Klickedicken

2013-07-31
18:23:00

Bara för att

...Theo gjorde den för längesedan o den äg cool


2013-07-27
21:14:44

Tysk bebis
Imorse, så fort det inte regnade sönder, promenerade jag till Theo för att äta tysk bebis. En tysk bebis, är typ som mormors månlandskap, alltså eh ägg, mjölk, mjöl och smör i en form i ugnen. Feeett gott. Ami kom också dit för att äte bebis. Har inte sett henne sedan studenten, så det var fett mys att träffa henne igen! :D
 
Förutom att vara kannibaler kollade vi intagningspoöng på det vi går i höst. Eh, jag kom in med två poängs marginal på det där provet! Lite tur måste man ha! ;)

Jag lekte frisör på Theo också. Kändes så sorgligt att klippa bort mys-håret, jag älskade det. Meeeen det är fint som det är nu också! Lite kortare ba. Eller mycket. Men ah :)) Tyvärr har jag ingen typ före- och efterbild... meeen ah 

2013-07-26
15:31:29

Lyr
Jag var på lyrön med lite gooooa vänner i två-tre dagar. Första dagen rodde vi ut med båten och badade! Bild från det! Berättar mer och lägger upp mer bilder sen.. ska få dem av Susanna först! ;)

 

2013-07-26
13:32:14

Min dubbelgångare
Jag var nyss med om något jätteläskigt! Jag läste en blogg och kollade runt på lite random kategorier liksom. Plötsligt ser jag en bild på MIG SJÄLV! Vi närmare eftertanke inser jag att det inte alls är jag. Har aldrig ens tagit en sådan bild, vad jag kan komma ihåg. Men kolla in tjejens hår och ansikte. Det ser nästan EXAKT ut som jag!
 
Bilden (och såklart texten till) kommer från Hofhs blogg. Eller Johanna. Eller ah. Länk finns HÄR.

2013-07-22
09:51:26

Metal
Jag och Cammi var så jävla hårda när vi var små! Läser tidningen o grejer XD
<3
 

2013-07-18
09:26:02

Jul. 18, 2013


2013-07-17
22:05:40

I Danmark nuu

Tjo! Tro det eller ej, men jag har internet på hotellet! Lite segt, men det funkar.

Imorse gick vi upp typ kvart i sex, för att åka hemifrån tjugo över. Heh. Vi tog alltså stenabåten till Danmark. Sen dess har vi åkt bil en jäkla massa. Visst har vi stannat o hängt på två stränder, lullat runt i en stad o lite så också, men ah.nu är vi iaf på vårt hotell o vet inte riktigt vad viska göra. Promenad kanske? :)

Kan visa er min lunch! Gooooodaste mackan någonsin! Det är krabba (med lååånga klor), avokado, lime, citronmajonäs och råg...grejer! :D


2013-07-16
12:20:00

Barnleksaker äger ;D
Lånade Einars leksaksspegel när vi var i dalsland. Fett cool var den XD
 
 
 

2013-07-16
08:52:00

Byxoooor
Hittade snyggaste byxorna asså! Tyvärr kostar de typ tusen spänn och så mycket lägger inte jag på ett par byxor.. meeen ändå! :D Såå längesedan jag hade stora byxor nu.. 
 
Ni hittar dem häääär!
 

2013-07-16
06:35:55

Hejdå Götet

Nu är jag på väg till stena! Ska först till Danmark o sen vidare till Tyskland. Yay! :D

Därför får ni en... Underlig.. Bild på mig o Anna! ;)


2013-07-15
21:31:02

Att ha vänner...
Känslan när man har en jääääävligt dålig dag och sen går hem till en kompis, fortfarande på dåligt humör, och sen går därifrån några timmar senare och är på jättegott humör! Heelt sjukt! Då vet man att man har bra vänner. (Shit vad fjäskigt det låter nu, men det är sant.)
 
På hela dagen har jag typ satt lite bilder på mina nya skåpsdörrar. Och bakat kladdkaka med syrran. Det var allt... Sen gick jag till Theo och snackade, spelade spel, kollade på sjuuuukt gamla pass, lagade mat, kollade kokböcker och skrev packlista. Feeetnajs! Tack bästis :D <3
 
 

2013-07-15
20:36:13

Göteborgskalaset
Nu blir jag lite småsur liksom. De har planerat att jag ska jobba totalt 47,5 timmar plus infomöte utan att få en krona betalt. Jag tycker att det känns sådär asså. Visst är det kul att känna att man kan hjälpa till och vara delaktig, men jag känner inte att jag vill lägga så mycket tid på att hänga på Kungstorget, liksom. Speciellt inte när jag ska jobba mellan 16.00 och 00.00 de flesta dagarna.... :/
 
Jag tänkte höra av mig till dem och höra om det går att fixa till. Det känns ju sjukt ovärt såhär.

