Klickedicken

2012-06-30
11:04:48

Natta
Nu drar man in till stan strax för att träffa Natta! :D Första gången på alldeles för länge

2012-06-27
08:52:31

Hur blir man frisk?
Jag är fortfarande sjuk. Det är tydligen helt omöjligt att bli frisk. Var nästan frisk i söndags, men det har gått åt fel håll sedan dess. Jobba där jag jobbar är inte heller speciellt jobbigt. Man typ sitter och kollar på TV större delen av dagen. Kokar lite kaffe och fixar fram maten och så. Det är mer, för mig, mentalt jobbigt eftersom man bara sitter där när man kunde gjort något vettigt. Sådant klarar inte jag, haha
 
Det är väl bara att fortsätta gå dit och slappa sönder i helgen, så blir det bra. Imorgon ska jag till ögonläkaren, så jobbar bara 8.00-12.00 :D Men Fille ska kanske komma och färga mitt hår... hoppas inte det tar hela dagen/natten bara. Hahah
 
Jaja, ska hinna duscha och så innan jobbet, så hadet!

2012-06-26
10:42:58

Zombiekrig på Göteborgskalaset
Gårdagens händelse var ändå att Zombiekrig berättade att de ska spela på Göteborgs kulturkalas! Ett av de bästa banden som finns, helt gratis! Nu försvann tankarna på att åka till tyskland och kolla på fett många halvbra band just den dagen. 
 
Zombiekrig, folk! Kom och röj med oss, det är gratis! 
 
Så här såg det ut sist jag såg dem. Blev inte så många bilder dock. Det är fett mycket roligare att röja, speciellt när det är ett riktigt bra band!

2012-06-24
19:04:00

Superkur
 
Perfekt när man har lite ont i halsen och är allmänt förkyld, och nyss har duschat så man har fuktigt hår, men sitter hopkurad i en filt, är ett glas glögg. Åh så perfekt! Jag älskar glögg <3

2012-06-24
12:00:25

Peace and Love
Inser att jag är lite sent ute, med tanke på att festivalen börjar i övermorgon, men har en kompis som sälger tre-fyra biljetter till Peace and Love. De är billigare än normalpris. Vill ni ha dem, eller är "intresserade" av dem, så hör av er till mig! Sms, facebook eller kommentar här är perfekt!

2012-06-24
11:56:28

Blodgivare?
Jag funderar på att bli blodgivare! Att kunna skänka blod är en grym sak att göra. Man hjälper till att rädda liv. Enda problemet är väl att det är så enormt många saker man måste uppfylla. Det är massa frågor om vart man har rest, när man har varit sjuk, om man har nya pisercings eller tatueringar, vem man har legat med och om man har varit gravid. Det kan inte vara många som verkligen uppfyller allt det där. 
 
Jag till exempel klarar mig inte igenom det där prickfri. Man ska ha varit frisk i två veckor i sträck för att få lämna blod. Det har jag inte klarat på ett halvår iaf. Haha, men efter den här förkylningen; då jävlar! Jag ska hålla mig frisk och lämna blod! :D Någon som är på? 
 
Kolla om du är okej genom att läsa igeonom frågorna här
 
(Bästa skadan ever. Vete fan om jag behövde extra blod för det där, haha.)

2012-06-24
10:33:12

Snart frisk!
Nu har jag varit ordentligt förkyld sedan i onsdags, men det börjar bli bättre. Känns som att jag kommer få migrän, men det är ju över imorgon isf, så det får vara okej. Bara jag kan jobba imorgon. 
 
Nu har även jag fått nya blogg.se, men har inte bestämt mig för om jag gillar det eller inte. MEN att man kan ha flera kategorier är ngt jag längtat efter länge!

2012-06-22
00:07:32

God Natt
Hej! Dålig uppdatering. Igen. Ber om ursäkt för det. Har varit hemma från jobbet idag eftersom jag är sjuk. Inte kunnat prata på hela dagen, vilket gör mig nipprig. Och nu ska jag sova i hopp om förbättring till imorgon!
God Natt! Det blir nytt här imorgon.

