Klickedicken

2012-09-30
15:49:02

Joel fyller åår!
Idag fyller Joel 20 år! Grattiis! :D
Det fick bli en band-bild. För den som inte har en aning om vem jag snackar om så är Joel längst ut till hööööööger. På tal om inget känns det som att bilden är gammal med tanke på hårlängd.
 
Hursomhelst, grattis Joel :D

2012-09-29
20:54:27

Zombiekrig!
Ikväll spelar Zombiekrig på Musikens Hus! 
Kom dit, röj o njut med oss! Mer info i facebookevenamanget HÄR.
Bjuder på mina vanliga Zombiekrig bilder som jag tog i maj iår.. Ska nog ta med kameran på spelning snart igen! Det var fett kul sist :D

2012-09-29
09:46:01

Även jag kan vara snygg
För längesedan ritade Fille en bild på Natta i PS. 
Nu är hon äntligen klar med bilden på mig! Och den är så otroligt bra att jag dööör! :D:D Fille är GRYMMAST. <3 Älskart! 
 
:D Det är för övrigt min nya fbprofilbild.. självklart liksom! :D
 
Älskra blodgrejen, ögat, bakgrunden, ALLT. :D haha 

2012-09-27
22:12:13

Filmjölksbröd
Fick för mig att baka bröd, så nu står det i ugnen! :D
 
Som jag sa igår har vi så sjukt mycket äpplen som ingen vet vad man ska göra med, så jag bakade ett bröd med äpplen i.
 
 
Filmjölksbröd
1 liter fil (eller yoghurt)
3 rivna äpplen
13 dl vetemjöl
3 dl havregryn
5 tsk bikarbonat
2 tsk salt
2 dl linfrö
2 dl solrosfrö
2 dl russin
 
Blanda allt utom fil och äpplen i en bunke. Man kan såklart byta ut fröna till andra frön lite hur som helst, bara det blir rätt volym. Jag tog lite pumpafrön tex. Blanda i filen och riv (eller hacka) äpplena innan du lägger i dem. Jag tycker det är gott att ha kvar skalen. Fördela smeten i brödformar eller platta ut i en långpanna.
 
Grädda i (enligt mormor) 175° i 70 min. Mormor har ofta lite för hög temperatur och för lång tid för min smak, men det är såklart olika vad man gillar! Kolla på brödet så ser du om det ser klart ut.

2012-09-27
20:23:18

Regn, regn, regn
Gissa om det började regna när jag tänkte gå ut o springa? Klart det gjorde... Det regnar heeeela tiden, så när har gud tänkt att jag ska springa? 
 
Är det en framkomlig ursäkt till gympaläraren när man inte har tränat på en vecka? "Men gud ville inte att jag skulle springa, så han lät det regna"
 
Nääe, jag tror inte det funkar. Får hoppas att det inte regnar i helgen!
 
Vad gör man när det regnar ute då? Jag satte mig och pluggade matte! Känner mig duktig! Blev inte så väldigt länge, men ändåå. Fick liite gjort. :)
 
Jag började på matte diskret-läxan också, men fattar aldrig de uppgifterna, så jag la av. Jag menar kolla uppgift 4 och 6.. Jag fattar inte vad de vill ha! Jag menar; det är lite skillnad på om han vill ha en gubbe av varje sort eller vill veta i hur många olika ordningar han kan skicka sina anbud. Btw, vad är ett anbud?
 

2012-09-26
21:07:34

Mormors Äpplekaka
Jag kuuuunde bara inte låta bliiii att baka en äpplekaka! 
Illa, men det är så typiskt mig. Åh, har jag inget att göra...? Baka!
 
Meeen, jag tänkte iaf dela med mig av receptet och bestämde mig för att varje gång jag bakar MÅSTE jag dela med mig av receptet här. Alltså kanske det inte blir lika ofta och så blir det lite mer variation. Två flugor i en smäll :D
 
Nu är ju min ogräddad här.. men ändå!
 
Mormors Äpplekaka
4 ägg
3 dl socker
2,5 dl mjöl
2 tsk bakpulver
200g smör/margarin
äpplen
kanel
 
Låt smöret bli mjukt och elvispa det med sockret. Häll i ett ägg, vispa ordentligt, nästa ägg, vispa ordentligt osv. Det är för att det inte ska skära sig som man vispar så sjukt mycket. Jag fick ont i armen och ändå var det liiite för lite. När äggen är i är det bara att hälla i mjöl och bakpulver, vispa igen och hälla i den smörjda o bröade formen som du gjorde iordning av bara farten när du tog fram ingredienserna.
 