2013-07-15
14:51:00

Paris!
Som ni kankse minns var jag i Paris i början av sommaren och lovade att ni skulle få bilder därifrån? Jag tänkte att jag skulle redigera lite innan, men orkade aldrig. Så nu får ni oredigerade bilder från PARIIIIS!
 
Jag tror ingen vill läsa värsta lååånga texten om vad vi gjorde, så visar ba lite bilder. ;D
 
Min farmor som käkar lunch på tåget vi fick ta när de ställt in flyget. Goooodast lunchen typ, vi var så sjukt hungriga!
 
Den här kyrkan låg liksom precis ovan för vårt hotell. Den är känd som bara den, men har helt glömt vad den heter! Fy på mig. 
 
Random cool människa som klättrade i en stolpe o gjorde coola grejer med en boll! :D också vid den där kyrkan.
 
Här är en sån där asjobbig bild man MÅSTE ta som turist... 
 
Tårna på en staty! :D
 
Jag och farmor på museum! Vi skulle kolla på Mona Lisa och den där kända statyn...
 
Här är stayn! Någon som vet vad den heter? heeeh.
 
Museet! (Y)
 
Vi klättrade också upp i triumfbågen för att kolla på utsikten. Eller ah. Stan :D
Jag tycker det är asfint när hela staden är typ grå, förutom en massa gröna träd! :DDD
 
Eiffeltornet är ju ett måste att fota... Här är det från triumfbågen.
 
...och här är det typ.. underifårn? XD
 
Såklart måste man käka baguette! Med tanke på att jag var "baguetteslukaren" förr var jag fetttt glad :D
 
Avslutningsvis skrev vi lite vykort. Enda bilden på hotellrummet också (Y)
 

2013-07-14
23:42:32

Familjeresa!
Min familj och jag bestämde i förmiddags att vi ska åka till Köpenhamn och Kiel redan på tisdag! Nu är biljetter och hotell fixade! Ska bli feeeeeeeetnajs ju! :DD

2013-07-14
23:10:36

Jag som student
När jag kom hem visade Anna den här! Hon har ritat/målat av mig från min student :D Jag tycker den är sjukt bra! <3 Färgerna är asballa också. Hudfärgen framförallt!
 

2013-07-14
14:52:21

Han luktar löööök
Sitter här o lyssnar på Skitarg nuuuuu! Försöker göra om i mitt rum, men det tog stopp. Vet inte om jag vill måla dörrarna på skåpen lila eller inte. Blir fettråkigt med svart eller vitt liksom.... Hm. Så det blev inget mer gjort, haha. 
 
Hittade en bild... Helt random liksom. Jag vill ha knäppt hår igen! :D Funderar på dreads asså... i höst typ. Eller när som helst, ba det inte är sommar!
 
Vet ni hur många skumma bilder det finns på mig i det här håret eller? haha, helt sjukt!

2013-07-14
11:27:05

Köpte skor!
Jag har sååååå länge tänkt köpa ett par nya gympaskor. Eh träningsskor? Vad säger man? I vilket fall så åkte jag ju in til stan med Susanna igår för att köpa ett par. Först kollade vi runt på bikini... för att det är jobbigt med skor. Hittade en som var såååååå fin! Och kostade typ.. inget. Värt liksom.
 
 
Tydligen var det 20% rabatt på rabatten... eeh. Värt igen. Då var det ju nästan värt att köpa skorna som var för dyra också? För när de plötsligt blev mer än 200 kr billigare var ju det också värt! Jag kanske slipper ha ont i fötterna liksooooom :D Såe, vi köpte skorna med! 
 
