Klickedicken

2014-10-28
17:55:40

Pizzapaus
Tar paus i pluggandet nu! Blir pizza till lunch :3
Min älskling som valde glaset till mig (a)



2014-10-26
23:09:14

Tentapluggar
Tenatapluggar, behöver jag säga mer? Lever igen efter torsdag :)



2014-10-23
23:56:04

Residyer
Idag har jag lärt mig en massa om residyer och poler! När man håller på med komplex matte behöver man typ lära sig sånt. Speciellt om man ska skriva tenta om en vecka, hehe. Tänkte precis förklara lite snabbt vad residyer är, men insåg att de flesta av er säkert inte har en aning om ens vad en integral är! Känns helt osannolikt i min värld. Men vad sjutton skulle man behöva integraler och residyer till i vardagen? Ingenting, typ :p
 
Den här... kräftan.. får beskriva dagen! Mycket tolkningsbart....
 

2014-10-22
23:19:12

Bästa och sämsta någonsin
Såg nyss att Tokio Hotel har släppt nytt! Jag trodde de hade bråkat sönder och aldrig mer skulle prata med varandra osv osv. Men icke! Så ah, jag bestämde mig för att kolla upp detta och möttes av en helt fantastisk video! Jag vet inte vad jag ska säga om den riktigt för låten är nog det sämsta jag har sett, medan videon är sjukt jäkla kreativ! XD Sevärd är den iaf. Njut!
 

2014-10-21
22:45:26

Jordnöt...?
Köpte en "jordnötsformad" pumpa idag. Den var typ stor och kostade max 8 spänn! Fett prisvärd sn...pumpa!






2014-10-20
23:26:17

Seg dator
Min dator har bara blivit segare och segare och nu när jag ändå har uppdaterat till nya os x Yosemite, så det ser nytt och fint ut vill jag ju att den ska sluta sega! Fick höra att man borde typ installera om hela datorn eller ngt, så tänkte spara allt jag vill ha från datorn på en extern hårddisk. Eh, det var lättare sagt än gjort! Tänkte att jag iaf hinner flytta över bilder och filmer ikväll, så tar jag musik och tyå övrik skit imorgon, men nu står den och tuggar och har 8 timmar kvar... Inser att jag verkligen hade mycket bilder på den här datorn asså...!!
 
Kan ju för övrigt visa nya desiiiigneeeen dåeee. Inte så kul om man inte vet hur det såg ut innan, men alla mac-användare har nog fet koll på det :)
Blogginläggception...
 

Jag har inte riktigt bestämt mig för om jag tycker det är finare eller inte... Först tyckte jag det var skitfult, men börjar redan tycka det är lite finare än innan. Allt utom ikonen för finder...........

2014-10-20
21:53:48

Space Walrus
Fortsätter på temat med SexuaLobster-låtar (Y)
Den här hade Tobbe som ringsignal när vi blev ihop, så kopplar den direkt till den tiden... haha. Känns plötsligt jättelängesedan!
 
 

2014-10-19
14:18:34

Sen studentpresent
När jag tog studenten fick jag en summa pengar av min mamma. En del av de pengarna skulle gå till en skinnjacka eftersom min gamla har försvunnit spårlöst. De som känner mig har kanske koll på att jag tog studenten för nästan ett och ett halvt år sedan, och ändå har vi inte lyckats gå och välja ut en skinnjacka! Igår tog vi tag i saken och åkte in till stan för att hitta den perfekta jackan! Antingen är vi rätt kass på att hitta grejer i stan eller så finns det typ bara en affär som säljer mer en typ två skinnjackor i hela stan. Men inte ens i den affären fanns ngn som var bättre än typ 7/10.
 
Såe vi gick och fikade istället. Jag tog en hallonpaj, så sjukt gott! Men måste verkligen lära mig att dricka kaffe. Det börjar liksom bli fånigt nu, haha. Iaf måste man alltid ta en fika för att fundera över sina val av inköp osv, och vi bestämde oss för att kolla på skor istället för jacka. Det är ju också ett måste! 
 