Skär äpplen i klyftor och tryck i. Kanela innan eller efter du trycker i äpplena, bara att välja! :D
 
Kör kakan i ugnen på 175°-200° i 20-30 min.

2012-09-26
20:50:00

Städat!
Tro det eller ej, men jag städade faktiskt skrivbordet! ..och bytte bakgrundbild! :D Sjukt nöjd. Har tänkt göra det såå länge nu, men det har inte blivit av. (Trots att det går på typ tio minuter?)
 
Bild! :D
Just det! Kör en programuppdatering också! Alltid lika.. uppfriskande!

2012-09-26
19:16:41

Ordningsam eller inte?
Jag har alltid sett mig själv som en ordningsam person. Vill ha ordning o reda på allt hela tiden för att ha koll, liksom. Men jag börjar inse mer o mer att det bara är jag själv o möjligen min familj som har den bilden av mig. Kanske gaaaamla kompisar också? I vilket fall så har jag noll ordning. Jag menar, alla jag lärt känna de senaste typ tre åren tror jag tror att jag är sjukt slarvig. 
 
Grejen då är att det är jag. Fast jag vill inte vara det. Och ofta har jag mycket större koll på olika saker än man kan tro. Jag menar hela mitt golv är fullt med random grejer, men jag har full koll på var allt ligger. 
 
Det hade iofs varit så himla skönt om man kunde vara en sådan person som kan ha riktig ordning. Liksom så att det ser snyggt ut o så. Jag menar... om man kollar på mitt skrivbord på datorn...
 
Vem sjutton kan tro att jag har koll? Och alla öppnade fönster som syns längst ner... 
 
Målet för kvällen är att städa upp. Både i mitt rum och på datorn. Här ska bli orning på riktigt! :D

2012-09-25
23:20:24

Naturskämt!
Tja! Nu är det så att det börjar bli dags att komma igång med projektarbetet! Speciellt med tankte på att det ska bli en julkalender och måste således vara klar till.. ja, när den ska upp på youtube.
 
Jag behöver lite tips för att lyckas! Någon som har några bra, lagom enkla, billiga experiment som fortfarande är coola? Har en finfin idé till Lucia där det ingår sång och helium. Hoppas vi kan göra det avsnittet :D
 
Minst ett avsnitt tänkte vi bara dra sjukt många dåliga (eller så bra att man kallar dem dåliga) naturskämt. Eller ja, vi ska inte dra dem, vi ska filma folk som drar sina egna skämt. Vill man inte ta åt sig äran för sitt sjukt bra skämt kan man skriva ner det så får vi dra det... Men det är ju roligast om det är massa olika människor! :D För att få till det tänkte vi ta en tripp till Chalmers och leta människor med skämt. Önska oss lycka till! 
 
OM du mot förmodan har ett skitbra sådant skämt, filma dig själv när du drar det och skicka till mig! :D
 
Bara för inspirationens skull lägger jag upp några gamla dåliga... Den med korna är ju en gammal favorit faktiskt! :D Den andra suger, men det var vad som fanns på google typ. haha
 
 
 
Ska man sjunka så lågt att man förklarar dem? Näääeeejj, om man inte fattar får man fråga :D

2012-09-25
19:56:54

Tiiiiisdag
Mattetävlingen gick ju.. jag vet inte. Men det var fett roligt!
När Stig kom in för att byta av Gunnar höll både jag o Ami på att börja skratta ordentligt. Säkerligen var några fler i samma sits, men jag kollade inte. Var för upptagen med att inte skratta. Konsitgt nog åt inte Stig en enda macka, vad jag såg.
 
När jag kom hem fick jag världens ryck och gick o la mig o sov i soffan. Asskönt! :D Men det gör också att jag har allt kvar som jag skulle göra då...
 
Jag har vart o dansat också. Madde förvånar mig varje gång vi ses! Nu kom hon ihåg vilken grundskola jag har gått i och att jag tydligen var dörr på en uppvisning. Det sistnämnda minns jag inte själv. Vet att jag har varit både hus och mat, men dörr!?
 
Aja, det är fett svårt att hänga med alla andra som dansat längre, men det går ju bättre o bättre! :D Hittade en till tjej som är ny! :D Klara heter hon. Det säger ingenting, men det är det enda jag vet om henne mer än att hon verkar trevlig och har dansat balett i sju år, så aaaaah.
 