 
Ojoj, nu blev fokus på sulan och skon suddig... meeen ni överlever? haha :p Världens skönaste skor! Jag gick runt i dem hemma igår. Haha, ville inte ta av mig dem ens! :DD
 

2013-07-13
15:29:10

Lööördag
Whoopwhoop, vad händer idag?
Först skulle jag få upp mina nya skåp på väggen. Fick upp de på ena sidan rummet, men inte mer. Ska fixa det ikväll! Kan ju faktiskt visa en bild på hur det ser ut just nu. Det ligger massa grejer i som inte ska vara där, det finns inga hyllor än och inga dörrar... heeeh
 
 
Jag har tränat också! Theo kom med idén att vi CYKLAR till gymmet. Aldrig att jag orkar det, tänkte jag. Meeeen vi överlevde :D Och träna orkade vi också, hahah. Måste göras igen assåååååå :DD

HAHAH, den här fiiiinfina bilden får illustrera detta...
 
Precis när jag fått in cykeln i lekstugan kom Anna och ba "Vi åker o badar nu!" Jag: "VÄNTA  PÅ MIG!" Såååe precis hemma från det nu! Ska till stan med Susanna o kolla in skor om typ en minut.. sååå det blev lite konstig avslutning. Synd, haha 
 
HEEEEJDÅÅÅÅ ;D
 
 

2013-07-12
21:00:24

Nytt på facebook!
Jag var i dalsland med familjen över dagen igår och hade med mig min kamera, såååååe det blev en del bilder liksom! En stor del var på vår lilla brylling Einar som är typ fyra månader gammal, men det blev några på typ andra också. Jag kanske delar med mig av dem senare... (Shit, ni skulle ju få se bilder från Paris också! Hade typ glömt det, så fixar det sen.. eh.)
 
Så länge får ni se min nya omslagsbild och profilbild! Är fett nöjd med omslagsbilden, haha!
 

2013-07-12
20:37:00

Chalmerist? Javisst!
Woooho! Jag kom in på Chalmeeers! Precis det jag ville också, nämligen Tekninsk matematik! 
När jag var liten, typ sju eller ngt, var jag heeelt säker på att man först går i "skolan" till typ nian och sen när man är "stor" går man på Chalmers. Att det fanns något som kallas "gymnasium" hade jag ingen koll på... Eller att inte alla går på Chalmers. 
 
Nu vet jag att inte alla går på Chalmers. Och att alla inte kommer in heller för den delen. Meeeeeen alla jag vet har sökt och som jag har pratat med idag har kommit in på det de vill, heeeelt sjuuukt! :D Av dem ska Susanna gå på Fysik, alltså tyyyyp samma som jag, Julia ska gå sin kära bioteknik, Vickan på Maskinteknik och sist men inte minst kom Sofia och Ami in på Z. FETT JU!
 
Man är vuxen när man går på Chalmers... såååå... Jag är barn i EN MÅNAD TILL. Sen är det slut. Då blir man vuxen o galen, har jag hört! Ser fram emot det som faaan asså! :D
 
 
Jag och min bror igår. Han, om någon, kommer ju gå på CTH någon gång i livet alltså! :D
 

2013-07-10
09:53:38

Psykkaffe
Hällde precis upp kaffe till mamma och Kent. Lukten av nytt, hemgjort kaffe och att skölja ur kannan o den lukten det blir då fick mig att tänka på psyket. Eh. Koka kaffe gjorde man ett antal gånger om dagen där. Jag saknar det. 

2013-07-09
21:16:13

Herregud vad... grönt?
Alltsååååå... i jakt på Eldrimnerbilder hittade jag en del udda grejs. Typ Jag med grönt hår! Längesedan ju!
 
 

 
 

2013-07-09
20:54:49

Knorrfest eller inte?
OKEJ, nu måste någon hjälpa mig! Ska jag jobba på knorrfest eller inte!? Ska jag det måste jag åka på möte på torsdag, så får se till att veta innan det liksom, haha! Själva "festivalen" är den 3e augusti...
 
Jag tänker att det alltid är värt att jobba på festival, kankse? Men samtidigt dissar nog Fille. Då får jag åka ensam till Trollhättan.. lilla knepiga Trollhätta, liksom. Sist sprang vi runt och hittade ingenting utom Raubtiers hotell och bil. Hahaha. Eh. Vilka spelar då? Shining, Crashdiet, Ölhävers o massa annat... smått... konstigt. Asså Crashdiet... Men.. GAH HJÄLP! 
 
Kör en bild Eldrimner från Sticky i brist på annat. Ville ha en från förra året när de spelade på Knorrfest, men hittade ingen. Har sååååå ingen ordning på mina bilder! 
 