Efter att ha kollat i typ tusen skoaffärer och inte hittat ngt som kunde funka med mina konstiga fötter och ben (har konstiga leder) gick vi till Stadium. Ska man hitta skor som inte gör sönder fötterna får man typ gå till en sportaffär eller lägga sjukt mkt pengar, och som student vill man inte lägga för mkt pengar på saker. Hittade ett par svarta Puma-dojor på Stadium, som var fett mysiga, så dem fick det bli! :D 
 
Men efter det var vi så sjukt trötta att vi ba satte oss på bussen för att åka hem. Tobbe hoppade på samma buss halvvägs hem och sen köpte vi skinnjacka på nätet istället... Mycket enklare (Y)
 
Fett nöjd med skorna med andra ord! Visar jackan när den har flyttat hem till mig :3
 

2014-10-16
22:51:11

Vertical Seafood Taco
Asså... den här låten! Den är inte lika svängig som den förra, men texten är väldigt... fin!
  

2014-10-16
19:45:36

Nygammal väska
Mammas kille håller på att rensa ut grejer ur sitt hus nu och hittade denna asballa väskan. Såklart tänkte de på mig, så jag fick den :3 Fett glad och jag älskar färgen!
 
 

2014-10-15
15:15:45

Fortfarande hemma
Tjafan! Idag pluggar jag också hemma. Fortfarande inte frisk heller. Meeen ska in till skolan senare för att göra ett slags grupparbete som är SKITSVÅRT. Vi kommer sitta där (precis som igår) och inte fatta någonting :P
 
Förutom det är det pissigt väder... så sitter och tänker tillbaka på cortégen och hur najs det var då! (Och nej, vi var inte BARA så slöa som det verkar på de här bilderna)
Tror att det är Jim som har tagit båda bilderna... höhö. Saknar det där gröna håret också! X)

2014-10-14
14:48:41

Pluggar hemma idag ^^
Sitter hemma och pluggar komplex analys idag. Det är tentavecka om alldeles för kort tid nu! Samtidigt som man vill att det ska vara långt kvar vill man att det ska vara över så snabbt som möjligt...
Börjar bli höst nu, så har invigt mina nya, röda tjockisstrumpor :3
 
 
 

2014-10-12
09:45:00

Dagens låt
Detta är lätt dagens låt! Den ba fastnar ashårt. Det handlar om Fernandos kärlek och hundar med choklad :D Kanske massa sexuella referenser med...  

2014-10-12
00:50:17

Marknadeeen
Tänkte dela med mig lite av marknaden! Till skillnad från förra året funkade bilen hela vägen dit, så vi kom fram i vettig tid. Tyvärr blev det ändå inte så länge eftersom det började regna redan klockan två... Lyckades ändå göra slut på lite för mycket pengar, såklart! 
 
Vi hittade ministröjor! Han är en storebror och jag en storasyster, såatte aah :)) (Nej, jag menar inte att vi är syskon, även om Anna tyckte det var sjukt kul att tolka det så x)
 
Den där passar henne väldigt bra eftersom det är en gris-hund! (Internt...)
 
Detta är ett måste på marknaden.... <3
 
 
Och det här är vad jag köpte! (Jägermeister-linne, Styricon-tröja och garn till en mössa) och örhängen, som inte fick vara med på bilden :3 Råkade komma med en hemlig present också... (a)
 
 

2014-10-11
10:01:34

Tagga marknad!
Är på väg till marknaden på Ed som varje höst :D Åker med Tobbe, Anna och Harald och det är sådär mysigt höstigt ute! Kommer bli asnajs det här!



2014-10-11
00:42:28

Coolt program
Laddade ner ballaste programmet för att kunna se vad för skit min dator är full med :P Raderade bland annat 10GB matlab! Det är typ som en extra bra miniräknare... Ett måste på Chalmers, men kanske inte 10GB-versionen x) 
 

2014-10-08
22:39:28

Sjuk
Hemma o mår inte bra. Hoppas det är bättre imorgon ba ^^ 




2014-10-08
21:48:55

Bröstcancer
Jäkla ball kvinna det här! Istället för att försöka ändra tillbaka brösten till det de var innan cancern gör hon ngt ballt av det! Jag tror att man bara skulle bli ledsen av att det inte blir som innan om man ska försöka få det som innan liksom. Kolla till slutet, det är fan snyggt ju! :D
 
 

2014-10-07
20:30:40

Lista!

Fick en önskning om blogglista, så här kommer en! 

ALLMÄNT:

1. Namn? – Jenny

2. Exakt ålder? – 20 år 7månader och typ en vecka-ish

3. Vart bor du? – Typ hos mamma eller hos pojkvännen. Är mer hos den sistnämnda, men "bor" ju hos mamma ^^

4. Bor tillsammans med? – Mamma, mammas kille, min syster och min bror

5. Husdjur? –  Syrran har en kanin. Dummaste kaninen i stan btw XD

Kaninen när den fortfarande var liten och söt...!

