Klickedicken

2013-06-29
17:58:09

Är du på eller?
Jag får lite damp när man planerar ngt och lägger ner en del tid på det och samlar ihop människor man tror skulle funka bra ihop så att alla ska ha kul o så, sen hoppar hälften av. Ba för att liksom. Visst "Jag är sjuk!" är en bra anledning. Men annars hade man nog kunnat komma på det tidigare. Tror många inte förstår att det finns tanke bakom valet av människor och grejer. 
 
Kankse är det jag som lägger ner onödigt mycket tid på att få allt att bli perfekt, så hoppar folk av och det blir inte perfekt alls längre. Man blir lite ledsen måste jag säga. 

2013-06-25
13:03:03

Sommaaaaar! ❤

Är ute o badar med kusinerna, Anna o morfar ❤


2013-06-25
13:00:37

Lyrön

Jag fick ett ryck och spontanåkte till lyrön idag! Mina kusiner är nämligen här. Så drog med min syster o åkte hit! Kul! :D

Nivån på det hela är såhär ungefär ^^


2013-06-23
22:15:20

Julias Henning

Jag, Susanna, Jesper och Julia 1 var och hälsade på Julia 3 idag! Hon fick en älg av oss. Köpt på Ikea och men magen full med svenskt godis! Lite sorgligt var det ändå, eftersom det antagligen var näst sista gången jag träffar Julia innan hon åker hem till Kalifornien! Ännu värre var det för Julia 1. För henne var det absolut sista gången! Men vi ska åka o hälsa på hos henne sen..! Vi fick lönnsirap och varsitt vykort av Julia 3 också :D


2013-06-23
12:40:00

Ny låt!
Ni vet att jag tidigare har skrivit om min kompis Joels band Dyddomn? Ja, klart ni gör! Annars kan jag säga att de är ascoola och ni får bläddra igenom lite och hitta resten i bloggen, haha.
 
Det jag ville säga med inlägget är att de har en ny låt uppe på myspace. Jag tycker att ni ska kolla in den! Lyssnade nyss och den är värd att kolla upp! ;)
 
HÄR finns den. Bara att klicka! ;)
 
Oj, nu blev det en fett gammal bild.. som inte stämmer skitbra.. Menmen! Kolla ändå! ;D
 

2013-06-22
23:24:00

MIDSOMMAR
OH MY GOD vilken fin midsommar jag hade! 
Jag, Theo, Jesper och Julia tog bussen till Susannas landställe för att få en finfin midsommar på landet. Allt blev skitbra! Vi badade till att börja med. Första doppet för iår och det var inte ens kallt! Visst är det lite svårt att komma i ändå, men det var verkligen inte kallt. Jesper.. Du borde också badat! Midsommarstången blev fiiiin, men vi hann inte dansa runt den förrän det började regna. Tyvärr. Men det är okej. Den stod där och det är huvudsaken! Vi plockade blommor för att göra kransar att ha i håret också! Det var en intressant upplevelse. Snyggaste kransarna blev det ju inte, men vad gör det!? Min var.. eeeh.. ah. Jag kan säga att Theos var charmig iaf! Haha :D 
 
 
 
 
 
Efter kransarna och stången och badet (som ni kankse får bilder på senare, för att Susannas mamma var flitigare med kameran än jag) kraschade vi i soffan inne och spelade poker och svarade på underliga frågor. Vi har en speciell fascination av att svara på knepiga frågor asså.. Men det äger. Vi är bäst! Man får veta mycket mer om alla andra varje gång liksom. Älskar sånt :D
 
 
 
Natten tog över och vi la ut madrasser på golvet och bäddade fiiiint. En somnade i en säng och de andra på golvet. Efter att ha dragit ännu fler frågor och agerat macka. Efter typ tre timmar vaknar jag och har så sjuuuukt ont i ryggen, men är klarvaken. Vad gör man då? Alla sover jättefridfullt, det är typ ljust och man själv är helt pigg... och har ont i ryggen av att sova på en madrass på golvet. Jag la mig i soffan, ville inte väcka någon som sov liksom. haha (a) Men det sög, så jag hittade en säng och sov en timme till. Värt. typ fyra timmar sömn istället! 
 
När jag vaknade var Theo uppe, men alla andra sov, så vi läste Chokladkokbok.. Jag är fortfarande sugen på att baka, hahah!
 
 
Jag är lite av ett fan av att bada, så försökte få alla att bada på kvällen igår, men det gick ju inte. Idag var vi iag två som ville, så jag o Theo "badade" medan Jesper och Susanna dansade på bryggan och Julia läste en bok i stugan. Det var så enormt kallt att det måste tagit en kvart att komma i, men fem sekunder att komma upp. Haha, men det var värt. :D
 
Vår kära Julia 3 åker snart från Sverige, så vi ville ge henne en present. Den ägnade vi en del tid, men vill inte avslöja vad det är förnågot än, ifall hon läser liksom! ;)
 
Förutom det här har vi myst massor och ätit så att alla rullat runt... Helt sjukt. 
 