2013-07-08
23:42:05

SMS....
Asså Nannaaaa! Älskar dig också! XD
 
 
 
Internt.. som satan XD

2013-07-08
22:55:37

Varför ser man ut som en apa på bild?
Vad gör man en måndag? Jag tänkte typ... Åh, jag drar till banken och försöker hämta ut både mitt och min kompis id-kort. Eeeh, jag fick ut mitt eget. Inte hans. Blä på det. Han får gå tidigare från jobbet, för att de inte vill vara lite snälla. Kul. Aaaaja, jag fick ut mitt! Det är aaaaasfult, haha! menmen. Det gäller i FEM år. Och jag ser asförbannad ut på bilden. Eller som att det luktar illa. Jag vet inte. ..och jag saknar mitt svarta hår!
 
Träffade Julia också! :D Kändes som att det var hundra år sedan sist, även om vi sågs igår... Meeen det blev en promenad och en jäkla massa tjöt. Fett. Julia är cool.. Meeeen hon gick inte med på sh'bam! Det var synd, för det var bara 12 pers där, alltså maaassa plats och mycket roligare än vanligt! :D Folk med lite självdistans är kul också. Typ "Vi kör limbo! Tänk att näsan ska gå under! Min näsa går inte under iofs, för den är sååå lång! Haha"! Värt.
 
OKEJ jag vet inte vad jag ville med det här... Kollar på Bond-film med familjen, meeeen det är reklam o grejer. Och.. eeeeh, jag vet inte!
 
HEJDÅ :D
Ni fick en mysbild från midsommar ba för det asså XD
 

2013-07-08
22:03:30

METALTOWN PÅ RIKTIGT!
Dag tre var jag heeeeeelt ledig! Helt sjukt! 
 
Alltså började jag dagen med att sova nästan tillräckligt. Sedan åkte jag till hisingen för att träffa Lulle! Första gången på huuur länge som helst! Och vi MÅSTE ses igen! Jag har lovat att komma upp till Örebro ngn gång och bo hos henne, haha :D <3
 
Efter att ha träffat Lulle smet jag in till stan för att ta bussen ut till Metaltown. Iiiiiiiihhhhh, METALTOWN, liksom! :D Kön till bussen var lång, men inte oändlig. Väl på satt jag brevid en snubbe med snyggaste dreadsen i stan och snackade om musik och festivaler. Förutom att han verkade heeeelt pantad var han rätt kul, haha... :D När jag kom in på området och till funkistältet hittade jag chalmeristerna igen! YES, folk jag typ känner och som dessutom är kul. Perfaaaaaa! :D Iofs hade Gustav, numera kallad farfar, fuckat upp sina ben på Slipknot dagen innan och kunde hoppa max två cm, om han tog i som... jättemycket! Den andra chalmeristen, rödskägg, skulle jobba lite till, så han fick göra det, medan jag hängde med farfar och Amalia. (Y) 
 
Vilka band vi såg och i vilken ordning allt hände är lite diffust... meeeen jag träffade Fille och var på campenis (stavningen på det kan diskuteras), träffade Malou i hennes popcorn/godis-stånd och hängde med farfar, rödskägg och en tjej som jag redan glömt namnet på! ...och Amalia. Iaf. Eldrimner, som var det jag egentligen helst ville se, var inte alls så bra som de har varit tidigare. Tråkigt! Menmen. Det vägdes upp av att Korn var heeeeeelt bäst! Även om vi satt o käkade langos med kanel o socker under tiden. Fett gott för övrigt!
 
Korn. Det ser ut som att de eldar upp scenen! haha :DD
 
På tal om mat... Extreme food... Någon som vet? Vi skulle käka zebra, känguru och krokodil, för att det är så jävla metal! Tyvärr var det massa jordnötssås som rödskägg inte kunde äta, så det blev bara två av dem. Gustav tyckte det var en aaaasbra idé att ta massa olika såser på, bara för att de stod där och såg läskiga ut. Såklart tog vi båda först en med en åsna, sedan satans blood och en till. Satans blood lät ju mest metal av alla liksom. Han doppar tungan i den och typ dööööööör. Jag tog en gaffel sånt och ris och dog ännu mer. Hahaha, det BRÄNDE SOM SATAN i hela munnen och läpparna och aaaaallt i en timme efteråt! Haha, sjukt! Vill påpeka att det finns en skala för hur starka saker är... vet inte vad skalan heter, men på den låg satans blood på 800 000. Det är en.. del. Vi satte oss i funkistältet med maten och hittade Amalia. Gissa om hon fick smaka? haha Hon dog också! BANAAAAAAN! typ. 
 
