha nästan stoppat igen, så blir kanske ännu en natt bredvid en morrande och blinkande dator/hårddisk...

2011-12-28
21:52:32

Natta!
Idag träffade jag Natta för första gången på jättelänge! :D <3

Blev stan först. Banan och bröd till lunch, haha och sedan kolla på iPod. Blir nog en liten nano ändå. Den är lite... ful, men ändå den som passar mig bäst av de som finns...

Tro det eller ej, men hon lät mig färga hennes hår också! Eller okej, tona.. men ändå! :D Blev grymt bra. Nu har hon lugg och svart hår! Precis som jag ville! haha :D (Men jag kan lova att jag inte tvingat henne till det!)
Fin du är Natta! :D:D

2011-12-27
20:35:19

Återställa hårddisken
Min pappa är min idol. Hur fan kan han beskriva exakt hur man gör ngt med datorn som jag själv inte ens kan förklara vad det är. Utan att se grejerna framför sig!?
Han säger till mig att leta efter ngt skumt program som heter ngt och sedan säger han exakt hur jag ska ställa in allt o så! Shit vad bra! :D TACK!
Nu är det bara att vänta i.. 14 timmar! ;o

2011-12-27
13:14:20

Tippen!
Så SKÖNT!
Ska bli av med massor av skit idag! Till tippen med en frys, en soffa, lera och grymt mycket andra prylar...
Funderade på att ha kvar soffa o frys utanför... Sitta i soffan och ta en glass liksom.. :D

2011-12-26
22:25:46

Överföra massor av musik!
Jobbar hårt på att överföra musik o grejer mellan nya o gamla datorn. Gör väl på mest omständiga sättet, men fick för mig att det är mindre risk att man får med sig virus från den gamla datorn... Vet inte ens om den har ngt virus, haha! Men man kan aldrig vara säker nog (a)
Efter att ha raderat all musik som jag själv har på CD var det ca 18 GB kvar... blir många USB-minnen det!
Sprang runt i huset och letade minne-pinnar och fick låna två av Harald, fyra av mamma och en av Kent. Den sistnämnda innehåller även bilder från när vi var i Hamburg i somras! :D:D Kanske lägger upp ngt av det här... :)

2011-12-26
00:20:35

Ny dator
Jaahapp, bästa julklappen i år var min dator! <3

Kommer såklart att behöva betala en stor del själv, men ändå! :D
Det är iofs lite störande att man scrollar tvärt om emot med min gamla macbook! Drar man fingrarna mot sig scrollar man uppåt på denna, men nedåt på den gamla. Mycket störande! Men en vanesak, antar jag. Även om det är mer logiskt att ha det som den gamla... haha
Men den här nya är ändå sååå mkt finare! Åååh! Tack Mamma! <3 :D:D
Ska försöka att inte fylla den här med skit på en gång, som jag gjorde med den gamla! haha

2011-12-25
15:56:34

Tomten är vaken...
Årets jullåt blir ändå, för min del, en som min gamla musiklärare har gjort....
Den fastnar direkt! Haha, älskar den :D

2011-12-18
12:18:24

Jul
Nu är det snart jul!
Jag är nästan klar med alla julklappar och julstädningen är i full gång. Det känns bra det här! :D

GOD JUL TILL ALLA!! :D:D

2011-12-08
19:55:10

Black Waltz - Ny video med Avatar!
Idag släppte Avatar sin nya video. Det är en av de nyaste låtarna, Black Waltz. Först när jag hörde låten tyckte jag att Avatar blivit ännu sämre än på den självbetitlade skivan (som alltså var sämre än tidigare skivor). Men efter att ha sett den här videon måste jag säga att jag har ändrat mig!

Det är inte en vanlig tråkig musikvideo med bandet som spelar o är såååå coola (hör ironin..). Det här är bara skithäftigt! Värt att kolla på!



Jag måste säga att jag trodde att Avatar inte skulle bli bra igen efter att ha hört skivan Avatar. Den är inte dålig, men den är mycket sämre än den fantastiska skivan Schlacht.
Men nu när jag har varit på konsert med dem i lördags och dessutom sett den här videon måste jag säga att det ser ljust ut! Det här var perfekt!

2011-12-04
10:41:22

Avatar @ Meeths
Igår var det julbord och Avatar på Meeths! :D Åt inget julbord, eftersom jag var hos farmor o farfar på dagen och åt.. Meeen, principen var lite nice! :D
Det var tre förband första var nästan bra! Andra var jättedåligt och tredje var helt okej.

Avatar var bäääst! :D:D Typ ingen som röjde... kanske 15 pers. Max. Men det var grymt kul ändå! Mycket gamla låtar som, såklart, är de bästa! :D the Skinner! tex <3 älskar den! Stena Line, det är jag... haha :D:D:D
De körde dessutom War Song och My Shining Star.. :D

Kände att det inte blev ett jätteseriöst inlägg här.. meeen.