Nu ska jag inte sitta här o skriva osammanhängande saker. Ska ta ett fotbaaaaad och plugga lite istället.
Puss

2012-09-24
21:16:48

Matrix
Fick skönaste läxan i tisdags btw. "Köp chips och godis och bjud hem någon du tycker om på fredag o kolla på matrix!"
 
Tror jag lyckades med poängen iaf. Att se Matrix. Igen. Men ah. Kom på en sjuuuuk grej. Han som sitter och petar på tangentbordet hela tiden och snackar i telefon är så sjuuuuuukt lik Kristian i min klass... ;o
 
 
 
Visst, ena är glad och andra sur.. Men orkade inte leta upp andra bilder, haha :) Tyckte ändå att de var gryyyymt lika :D
 
 

2012-09-24
21:04:10

Mattetävling!
Imorgon är det mattetävling i fem timmar! Förra året var jag i topp tre, om jag minns rätt. I år kommer jag... inte vara det. Jag tänkte gå efter typ två timmar. Liksom så att man får lite eftermiddag också. :)
 
Var mest pepp på tävlingen för att slippa gå på samhällskunskapen, men ah. Som det ser ut nu får jag gå på samhällskunskapen och matten innan, så det sket sig, haha.
 
Smakprov i form av början på provet från förra året. Då var man ändå lite mer pepp än nu, haha. 

2012-09-22
13:25:54

Spelningen igår!
Igår efter fiskningen (kan man säga så?) och efter att jag vart hos Theo drog jag hem och snackade lite med mormor och morfar. Det var grymt längesedan jag såg dem, så det var niiice!
 
Sedan bar det av till stan för att träffa Natta. Grymt att göra det lite sådär halvspontant :D Köpte lite träningskläder och kollade på en klocka till Natta. Såå kul att ses igen! Trots att det verkligen inte var länge sedan sist! :D
 
 
När jag kom hem efter att ha dampat på min telefon igen (har bytt sedan igår, men den här är ändå sämre), träffade jag Fille. Vi skulle egentligen göra fruktsallad och kolla på Matrix, som förr.. <3 Älskar när man har sådär gamla kompisar med knepiga minnen och ba "aaah, men vi gör sån fruktsallas som för typ sex år sedan!" 
 
Meeen nu blev det ingen film, för att Fille hade fått veta att Daniels band skulle spela på Teen Dream redan klockan åtta, så vi drog dit. Heeelt okej band. Lite sämre live än när vi kollade på fb. Men ändå nice. Snackade med en tjej som är typ.. på massa spelningar också. Vad hette hon nu då? Miranda? Rätt nice människa, det lilla vi snackade :)
 
Nästan direkt efter Daniels bands spelninge kom Joels band. Dyddomn. Så hängde med dem, försökte hitta en skruvmejsel och lite sånt. Och snackade skoj grejer. Fett. Sedan kom George med bil. Fick ett sms innan där han frågade om det fanns parkeringsplats. Jag o Fille ba "eeeeeh... ingen aning?" innan vi insåg att det är en sjuuuukt stor parkeringsplats precis utanför. Man har sådan koll... Fidde kom också från ingenstans! Det var jag inte beredd på. Men nice med så mycket roligt folk :D
 
Jag blev bandets privata frisör också! Det var nice! Robert fick en inflätning från nacken till pannan eller vad man ska säga. Det gjorde iaf att han bytte namn till "enhörningen". Är lite besviken på att han inte behöll frisyren till spelningen. Meeeen Oskar fick en.. eller ah.. tre, fyra skitsnygga flätor! De fanns inte heller kvar länge haha.
 
Okej, fel håll.. men aah. Kommer kankse fler bilder senare om jag får av någon som har :D
 
När det äntligen var dags att gå upp på scen hade stället typ utrymts och det var jag, Fille och George i publiken och fyra pers på scen. Det var lite illa. Meeeen de var sjukt duktiga och jag tyckte de var mycket bättre live än om man kollar på typ youtube :3 Bättre med Joel på sång också än typ han.. andra som var innan.. Förlåt, men sant. Haha :p De var feta på både gitarr o bas också! Gitargresjet hade jag aldrig kunnat spela ens när jag spelade som mest och älskar bas sådär när man spelar.. jag veeet inte. Kan inte beskriva utan att visa med händerna. haha :)
 
Hängde en på stället ett tag efter också och skrev autografer. haha. Sedan bar det av till bilarna. Feeett. Slippa ta bussjäveln hem! :D
 
Det var en feeet kväll, även om jag kanske inte kunnat förmedla det i det här inlägget. Det enda som kunde varit bättre var om det vart mer publik när Dyddomn spelade. Annars perfekt. Skulle vara kul att träffa dem igen. Allihop! :D <3

2012-09-21
13:24:51

Dyddomn på teen dream
Ikväll, klockan halv tolv spelar Dyddomn på Teen Dream. Kom dit! :D
De låter lite som en blandning av metallica och maiden. Mest maiden. 
 