6. Färg på ditt hus? – Vitt

7. När är du född? – det kan man ju räkna ut genom att kolla på fråga 2 ;) Nej, men 1 mars -94

8. Klass? – TM2, tror jag. Går i tvåan på teknisk matematik liksom :)

9. Vilket år tar du studenten? – Det var 2013. Fett med längesedan! Var jävligt kul att åka flak och både skönt och tråkigt att lämna gymnasiet bakom sig

Jag och Ami på studenten! 

10. Något jobb? – Näe, pluggar på jättemycket heltid!

11. När ska du sova ikväll? – Rätt tidigt tänkte jag! Ska till skolan vid åtta imorgon tänkte jag.

12. Duschat idag? – Såklart! :)

13. Kramat någon idag? – Ja! Man måste typ kramas för att överleva! 14 kramar per dag, minst!

14. Pussat någon idag? – Jaa :))

15. Vad har du ätit? – Kan ju berätta om det senaste; middag. Falukorv, ris och broccoli. Äkta studentmat ;)

16. Dagens klädsel? – Heh, väldigt svart och tråkigt tyvärr. Meeeen mysigt :) 

17. Dagens smink? – Mascara, som vanligt :)

18. Dagens sötnos? – Susanna! <3 Var lite depp och stressad över en grej förut och hon tog hand om mig asbra och lovade hjälpa mig med det imorgon :))

19. Dagens roligaste? – Geblod.nu....

 

20. Har du många vänner? – Nja, har många bekanta och ett fåtal nära vänner. Vet inte om jag kan säga att jag har många vänner däremot. Men jag är rätt nöjd med det måste jag säga :)

21. Vem kramade du senast? – Tobbeeeeee <3

22. Hur många har varit otrogna med dig? – Ingen. Otrohet är inte okej någonstans!

23. Vem pratade du med i telefon senast? – Tobbe, tror jag! 

24. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - Antar att sms-grupper inte räknas! Isf fick jag "Ok xD bra! ^^" av en kompis som undrade grejer om ett projekt i skolan :P

25. Favoritfilm? – Junior! Hahahha, kanske inte är så seriöst att det skulle vara min favoritfilm, men såg den nyligen och kunde inte sluta skratta åt Arnold Schwarzenegger som springer runt och är gravid XD De är VÄLDIGT sevärd ;)

26. Favoritlåt? – Shiieeet... Just nu är det nog ngn LOK-låt. Typ Sug min, Jätteklen eller så :3

27. Favoritmat? – Tobbes chili con carne (a) Den har massa bönor o grejer också :DD

28. Favoritdryck? – Åh, svårt! Vet inte ens hur jag ska definiera dryck! Det jag dricker jämt och ständigt är ju vatten, men det är ju varken gott eller äckligt.  

29. Stad? – Göteborg, typ. Tycker verkligen om mitt kära Göteborg :D

30. Land? – Sverige :) Har inte varit så mycket utomlands att jag kan säga ngt annat ^^

31. Ämne i skolan? – Matte! Fast allt är matte nu... såe.. Fleravriabelanalys! Inte läst hela den kursen, men ser fram emot att göra det :3

32. År? – 2013, tror jag. Roligaste delen av gymnasiet var nog under 2013 och dessutom började jag Chalmers under 2013. Mottagningen där var ngt blad det roligaste jag gjort! Synd att de blir striktare med alkohol och tar bort massa kul arr varje år. Dammiddagen, som är borta iår, var typ det roligaste arret mitt år!

666 under mottagningen förra året. Fett mysigt! (Y)

SENASTE:

33. Personen du tänkte på? – Mattias, haha! Tobbe skulle döpa en pokemon till ngt och den såg ut som en mattias ^^

34. Drickan du drack? – Vatten!

35. Gången du spydde? – Hatar att spy! Sist var ngn gång i mellanstadiet, tror jag. Om det inte var lågstadiet....

36. Gången du grät? – För nyligen

37. Pizzan du åt? – Hawaiiiiiii, ngn med banan och en annan med banan (Y). Åt resterna efter min familj hade ätit pizza, haha 

38. Gången du var i göteborg? –  Typ... nu? x)

39. Gången du var i stockholm? – I somras :3

40. Gången du var hög? – Alltid! Nä, skojar....

41. Personen som såg dig gråta? – Tobbe

 

ANTINGEN ELLER:

42. Svart eller vitt? – Svart, alltid svart!

43. Hund eller katt? – Assååå... näe. Katt isf. Den slickas iaf inte :(

44. Ut och festa eller hemma och mysa? – Båda! Ibland vill man ligga hemma och bara mysa och kolla på film o sånt och ibland vill man ut och "festa"! Kan inte kalla min version av att festa för festa... 