2012-06-19
21:00:04

(psykiskt) sjuk
Det där med att jag hade smått ont i halsen efter Metaltown har inte direkt blivit bättre. Nu har jag otroligt ont i halsen, är hes, hostar och har feber. Det är ju en fantastisk start på sommarlovet! Tänkte gå o lägga mig svintidigt ikväll, så att det iaf inte blir sämre till imorgon. Usch. :/

Jag kommer snart bli psyksjuk av att alltid vara sjuk och inte palla göra ngt! Kommer säkert avsluta sommarlovet med att vara inlagd på den avdelningen jag jobbat på...

2012-06-18
21:27:20

Vart f*n är Sverige påväg?
Synd att du missade konserten, men frågan är fel ställd.
"Varför i helvete är det så lågt ljud att man kan prata med den bredvid i normal samtalston i princip längst fram på In Flames och Slayer när det aldrig har varit så tidigare?" borde det stå. Man SKA inte kunna prata med varandra alls på så stora spelningar. Och man ska framförallt kunna höra vad som sjungs. Det gjorde man inte på alla de fyra största banden på Metaltown iår. Synd gumman, men det är nog du som har blivit klen.

2012-06-18
20:51:56

Psyket på Östra
Första dagen på sommarjobbet då. Vete sjutton om det känns bra eller dåligt. Det kommer bli segaste jobbet ever, men det ger la säkert någonting ändå?

Idag har jag försökt lära mig namn och kokat kaffe. Thats it. Nä, jag har blivit fotad till ett passerkort också. Hoppas det blir mer att göra imorgon...

2012-06-18
20:48:53

Skolavslutning!
Hade nästan glömt att jag skulle skriva lite om skolavslutningen som var i torsdags! Själva avslutningen var inget att hurra för egentligen. Först kollade vi musikesteternas uppvisning. Tvåorna var faktiskt RIKTIGT grymma :D Sedan var det fika, men alla bara satt o glodde, så vi avslutade det.

Ami, Ronja, Julia, Theo och jag drog hem till mig efteråt för att jag skulle slänga in en tvätt och städa undan lite jag missat på morgonen (Det skulle firas femtioårsdag där senare) innan vi gick till Theo för att baka muffins. De blev riktigt fina! Men vi behövde fixa lite grejer till pastasalladen vi skulle ha på "klassfesten" i slottskogen senare på eftermiddagen, så vi gick ner till maxi. Julia och Ronja orkade inte gå upp för backen igen efter det, så de åkte hem med vagnen, haha.

Ami, Theo och jag gick upp och satte glasyr på muffinsen och gjorde pastasallad. Eller ja. Theo gjorde glasyr och kokade pasta, jag skar grönsaker och glaserade (kan man ens säga så?) muffinsen medans Ami spelade musik och dansade.
När allt var klart stack vi iväg till slottskogen för att träffa de andra, men lyckat nog var det bara vi tre och typ fem andra från skolan med sina kompisar som var där. Lite tunnt med folk med andra ord, så vi drog efter ett tag. Självklart kunde vi inte gå hem utan att ta vägen om lekplatsen och testa lite grejer och ta finfina bilder. Tyvärr dog kameran efter knappt halva lekplatsen... Så vi letade upp en buss istället.

Jag funderade seriöst på att gå hem och lägga mig. Tror inte jag hade vart så trött på år som jag var då! Men det gick inte för sig, så efter en busstur och en promenad låg vi alla tre på Theos säng och kollade på barnfilm. Det handlade om sötaste draken ever. Den såg ut som en katt! :3

Värd dag, värda muffins, värd film och värt att alla typ somnade till filmen :3

2012-06-17
17:03:27

Sammanfattning av Metaltown 2012
Vad har hänt med Metaltown egentligen? Var är den goa stämningen? Den finns där mellan spelningarna, men så fort ett band börjar spela blir folk jobbiga. Det är självklart att man hoppar, röjer, headbangar och knör när man ser ett bra band. Men när man bara trycker för tryckandets skull, vilar armen på någons huvud, blir förbannad när någon bakom håller sig fast i staketet och skäller ut någon som försöker knö bort en börjar i alla fall jag undra vart Metaltown är på väg.