Om jag har fattat saken rätt är han i mitten inte kvar och han till höger, Joel, sjunger. 
 
Den som kommer får se. hahah 

2012-09-21
13:07:09

Fiske
Nejmen OJ vad slarvig jag har varit! Inte skrivit något sedan i tisdags. Inte okej.
 
Det var fiske idag! Friluftsdag liksom, och fiske var det som skulle ta kortast tid, så valde det. Det var lite mysigt, men sjukt kallt! Trevliga människor gjorde det uthärdligt ändå :D
 
Som tur var fick jag ingen fisk heller, haha. Vet inte vad jag hade gjort om jag hade fått en fisk? Hur fan dödar man den lite snällt sådär? Ingen aning. Jag är glad att jag aldrig behövde testa :D
 
Vi fick dessutom sluta tre kvart för tidigt, precis innan det började regna. Så var hemma typ kl 11. :D
 
Nu, börjar det bli dags att göra något vettigt. Ska kanske träffa natta i stan snart. Så aaaah.

2012-09-18
22:49:14

Matte
Dagens mattehöjdpunkt var när vi designade den här skitsnygga smileyn! :D Bästa är ju att det är sant. Beloppet av 0 fakulteten delat med beloppet av nollfakulteten är ett.
 
Ser man den åt ena hållet är det en mattepryl, ser man den åt andra hållet blir det en smiley :D Tycker dock att den ser lite japanskt ledsen ut. Vad tycker ni? :p
 
 


Jaa, nu ser det skitkonstigt ut med bilderna, men äääääh. 

2012-09-18
21:33:12

Street
Min och Amis jazz/showdans-grupp lades ju ner, så vi testade street/jazz idag istället. Helt sjukt svårt!
Till en början var man ju inte med på noterna en sekund, det gick skitfort och man kände sig asdålig. Mot slutet gick det ju att nästan hänga med i typ halva dansen! Haha, jag är sjukt nöjd, även om det låter dåligt. Jag menar, det här var en fortsättningsgrupp, som dessutom hade dansat två veckor på den här dansen.
 
Ami är opepp på att dansa vidare i den gruppen och den andra tjejen som också var nybörjare visste inte riktigt. Jag är lite pepp ändå. Trots att jag är helt klart sämst i gruppen. Om de inte stör sig på att jag inte kan är jag så på! Haha
 
Meeen.. jag får se hur det blir. Ska tänka på saken...
 
Hörs!

2012-09-18
19:34:33

Skolfoto idag!
Sista skolfotot igår! :D Aldrig mer hemska bilder i skolkataloger, yay! Det var ett "riktigt" foto o ett spexfoto.
 
Det togs en del fina bilder, men sammanfattar med den finaste! Tagen av Julia skulle jag tro.
NV10bc är finaste klassen ever! :D

2012-09-17
18:56:13

Nu är det dags att slappna av
Hemma nu! Skolfoto och Biologiprov i skolan, sedan simma, köpa mat och käka middag. NU ska jag äntligen slappa! :D
Tänkte ett tag att jag skulle hänga med några ut på konditionsträning i slottskogen, men.. nää. Det får bli nästa måndag :)
 
Funderar på om "slappna av" betyder "redigera bilder" eller bara halvsova o lyssna på musik? Kanska rita!? Nej, det tar vi en annan gång. Ska ta upp det igen, men inte nu...
 
Ni får nöja er med att glo på en gammal bild.. Helt otroligt att mitt konto på deviantart finns kvar, btw! :o För den som vill kolla finns det HÄR.

2012-09-16
21:45:30

Fredag/Lördag natt
Vad gör ni runt halv ett natten mellan fredag o lördag? Jag tycker att det är en sjukt bra idé att hänga med mig på en spelning med Dyddomn på Teen Dream!
 
Så här låter de!  
 
Mer info om spelningen finns i facebookevenemanget, som hittas HÄR.
Känner du fär att hänga med mig dit kan du la slänga iväg ett sms eller skriva en kommentar? :D
Hoppas vi sees! 