45. Tv-spel eller datorspel? – Eh.. vet inte :) Asså.. vad är TV-spel? Är gameboy TV-spel? isf blir det det :)

46. Singel eller upptagen? – Upptagen

47. Lunarstorm, helgon eller playahead? – Hahaha, fett längesedan ju! Men måste säga helgon...

48. Ragga eller bli uppraggad? –  Bli uppraggad, såklart! Då får man känna sig lite speciell :D

49. Big Brother eller Paradise Hotel? – Ehm, näe :)

50. Svart hår eller blondt? – Blondt :3 Eller ah, tycker ofta långt hår är finare som blondt och kortare är finare som mörkare. Med undantag då! :P

51. Blåa ögon eller bruna? – Blåa dåe

52. Choklad eller lakrits? – Choklad :3 Har perioder då jag tycker mycket om lakrits, men det är inte en sån period nu!

53. Göteborg eller stockholm? – Gööötet!

54. Högerhänt eller vänsterhänt? – Högerhänt

55. Coca-Cola eller Fanta? – Fanta exotic :333

56. Pizza eller kebab? – Assååååeee.... Pizza tror jag. Typ. :o

57. Randigt eller prickigt? – Randigt?

58. Älska eller älskas? – Båda! Bara det ena skulle bara vara hemskt? :(

59. Leva eller dö? – Leva! Annars hoppas jag att man tänker om... :/

ANTAL:

60. Personer du älskar? – Det beror ju på hur definierar älskar! Såe, kan inte säga ett antal! Familj, pojkvän, nära vänner osv. Antar att det är den nivån man syftar på här... Och då kan jag inte riktigt räkna, känns hemskt att utesluta :x

61. Personer du hatar? – Hata är ett starkt ord! Men det tycker jag egentligen att älska är också. Typ lika starkt. Men skulle ändå inte säga att jag just nu hatar någon. 

62. Personer som sagt jag älskar dig? – Vet inte! När vissa säger det känns det ju inte så speciellt, medan det känns väldigt speciellt när andra säger det. :)

63. Personer som hatat dig? – Jag.... vet inte riktigt!

64. Glassar du ätit på en dag? – Äter oftare glass som finns i såhära paket, så då är det ju inte tal om antal längre :/ Men skulle kunna bli rätt mkt, eftersom glass är typ det godaste som finns!

65. Festivaler du varit på/ska på detta året? – Inga festivaler alls iår tror jag! :(( Hoppas det blir ngt bra nästa år!

Från Metaltown förra året när jag, Rödskägg och Gustav åt festivamat och kollade på korn :3 

66. Gånger du haft minnesluckor? – Eh, en del! heh, men det är ofta då man har haft som roligast :)

67. Piercingar har du? – Öronen, om det räknas! Snart två till i ena örat och en i naveln :))) Längtaaar!

68. Personer du saknar just nu? – Väldigt många gamla vänner! Hinner inte träffa folk så mkt. Så folk från gymnasiet mest, men också några från grundskolan och några barndomsvänner. 

69. Gånger ditt hjärta brustit? – Ingen gång det verkligen har brustit måste jag säga!

 

VEM:

70. Vill du kyssa nu? – Kanske han som sitter bredvid mig ;) 

71. Ska du träffa imorgon? – Susanna! Sen antagligen Vilma och Axelpontusfredrik och sånna där som ba dyker upp... :)

72. Sjöng du senast för? – Det var nog en rad för en superfull kille på metaltown. Han höll fram sin asstora gummikuk som mikrofon och sjöng ngn såndär gammal låt som alla kan x)

73. Hade du senast en MSN-konversation med? – Wooow.... det var längesedan! Kan det ha vart Joel?

74. Spelade du tv-spel med senast? – Tobbeeeeeee

75. Vill du ta med på en romantisk resa nu? – Asså.. känner att de här frågorna kanske mer är för ngn som är singel? Känns ganske uppenbart vad svaret är annars :P

76. Vill du kasta en sten i huvudet på – Alltså ingen! 

77. Förtjänar att dö? – Ingen! Tror inte på det där med att slå ihjäl varandra...

78. Vill du sova brevid inatt? – Tom-Pontus. Han är min bästa icke-mänskliga sovkompis.

VAD:

79. Gör dig glad? – Umgås med kompisar och allmänt mysiga, snälla och ärliga människor :3 Och typ sittningar :D

Det här, tex var sjukt mysigt! :D <3 

80. Gör dig ledsen? – Bråk och stress

81. Vad vill du helst göra nu? - Lägga mig ner, min rygg gör ont x)

82. Önskar du att du slapp göra? - Plugga igen det jag missat när jag var slö.. Hade vart najs att vara i fas, liksom! 

