Klickedicken

2011-04-30
23:18:45

Marknad och Cortege
Startade dagen alldeles för tidigt idag! Skulle ta bussen med Fille in till stan, tio min TIDIGARE än när jag ska till skolan. Konstigt nog fanns det människor i Nordstan så tidigt.. Vi tog iallafall tåget upp till Ed för att gå på marknad!
Det blev kanske lite väl mycket provsmakningar och plastpåsar, men annars var det massa nice! Köpte bland annat en tröja med ett tryck som "visar allt" och munkar, varav en blev såld till en på pendeln. Haha, jaja värd dag! :)

vad jag köpte. 2011

Sedan var det Cortege, där det mest intressanta var att åka 19bussen via heden. Med andra ord har det varit en del mer fantastiska corteger. (Mobba inte mina grammatikska skills där...) Sedan blev det käka glass med syrrans kompis familj :)

Det var la det.



2011-04-17
17:42:50

Zombiekrig @ Brewhouse
Zombiekrig på Brewhouse i fredags var magiskt! Typ fem pers o moshen och totalt kanskte 15 som såg ut att ens veta vad det var för band, men ändå var det ordentlig fart på det. Tror jag.. Jag blev skallad/någon skallade mig, beror på hur man ser det. Men vi höll käften och gav dem våra pengar, så alla var glada.

De spelar snart igen. Tillsammans med Marionette. Men det är 20 år, så får la se om man kommer in. Kan ju hoppas på det iaf. C:

Man ser både mig o Fille ett antal ggr! :D

Zombiekrig var bäst. Fille var bäst. Jag dog. Det var grymt!
Sluta andas - släck.

2011-04-01
21:10:39

Adept @ BrewHouse
När man kommer till Brewhouse är där en kö jag aldrig sett maken till där. Trodde det skulle vara tomt, men icke!
Förbanden var inte jättebra, men det skulle ju vara konstigt med bättre förband än huvudband, så det är okej.
När Adept väl intar scenen ser man dem inte pga all rök. Dock såg jag dem inte senare heller eftersom att man var fullt upptagen med att inte snubbla på alla som låg på golvet i moshpiten... Det kändes väldigt konstigt, helt enkelt ingen riktig fart på publiken.

Jag kan inte säga att konserten var bra, men vi vill ändå ha mer sådant här i Göteborg, då det är ganska klent med konserter nu. Visst Metallica OCH Iron Maiden kommer till sommaren, men vart tog småkonserterna vägen? Visst, the Haunted och Zombiekrig spelar snart, men sedan är det inte mycket mer förrän till sommaren.

Ses på zombiekrig 15 april, folk!