2012-09-16
20:58:26

Biologiplugg...
Imorgon har jag första provet för terminen! I biologi närmare bestämt. Det är lite kul.. Men orkar inte lära mig mer än jag redan gjort, det blev plötsligt väldigt tråkigt när jag skulle börja plugga in glykolysen, citronsyracykeln och elekron-resan. Den sista heter något annat... men jag kommer inte på vad, haha.
 
I alla fall var det mycket roligare att måla nagellack på min mobil än att plugga in det där, så det är vad jag har gjort nu. 
 
Oredigerad bild, tagen utan större ansträngning. Förklarar fulheten. haha
 
Ska ta ett fotbad och i alla fall läsa igenom cellandningen nu! Trots tråkighetsfaktorn. 
Puss

2012-09-15
01:17:29

En djup tanke
Så sjukt bra skrivet! HÄR
Matz inlägg om dagens människor.

2012-09-15
00:22:54

Fredagshäng med en vecka gamla Födelsedagsbarn
Känns lagom dumt att kolla på datorna med en 55" TV bakom, men vad gör man inte för att gå ljud till filmen?
 

2012-09-14
07:13:50

Paket på posten
Just det! Jag blev så exalerad att jag glömde berätta. 
 
I tisdags kom min Eldrimner-skiva! Sjukt snabbt av dem måste jag säga! <3 Fet-grym är den också. Ska faktiskt sätta på den nu :D
 

2012-09-13
20:34:25

Träning
Igår var jag så sjukt sur på en sak att jag bara var TVUNGEN att gå ut o springa av mig. Jag älskar att det funkar. Man får ut all ilska på att ta sig fram snabbare än man orkar, typ straffar sig själv, fast ändå tvärt om. Nu blev det för luddigt?
 
Kontentan var att det går så mycket bättre att springa när man är förbannad och när det går bra blir man glad. Alltså ska man springa när man är arg!
 
Idag var jag på min andra Jazz/Showdans-lektion och nu var vi bara tre pers, så de ska lägga ner gruppen! Vi tre kom överens om att gå Jazz/Street istället. Jag har för mig att den hette så, men det låter la rätt konstigt? Typ som balett-stepp eller ngt? Aja, det blir nog bra. Träffade Madde, som jag berättade om förra veckan, idag! Hon ba "Hej Jenny!" och snackade som att vi sågs igår senast! Älskar sånt! :D:D
 
Funderar på att börja Zumba med henne som lärare på måndagar halv sju... Någon som är på isf? Faaast.. Mias konditionsträning kanske är mer värd iofs. 
 
Jaaja. För övrigt tror jag att jag håller på att bli sjuk igen, så ska sova och följa Cammis goda tips. Kan du det inte känner du henne inte! "Ät C-vitamin!" 
 
Ja, varför inte? Alla verkar vara småsjuka nu.. Så ät c-vitamin nu allihop! :D

2012-09-11
22:14:46

Köpenhamn 2012
På tal om bilder! Jag har ju inte lagt upp bilderna från Köpenhamn! Det blir oredigerade o fina.. haha. Jag orkar så inte redigera dem, tyvärr.
 
Invigning av hotellrummet, typ 
 
Alex... tror inte jag behöver säga mer?
 
Tycker den bilden beskriver första dagen rätt bra ändå :)
 
Gooodaste "frisk frugt" eller hur sjutton de nu säger... haha <3
 
Nya krafter efter en fika! 
 
Den bjuder jag på. Haha...
 
Är ändå rätt nöjd med den bilden, trots min skugga. Ami är tydlig och de andra suddiga... Älskar när det är sådär suddigt i bakgrunden! Sedan gör cykelkillen det bara bättre med sin min!
 
Disneyyyy!
 
Lite gemenskap vid vattnet.. Måste säga att jag är sjukt tacksam att Alex tog lite bilder också! Visst gillar jag inte att vara med på bild, men det är lite tråkigt om man vart på en resa och inte syns på en enda bild!
 
Ballaste biografen! :D
 

Dyyyraste Sushin!
 
Och sist, men inte minst; varför vi åkte dit! <3

2012-09-11
21:46:34

Springaaaa!
Jag tänkte gå ut o springa en runda i skogen sådär på kvällen liskom. Då när det inte regnade... Men allt verkade gå emot mig!
 
Först hade Annas #%*€"!"4#"! kanin bitit av en bit på mina nya, superbekväma, alldeles perfekta springskor. Jag kan erkänna en liiiiten överdrift, men jag gillar dem och det är inte okej att kaninen käkar upp dem när de står i hallen!
 