83. Vill du ha nu? – Tobleroneee!!

84. Önskar du dig i födelsedagspresent? – Balklänning! :D Eller typ att jag får tag i en lägenhet. Skulle vara sjukt najs att bo ensam i en liten studentlägenhet :3

85. Längtar du till? –  Sittningen nollan ska bjuda oss på! Vi kommer göra det till en sittning de aldrig glömmer ;)

86. Tycker du om dina betyg? – Alltsåååå, en 3a är typ skitbra på TM. Säger ba det ;)

87. Ångrar du i ditt liv? – Att jag tagit så lite chanser. Kunde gjort mycket mer roliga grejer om jag ba chansat lite o så 

88. Är det bästa som har hänt dig? – Åh, det är en alldeles för stor fråga för att orka komma på ett vettigt svar efter alla de andra meningslösa frågorna XD

89. Varför gjorde du detta? – Listan? Vet inte riktigt. Kompis önskade och så är det lite kul att svara på frågor :P


2014-10-07
18:12:38

Natta är söt
Fick det här smset av Natta förut! Var tvungen att skratta lite när hon inte visste att det var hårddisken i datorn. Sött att hon inte har koll på sånt typ :3 
 
 
 

2014-10-07
10:15:00

World of Warcraft
Berättade ju att jag fick spela lite spel i fredags och ngt jag fick testa då var wow! Till att börja med fick jag göra en gubbe. Då väljer man typ en sort och sen en annan sort och sen är det lite som sims. Glasklart, eller hur? :D Ni ska iaf få se en bild av min gubbe, Arjavarga. Först ville jag att den skulle heta Arja, meeen det var såklart redan paxat, så det fick bli Arjavarga (även om det kan tyckas att det då borde stavas "Argavarja", menmen)
 
I början springer man iaf runt och får göra massa små uppdrag och det var fett kul! Kanske för att det var, för mig, ett nytt spel och allt bara blir ascoolt då och man inte kan någonting. Meeen ändå! Fick höra att det är det folk tycker är tråkigt också...! Om jag är snäll kankse jag kan få spela lite till snart! Hihi :3
 
 

2014-10-06
14:20:46

Fredagsmys!
Jag vet att jag skrev i fredags att jag skulle berätta senare vad för mys som skulle ske på eftermiddagen/kvällen, så tänkte ta det nu! x)
 
Jag och Tobbe firade massa månader tillsammans och åkte ner till stan för att mysa runt och kolla på grejer, äta sushi och fika. Såklart köpte vi fredagsmys också! Och sen stack vi hem och kollade på fill o sååååeee :D Fick testa att spela lite spel på hans dator också! Det var sjuuuukt mkt roligare än jag trodde (a)
 
Fett längesedan man åt chips känns det som, så det var asgott. Sen var de där cashewnötterna med honung och sesamfrön var heeeeeeeelt underbara :D
 
Var nästan tvungen att ha den här bilden också! Kolla in ingefäragodiset och mitt skal :3 Älskar mitt skal!
 

2014-10-05
22:55:52

Bästa bullarna!
Är fett nöjd med våra bullar! De blev sjuuuukt goda :D Såg Susannas inlägg förut också, så var tvungen att ta en likadan bild som de gjorde x)
 
 
 

2014-10-05
20:22:44

Kanelbullens dag!
Kom på att det var kanelbullens dag typ igår! Såklart måste man baka bullar då, så jag o Tobbe bestämde oss för att ta tag i saken och baka bullar nu istället! :D
 
 

2014-10-03
12:15:21

Pass
Idag ska jag fixa ett nytt pass! Det förra gick ut för ett tag sedan och det var från den tiden då jag hade svart, långt hår... I alla fall tänkte jag att så fort jag vart och fixat pass ska jag sätta i dreads i håret! Vill inte ha det på passbilden liksom. Och håret börjar bli för långt för att vilja göra som jag vill, haha! Såatte det är på tiden att jag får tummen ur!
 
Ska göra massa mysiga saker idag, förresten! Kanske berättar mer om det senare, men mysigt som satan kommer det bli :3
 
Haha, titta vad det ramlar ner :(