Men ni är BÄST! <3 Häng med mig hela sommaren!
 
 
Alla bilder är helt oredigerade... och... eh.. jättefina... haha :D <3
 
 
 

2013-06-17
20:08:15

Träningsvärk
Jag har den värsta jäkla träningsvärken någonsin! CX igår och promenader, springa och gymma idag tog verkligen död på mig! Jag kan inte gå, inte sitta, inte stå, ingenting! Woa...
 
Efter gymmet åkte jag och Susanna hem till Julia och lagade mat! Gott! :D
Som man kanske kan se att det är en wok? Det var det! Med morötter, paprika, gröna grejer, kokosmjölk, kryddor.. massa kryddor och en del nudlar... haha :D
 

2013-06-16
23:19:25

Google+
Asså.. det här med Google+.. Är det någon som faktiskt använder det? Man hörde så mycket om det för liksom längesedan, typ i början av hösten, så nästan ett år sedan. Jag hade problem med min hotmail, så tänkte testa om min gmail funkade, varpå jag hittade ett mail som berättade att min kompis hade kommenterat något på Google+, så var ju tvungen att kolla!
 
Det handlade om en bild som han la upp på min motsvarighet till facebooks logg, tror jag, i september förra året. Efter det har det inte hänt någonting jag hos mig. 
 
Eh, min fråga är då: Är det någon som faktiskt använder det där? Och... är det någon som vill vara vän med mig? haha har typ två vänner vad jag kan se... och orkar inte leta upp folk. 
 
 

2013-06-16
21:19:37

Bästa vännerna <3
Igår var min första dag hemma i Sverige efter Parisresan med farmor. Jag gick upp tiiidigt och försökte få ordning i mitt rum och lite så. Fick verkligen skitmycket gjort! :D Sen träffade jag Theo <3 Promenera runt vårt typ område och snacka gamla minnen och sånt. Sååååå mysigt att ses igen efter att ha vart borta! Visst var det inte många dagar, men det kändes som två veckor eller ngt eftersom vi gjorde så mycket i Paris!
 
Fick i vilket fall springa iväg till gymmet efter ett tag för att träna Zumba med Julia! <3 Blev heeeelt skakis i benen efter det passet, haha! Kände mig såååå klen. Menmen. Det SKA bli bättre. ;D Nu har man all tid i världen att träna massa :3 Aja, efter gymmet stack vi in till stan en snabbis för att köpa ett fotoalbum som skulle bli en födelsedagspresent från mig till Theo. Hon hjälpte mig att bestämma hur alla bilder skulle sitta o så i TIMMAR. Tack som fan för det! Men.. sen började det åska, så hon vågade inte åka hem. Alltså fick hon sova i min soffa, haha. Perfekt! 
 
Idag började vi dagen med att gå på CX. Det MÖRDADE mig helt. Mina lår. Hahha, de var ju redan döda efter Zumban liksom. När vi kom hem var Susanna redan där. Susanna! <3 Jag skrev klart alla små knepiga texter till alla bilder i fotoalbumet så att jag skulle kunna ge Theo det när han skulle komma dit något senare. OCH JAG HANN KLART! 
 
Jag är rätt kass på att säga till folk att jag tycker om dem tror jag.. Men idag blev en tycka om-dag! Theo fick fotoalbumet, som han verkligen blev jätteglad för! Jag är skitnöjd! :D Sen fick alla tre kompis-eiffeltorn-nyckelringar av mig, så nu har vi likadana fast olika färger! Hoppas ni alla tre har koll på att jag älskar er, va? <3
 
Nu blev det jävligt osammanhängande o så. Och fjolligt. Men ändå! Tyvärr har jag ingen bild heller... Borde tagit en bild på fotoalbumet... Och någon gång måste vi ha en bild på oss alla! Alla fyra tillsammans liksom! :D
 
PUSS

2013-06-15
10:10:08

Tom plånbok

Jag hittade högen med grejer jag tog ut min plånbok innan jag åkte! Sjukt mycket grejer. Kvitton i mängder framförallt! Sen massa kort jag inte visste att jag hade; typ lånekort, biolokort, kaffekort osv. Tyvärr inte så mycket pengar.. Hahah menmen!


2013-06-14
19:21:33

Hemma!
HEJ alla barn! Nu är jag hemma igen! Bilder och sånt kommer upp.. snart! ;D Nu ska jag prata lite med familjen och fixa lite andra grejer.
Puss

2013-06-10
23:01:48

ID-kort
Idag var jag uppe och klar klockan TIO på morgonen! Heeelt otroligt! Jag o Theo skulle nämligen på cykeltur till Mölndal för att gå till banken. (Läs samla vuxenpoäng). Bland annat skulle vi båda fixa nya ID-kort, så vi stack till ericssons foto, eller vad det nu heter, och blev fotade. Fett dyrt, menmen. Vi bytte bilder också! Så nu ser det ut som att jag har bilder på mina två barn; Theo och Jenny, i min plånbok. Haha. Den ena drömmer och den andra ser ut som den ska massmörda. Ni kan ju gissa vem som hör till vilken beskrivning? 
 