Men okej, den var ingen varken stor eller viktig bit. Så jag promenerade upp till skogen, tänkte att det borde vara bättre för alla konstiga åkommor jag har att springa i skogen än att springa på asfalt, men det hjälpte inte nämnvärt. Hade kanske sprungit 700 meter när det verkligen inte gick mer. AJ MINA BENHINNOR. Vad sjutton gör man åt saken? 
 
Jag kompenserade med att springa *hrm* gå *hrm* dubbelt så långt o hälften så fort. Haha, sämsta grejen, jag vet. Men bättre än samma sträcka hälften så fort, right? Jag behöver en riktig lösning på problemet. Har haft skiiiitont i typ en vecka. Vilma kom med förslaget att kleta på voltaren-klet. Jaa, det hjälpte kanske liiiiiiite. Men ah. Annars verkar det vara sådan svindyr tejp som är vävd på korsen o tvärsen o jag vet inte vad. Några andra förslaaaag?
 
Nu känner jag att det blev oseriöst här. Haha. Det som ÄR seriöst är att det gör ont och att jag kommer få damp.
 
Om jag inte hade behövt springa ner i källaren för att hämta min kamera hade ni fått en bild på min ledsna sko. Meeeeeen ah. Nej.
 
God natt. Puss! <3

2012-09-11
17:50:54

Charles Dickens
Nu är jag i princip klar med min uppsats om Dickens. Fick rubriken "Varför är Charles Dickens så populär?" och har, tro det eller ej, lyckats skriva någonting! Okej, jag skrev det igår. Men ändå! 
 
Nu är bara ett problem kvar. Var det censur i England när Oliver Twist skrevs? Någon som veet? Skriv isf! haha
 
För övrigt har jag mobbat sönder Dickens genom hela min text.. Hans Oliver Twist är inte så jävla bra. Sad but true...

2012-09-10
15:10:00

Design
Jag funderar på att göra om designen här helt o hållet! Tycker att det jag har nu ser så otroligt dystert ut att det är inte klokt...
 
Edit: Efter att ha testat allt sådär hundra gånger och insett att alla halvsnygga teman fuckar upp sig helt när man försöker snygga till dem ger jag upp... 

2012-09-09
11:47:53

Natta
Idag fyller Natta år! Grattis!
Vi var jättenära vänner tidigare, men nu ses vi inte speciellt ofta länge. Det är riktigt synd, för vi har haft väldigt mycket roligt genom åren! <3
I år har Natta tagit tag i ett problem hon pratat om så sjukt länge att det finns inte. Hon har velat gå ner i vikt och nu har hon verkligen kommit igång! Gick ner 9 kg på typ.. fem veckor. Eller vad var det? Jag är SJUKT imponerad av det! 
 
Nu ska vi ses på fredag för första gången på jättelänge och fira hennes födelsedag! Jag längtar verkligen dit! Men nu är födelsedagen idag, så jag säger GRATTIS på 18årsdagen, älskling, redan idag! <3
 
Här är mitt grattis från förra året, läs det! :D
 
Och lite fina bilder
Natta med lugg, som hon äntligen klippte för ett tag sedan! Tycker hon passar skitbra i det.
 
En bild jag tagit...
 
Bildbevis på att hon gick ner så mkt i vikt. :D

2012-09-09
11:34:52

Present!
Jag har faktiskt fyllt 18,5 utan att fira det! Jag kom liksom inte ihåg det ens. Jag tyckte iaf att jag borde få en present av mig själv. 
Värdaste! :D

2012-09-09
02:10:58

Födelsedags-"fest"
Firade Filles födelsedag hos henne och kom hem nyss. Vi började med att baka en kladdkaka med chokladglasyr som blev otroligt misslyckad! Kladdkakan blev inte ett dugg kladdig och glasyren smakade salt. Haha, det var på något konstigt vis gott ändå!
 
Vi var ju såklart tvugna att gå och köpa godis och öl också. Bara för att Fille skulle få använda sitt leg på sin artonårsdag liksom. Det fula var att han i kassan inte ens frågade om det. Så hemskt. Men vi fick ju öl, godis och läsk, så det var nice ändå.
 
Det blev såklart en beckfilm också! Skrapt läge närmare bestämt. Sjukt bra är den! Precis som alla andra beck. 
Efter filmen delade vi på en slatt av något otroligt sött som smakade marsipan... Det var nästan för sött, haha. Men ändå gott liksom, om ni fattar vad jag menar. 
 