Vid ett annat tillfälle hittade vi bilar och Amalia med mat i tältet och ah. eh. Hur ska jag förklara? Det kom en mygga, den dog nästan, stack någon i fingret, hamnade i Amalias överblivna mat, fick en grav med ett kors. Allt sades på intressant tyska och bilar parkerade längs salladsblad. Ja, jag var yngst av dessa människor och jag är 19 ^^ Vi diskuterade också hur man kan tunnla genom en vägg och hur man kan få smutsig disk att tunnla ner i diskmaskinen (Y)
 
Graven. Bilden är tagen av Rödskägg, som faktiskt KAN fota! 
 
Nu kan jag bara säga att jag längtar till nästa spelning och jag längtar till Chalmers i höst! Om jag kommer in då. Eh. Det får jag veta på fredag! Håll tummarna för mig!? (a)

2013-07-07
23:59:44

Metaltown, igen!
Jag inser också att det inte är så kul att bara läsa massa text. Inga bilder, liksom. Men det får funka.. har inga bilder på datorn, så lägger till det senare om jag orkar ladda över från mobilen.... ;D
 
Dag två skulle börja en halvtimme innan mitt pass, alltså halv fyra. Meeeen jag kom kvart i, heh. Det var i vilket fall skit samma, för att det var ingen som ville att jag skulle göra ett skit förrän kvart över! Då fick jag och typ fem-sex andra gå bort till campingen för att vakta entrén. Eller ah, alla sorterades bort till andra ställen utom jag och en tjej som hette Julia. Vi stod och sa till campingmänniskor som ville gå ut fel väg att de skulle gå rätt. Detta höll vi på med från kvart över fyra till åtta-nio, sedan fick vi kolla vand på de som skulle in istället. Tro det eller ej, men det var sjukt roligt! Om någon känner att hen har dåligt självförtroende (framförallt när vi snackar utseende) är det här det PERFEKTA jobbet! Jag har aaaaaldrig fått så många "åååh, du är så söt!" eller "Shit vad snygg du är!" som då. Jag har iofs inte fått några sådana alls, men.. ändå. Man får massa komplimanger! Oberoende av hur ful man är, och man blir lika glad varje gång! :D Meeen man måste palla att folk kanske är liiiiiite väl borta fram mot kvällen. Typ har inget annat än kilt på sig och även den är på väg av. Handen innan för och ba ställer sig mitt ivägen och glor rakt ut... eh. Får man problem finns det iofs alltid en vakt på plats! Så, det är lugnt. JAG FICK HA RADIO btw! På riktigt. Vilken jäkla status där... ;D 
 
Ah... spårade ut. Det skulle kommit nya funktionärer vid sjutiden, men de försvann innnan de ens hann komma till oss, så vi var jättefast i entrén. Annars skulle vi fått gå runt på campingen och snacka med folk, menmen. Vi fick iaf gå en halvtimme tidigare i slutet, så vi fick se en del av Slipknot! :D Heeeeelt otroligt! :D Har sett dem innan på Metaltown.... men fortfarande. Typ när de får heeeela publiken att sätta sig ner på huk, spela en vers och sen få alla att hoppa upp samtidigt! FETT! Dessutom hade jag jobbat mina 20 timmar, så jag var klar för iår! Dagen efter skulle bara bli chill på spelningar. Lite jobbigt att jag inte visste någon som skulle vara ledig och som jag skulle kunna hänga med liksom...

2013-07-07
23:38:42

Första dagen på Metaltooown!
Tjo alla! Jag hade tänkt berätta lite om vad jag gjorde på metaltwon :D
 
Första dagen när jag kom dit hade jag noll info om vart jag skulle ta vägen och vad som skulle hända, så jag frågade folk vart jag skulle och blev skickad till en vagn för att hämta ut mitt funktionärsarmband. Så långt var allt rätt, men sedan var det stopp. Först tog det tid att få veta vart jag skulle (att klämma sig in bakom en vagn är inte det första man tänker sig) och när jag hittade alla andra har de redan möte och kollar snett på mig när jag kommer sent! (Jag var faktiskt fem min tidig.) I vilket fall kom en kille som såg ut att bestämma grejer fram och ba "Vad heter du?" varpå jag svarar att jag heter Jenny. "Men shit, vad bra! Jag har väntat på dig!" säger han och skickar iväg mig med "den rödhåriga tjejens grupp". Jag bara antog att allt stämde, vad annars liksom? MEN det var två olika sorters funktionärer... De som fick två matbiljetter per pass och de som fick en matbiljett per pass. Jag skulle vart en sån som fick en matbiljett, men hamnade med de som fick två. Jag har ingen aning om vilken Jenny människan trodde att jag var heller. Aja, i gruppen fanns en tjej som dansar i samma grupp som jag! Fett otippat, måste jag säga, eftersom hon inte alls lyssnar på sådan musik...
 