Jag, Susanna och Julia hängde hos mig större delen av dagen också, sen drog vi in till stan och busade. Hahaha, herregud vilka människor ni är. XD
 
Nuuu ska jag sova! Upp tidigt som fan imorgon, ska ju till PARIIIIIS! 
Förmodligen bloggar jag inte förrän jag kommer hem, men ska ha med kameran, så det kan bli en del schyssta bilder när jag väl är tillbaka ;)

Puss

2013-06-10
21:06:24

Min tid är kommen. Vill du föl-ja med mig neeer mot . un-der-gången?
...där allt mörker blir till ljus
 
JAG VANN Eldrimner's instagramtävling och fick se deras nya video sex dagar innan alla ni andra! :D Den var väldigt.. rörig, men gillar den ändå fett mycket! Bra första-video liksom :3 Värd att se.. När ni får ;)
 
Jag tar mig dock friheten att dela med mig av en bild från den!
 
 
Hahah, okej. Jag kunde valt en bättre bild.. men ÄNDÅ. JAG fick se FÖRST! (Okej, en annan vinnare också, men ändå)
 
ELDRIMNER, gott folk.

2013-06-09
20:45:00

Skitarg
Ååååh! Sitter på facebook och diskuterar Skitarg med Dennis! En människa som tycker om dem! Helt otroligt. haha. Hade typ glömt alla fina låtar!
 
Värt att lyssna liksom...
 
Kjell is here
Upprörd
Bruna skatter
Släck ett ljus
 
..eller när man tänker efter är ALLA låtarna värda att lyssna på! :D

2013-06-09
19:24:23

Theo fyller ååååååår!!
Ett STORT GRATTIS till världens bästa Theo som fyller år idag! Jag, Susanna och Julia var hos honom massa timmar idag och åt kaka och pratade massa konstiga saker. Saker som inte ska tas upp här, haha. Men kul var det. Han fick en superfin vulkan av Julia och Susanna, men när vi testade den var den... ingen succe, haha. Present från mig då? Den kommer senare.. väntar på delar till den liksom ;) 

Hoppas du hade en feeeeetbra födelsedag! Och grattis igen! :D <3
 
 
 
Nu blev det bara bilder på oss båda.. Hade ingen på bara honom, menmen! Ni får stå ut med mig också! haha. Den första är från iår den andra är från typ ettan på gymnasiet, haha! :D 

2013-06-06
01:55:01

Vad händer?
Jag fattar inte hur det kan svänga mellan helt underbart och förjävligt på typ... ingen tid! Ena dagen det ena, andra det andra liksom. Jag blir knäpp.
 

2013-06-05
17:13:00

Överraskningsfest
Igår kom Theo, Susanna, Fille, Julia 3 och Vilma hem till mig för att pynta, göra skyltar och fixa maten till vår överraskningsfest! Julia 1 har nämligen blivit svensk medborgare, och det måste ju såklart firas stooort! Varför då inte med en överraskningsfest!? :D
Theo och Julia 3 :D Sååååå coola! 
 
Susanna har bullleeee! :D
 
När hon kom blåste vi serpentiner på henne och sjäng nationalsången. Perfekt! Sen fick hon mat och kakor och var tvungen att uppföra sig typiskt svenskt hela dagen. Presenter fick hon också! En "svensk" mango av Susanna och en sverige-bikini av mig o Theo. Haha 
 
 
Vi kollade på Fucking Åmål också... eftersom det var det Julia trodde att vi skulle göra när hon kom. Och så skulle vi till Gasquen, också som en överraskning, men då var bara jag på! Alla var sjuka eller orkade inte, så jag o Julia gick dit utan ögonbindel o sånt. Meeen när vi kom dit var det vääärsta kön, så vi gick ett varv, ett till och ett till. Sen var det typ 45 min tills det stängde, så det kändes ovärt. Promenera kändes roligare. Totalt blev det 9,5km... eeeh, oj. Sen hem o sova och nu har vi hängt framför datorn under täcken o grejer till klickan tre, haha. Värt. :D Julia är cool! <3
 

 

2013-06-04
22:03:08

Slappiiiiisar

Jag o Susanna dog hahha. Ni får fulaste bilden asså! :D


2013-06-04
21:27:42

West Pride

Julia har flagga i ansiktet o Theo läser min blogg. Hahha bäst är de! ❤❤❤


2013-06-01
22:17:23

Nv10b
Kollaaaaa! Alla var så fina på studenten! Har massa bilder. Typ mer än tre hundra, så man tycker att någon borde vara bra, men det finns inte en enda som faktiskt är bra. haha. Jobbigt liksom
 
Måste påpeka hur kort jag är där.. När blev jag så kort!? haha 
 
Någonstans finns fina bilder på hela klassen, men har bara från fb just nu. De är sååååå suddiga om man inte vill ha dem små, så lägger upp när jag hittar en högupplöst bild :D