Sedan kom Hanna. Fettnice. Så vi snackade om typ allt och inget i två, tre timmar innan jag drog hem för att hinna sova ngt inatt. Vaknar ju som alltid runt sju... Men våra fina samtalsämnen..! Psykstörda människor, dreads, långa människor, inredning, ringa till läkare och massa annnat!
 
Värd kväll! Nu ska jag gå och borsta tänderna. God natt. 
 
Jag måste verkligen ladda min kamera! Det blir änna tomt på bilder utan den... </3

2012-09-08
16:54:57

Filles 18årsdag!
Idag fyller Fille 18 år! :D Det är VERKLIGEN något som ska firas!
Fille, du är bäst, coolast, snällast, smartast och allt annat man kan komma på i hela världen! Jag älskar dig, GRATTIS på födelsedagen! :D<3
 
Här är mitt grattis från förra året, kolla in det!
 
Och här är en bild för.. gladhetens skull? Nej, jag vet inte. Men man måste ha en bild på födelsedagsbarnet ju! :D



2012-09-08
10:58:52

Dagens fundering
Det känns just nu så enormt lockande att bara skita i allt och hoppa av skolan. Känns som att jag ligger efter i ALLTING och det enda jag verkligen har fattat innan, nämligen matte, fattar jag ingenting av längre. Tydligen är det skitenkelt, men jag fattar det inte. I fysiken är logiken helt oförståelig i mina ögon. Att hita någon formel i formelsamlingen är inte så svårt, men att fatta varför det blir som det blir är helt omjligt. Jag är också sådan att om jag inte fattar varför det blir på ett visst sätt blir det kaos och jag kan inte göra svårare uppgifter än typ.. jättelätta. 
 
Samtidigt behöver jag ha 21,00 för att komma in på utbildningen jag vill. Alltså behöver jag ha MVG i nästan alla kurser jag läser nu. Det kommer ju att gå sådär, med tanke på att jag läser idrott, samhäll och svenska. Idrott verkar handla mest om ifall man kan hantera en boll. Varför inte skriva det i målen. "Målet med idrott och hälsa A är att kunna hantera en boll på ett vettigt sätt. För MVG krävs elitnivå i minst en bollsport eller att påpeka vaje idrottslektion hur mycket man tränar på sin egen sport både före och efter skolan i princip varje dag." Oberoende av om jag springer riskulla på mina 23 minuter och jag-vet-inte-hur-många-sekunder eller om jag promenerar på 35 får jag samma lilla anteckning i häftet, nämligen "G". Känns ju bra att veta att det inte påverkar ett skit om man anstränger sig. 
 
"Hon har ett allmänt hat mot idrott" tänker ni såkert nu. Så är inte fallet, eller jo. Allmänt hat mot skolämnet idrott. Men ta svenska istället. Var är logiken i att om jag sover tre timmar innan en uppsats och bara skriver på, skiter i dispositionen (som jag inte ens kan stava till) och inte läser igenom den innan jag lämnar in den får jag ALLTID ett bättre betyg än om jag verkligen anstränger mig. Då är läraren dessutom väldigt noga med den där dispositionen och snackar om att man ska tänka igenom och läsa igenom hundra gånger och skriva om o allt möjligt. Hoppar man över det blir det tydligen så sjukt mycket bättre. Jag måste erkänna att jag inte har någon uppfattning mer än att det känns som att de uppsatserna jag anstränger mig med blir bättre än de jag bara skriver. Det borde ju vara självklart, men inte för den här läraren.
 
Samhällskundkap kan jag inte säga mer om än att det känns som att man går på dagis igen. Om ens det. Sist ägnade vi en hel lektion åt att skriva fem ord per grupp. En grupp var fyra personer, så 1,25 ord per person. Men det var ju lite svårt, man skulle ju skriva med en fyll-i-penna. 
 
Nej, snart får jag krupp på skolan.

2012-09-07
19:00:24

Hamilton 2
Som rubriken antyder ska jag gå o se Hamilton 2 ikväll! Möter Sara om en halvtimme, så det börjar bli dags att gå. Tänkte ta en liten promenad till Bergakungen. Annars lär jag få spring i benen och inte kunna sitta still när vi ska se filmen och det hade ju varit synd. 
 