Jag städade med en tjej som hette Amalia. Feeeett trevlig asså! Vi snackade om lite allt möjligt och hade kul, liksom. Trots att vi faktiskt gick runt och plockade fimpar från marken och letade pantburkar i soporna! (Ja, vi hade sådana pinnar man kan nypa grejer med. Bästa beskrivningen... jag veeeet.) Om någon vill veta hatar hon ananas och älskar majs! (Y) Och hon lånade ut sina mjukisbyxor till mig, för jag höll på att frysa ihjäl, haha! Snällt som fan ju!
 
Amalias pass tog ju slut vid nio-tiden och jag skulle jobba till två... KUL, tänkte jag. Nu försvinner den roliga människan och jag ska försöka komma in i en ny grupp med folk jag inte har en aning om vilka de är, när de redan jobbat tillsammans i flera timmar. Den nya gruppen var också en städgrupp (hoppas moks är tacksamma för 11 timmars extra städhjälp...) med två Alex (som var varandras motsatser utseendemässigt) och en Gustav. Vi fick varsin pantpåse och varsin plocka-burkar-pinne innan vi blev utskickade på campingen, två och två. Jag var trött i benen och hade låga skor. Campingen var en lerpöl, haha, fy! Trots allt blev det kul! Gustav gillade tydligen Dark Tranquillity fett mycket, vilket för er som inte vet är ett av mina favoritband! OCH går typ den utbildningen jag hade tänkt gå i höst! Såååe nu har jag massa information jag inte borde ha om vad som händer de första veckorna i skolan! :D Feeeeeett kulig, denna människan också. 
 
Som tur var slutade jag strax efter sista bandet slutat spela, så jag behövde aldrig städa den värsta skiten på området! Hämtad av pappa blev man också, feeeeett. Efter de där 11 timmarnas städning hade jag gått runt 29000 steg... det kändes lite. Men det var okej. Vad gör man inte för att gå gratis på Metaltown liksom? :D

2013-07-03
22:04:00

Metaltown!
Jag tycker om Metaltown, verkligen, men efter att ha betalat för att gå på festivalen fem år i rad kände jag att det var dags att gå gratis. Speciellt när det plötsligt blev svindyrt och tre dagar... (Jag hörde dock på radion idag att de har gömt flera tredagarsbiljetter i centrala Göteborg om någon vill leta!)
 
I vilket fall ska jag jobba imorgon! Såååå pepp! Kanske lite jobbigt att det är mellan 15.00 och 02.00. Meeeen ändå! :D Kommer träffa massa kuligt folk o så! Och höra massa bra musik hela dagen! Natten efter ska jag jobba 16.00 till 01.00. Lite kortare, så bättre. Man kommer inte tröttna liksom. Och det bästa av allt är att jag är ledig sista dagen, alltså den dagen då de bästa banden spelar! ;D Iofs gillar jag småspelningar mycket mer än stora, men ah. Eldrimneeeer spelar sista dagen! Och dem ska jag lätt se! :D
 
Alex, sångaren i Eldimner på bilden! 
 

2013-07-03
15:50:14

YES! Det går bra här
Känslan att göra ett tretimmarsprov på mindre än fem minuter och få alla rätt! ;D (Y)
(Läs sommarmatte! Hahha, det äger ju)

2013-07-03
14:51:00

Matteplugg

Jag tänkte börja med sommarmatten, men känns meningslöst enkelt när man bläddrar och hittar det här! Känns som att börja om repetitionsveckan i början av ettan på gymnasiet. Då ni vet, när man skulle repetera vad man gjorde i grundskolan...


2013-07-01
10:46:51

Sommarmatte

Jag ska läsa sommarmatte! Det är en liten skitkurs man gör på en kvart, tänkte jag. Sen kollade jag pdf'en och insåg att det var tio ggr enklare än jag tänkte först. Fem min då.

Men sen skrev jag ut skiten o KOLLA HUR MÅNGA PAPPER DET ÄR! Det saknas dessutom ca 20 sidor... Hur ska jag hinna det här!? :o