:D

2012-09-07
18:44:00

Eldrimner
Eldrimner skulle spela med en del andra småband på en liten spelning på teen dream i höst. Den 29e September snarare. Men de ställde in den med ett löfte om att det skulle bli en sjukt grym releasfest i höst. Då var det liksom ändå okej, även om det hade vart så sjukt mycket grymmare att ha båda, men okejdå.
 
Nu kommer det jobbiga. Det är 20 år på releasfesten! Jag SKA in ändå. Så är det bara. Punkt. Någon som ska med? Här finns mer info.
 
Bilden snodde jag från deras facebook-sida. 
 
Den som inte har hört dem borde göra det! Finn tex att hitta på spotify HÄR. Och de släpper som sagt en ny skiva nu snart. KÖP DEN! Det är vad jag ska göra iaf! :D

2012-09-06
22:48:31

Dans!
Jaaao. Som rubriken säger är jag nu hemma efter två pass med dans efter varandra. Först jazz/showdans, sedan balett. Kul båda två! Men jag har sjukt ont i benhinnorna och ska, efter förslag från Vilma, kleta massa voltaren på och hoppas på att det blir bättre!
 
Showdansen var faktiskt riktigt rolig och jag och Ami är ganska bestämda på att fortsätta. Baletten däremot kan jag inte bestämma mig för om det var kul eller inte. Jag suger på det än så länge, men fortsätter man lär man ju bli bättre, eller hur? 
 
Det var lite nostalgi att komma tillbaka till sin gamla dasskola igen också! Insåg hur mycket tid jag har tillbringat där och hur mycket jag har älskat det. En annan otrolig sak var att en av mina gamla favoritlärare hade känt igen mitt namn när hon såg det! Jag menar.. Jag har inte haft henne i dans sedan jag var typ fem-sju år någonting och hon har haft huuuur många grupper som helst! Jag är grymt imponerad av henne. På ännu ett sätt nu för tiden. 
 
Ser fram emot nästa dastillfälle, nästa vecka nu! :D

2012-09-05
07:59:16

Mattedag
Igår var en fetnice dag! Jag kan inte riktigt säga varför, eftersom jag inte vet vad som egentligen var skillnaden mot alla andra dagar. Mer än att den var väldigt nice! Haha
 
Jag insåg hur mycket knepiga, men underbara kompisar jag har! :D Ni är bäst! Favoritcitatet från idag var nog "Förlåt, men du ser lite bögig ut..?" hahah Utöver det går Carl estet och Hugo natur... Älskar när folk som inte känner varandra ska gissa saker om varandra :D
 
För övrigt var hade jag fem lektioner, varav två var samhäll/religion och tre var matte. Samhäll känns bara så hjärndött. "Nu ska ni få skriva fem ord på olika lappar... hitta på dem själva! Åh, det ska bli så roligt! ...just det! Här får ni fylla-i-pennor också! Går det bra med en brun?" Religion är lite kul! Än så länge iaf. Läraren är lite öppen liksom. Han är inte så jäkla fast vid sin grej att det blir tråkigt. Men det är la för att han är rätt ung? Skit samma. Det är lite kul iaf. Sedan all denna matte! Åååh! :D Ska kanske inte säga ngt än. Vi har bara fått böcker och planeringar i de två "nya" kurserna... men ändå :p
 
Just det! Vem ska på Fässbergs insparksfest på Sticky? :D

2012-09-03
21:17:41

Köpenhamn
Jaao. I lördags morse bar det av till Köpenhamn med tåg. Fetnajs. 
Enda sättet att beskriva det hela är med bilder, men har så grymt många att jag inte orkar gå igenom dem nu. Måste kolla med de andra vilka som är okej att ladda upp också. Kanske kommer bilder imorgon? Hoppas på det!
 
Så länge får vi nöja oss med att det var sjuuukt roligt på tåget när vi åkte hem. Hade en del roliga diskussioner med Alex och Julia om vem som har flest gram bröd, vem som kissar i papperskorgar och mycket annat. Men det tar vi en annan "grång". (Internt...)

2012-09-03
20:52:43

Linser?
Jag köpte en gång ett par gröna och ett par blåa linser. De gröna älskade jag o de blåa passade inte alls. Eller ja, jag testade bara en. Den satt illa och såg sjukt konstig ut på mig så jag öppnade aldrig den andra. Detta var i somras... Så nu har jag EN oöppnad blå lins för mörka ögon. Någon som vill ha den? Säg till isf! Jag kan liksom inte bara slänfa den. Känns inte bra.
 
Så här ser den ut... till mörka ögon alltså. Kan kanske bli bra på ljusa också, men på mig var det illa.