Fjortisskriken när Marilyn Manson gick på scen var inte heller vad man förväntade sig... Och ljudnivån är inte att tala om! Helt otroligt dålig. Man ska inte kunna föra en konversation i näst intill normal samtalston under konserterna. Då är det fel. Det är i alla fall inte metal, så det hör inte hemma på Metaltown.

Busstrafiken var visserligen bättre i år än förra året när man skulle hem. Men det kunde varit bättre när man skulle dit. Fick stå och vänta ett bra tag då.

Man börjar också fundera över val av band. Vad sjutton gör egentligen Hammerfall och Sabaton där? Det börjar kännas som att Metaltown blir för stort. Stora band som inte är speciellt bra och ute på landet för att alla ska få plats.

Men det finns bra saker med Metaltown också! Först och främst var det en del bra band. Några rikigt bra. Då tänker jag först och främst på Dark Tranquillty, men även på Manson, Avatar och In Flames. Det var också skön stämning mellan spelningarna.

Det var också en massa bra små tält med kul prylar man kunde köpa. Det fanns kläder, piercings och allt möjligt smågrejes. Dessutom fanns mycket att välja på när man skulle äta. Men jag hade gärna sett att man kunde köpa något så enkelt som en banan eller ett äpple...

Vakterna var, flera av dem, bättre än på många andra konserter och festivaler. Man har många gånger stört sig på vakter som står ivägen så att man inte kan se, att de inte delar ut vatten eller att de inte säger till de som bråkar, men tjafsar med de som inte har gjort ett skit. På Metaltown iår var det totala motsatsen. Det var framförallt en som var riktigt bra. Han kollade flera gånger med oss att vi mådde bra. Han fokuserade på en i taget, så att ingen missades. Bra där. Samtidigt störde han inte, eftersom han bara gjorde tummen upp och såg frågande ut. Perfekt sätt att hantera det. När det handlade om vatten fattade han det inte många vakter fattar; att man vill ha större delen av vattnet i munnen, inte utanför och att man inte vill ha det nedsprutat direkt i halsen, så att man får en hostattack mitt i. Nej, här snackar vi vatten i munnen och bara i munnen. MVG där med. Alla andra som jobbat eller ska jobba som vakt: tag lärdom av denna man!


Här har vi alltså den legendariska Metaltown-security-killen som kan hantera en vattenflaska.
Foto: Magnus Sandberg, Aftonbladet.

Något av allt som lätt kan förbättras är tak. Vi vill ha tak när det regnar. Förra året fanns en vik konstig pryl som fungerade asbra som tak, varför var inte den här iår? Bussköerna går lätt att fixa till lite finare genom att låta folk med band gå i en annan kö. Det underlättar säkert mycket för metaltown om man har hämtat sitt band innan, så varför inte belöna de som gjort det med att få gå före de slappisar som inte gjort det?

En annan sak som bara var onödig var avståndet till scenen i tälten, farmförallt close-up-tältet. Det var alldeles för långt. Helt otroligt långt nästan! Men det fixar de lätt till nästa år. Om de bara vill.

Om det nu är som det ryktas, att det är tioårsjubileum nästa år och de sparar sig inför det kan det ändå finnas ett hopp för festivalen. Annars är det nog tyvärr slut med Metaltown för min del. Men det var kul så länge det varade!

2012-06-17
13:58:02

Andra dagen på Metaltown 2012
Jag och Fille bestämde att vi skulle ses på vagnen kl 11 för att vara säkra på att hinna till Alenah, men jag vaknade 10.48 haha. Yay. Messade Fille och hon hade gjort samma sak, så vi bestämde att vi skulle försöka hinna med vagnen som gick 11.20 istället. Jag hade klarat det, men mamma frågade om hon skulle köra oss, så nappade på den idén istället. Man vill ju inte riskera att missa halva spelningen, liksom.

När vi kom fram hade de ändå börjat. Vi ställde oss längst fram och röjde med. De var fett grymma! OCH jag fick en tröja av sångaren! Glad för den alltså :D Hittade Fidde, som var nöjd med konserten, men skulle gå och vakta grus, lera och gräs i flera timmar. Tyckte att det lät SÅDÄR alltså, haha. Jag och Fille drog runt lite i väntan på skitarg. Röjde lite på avstånd till Seventribe, som för övrigt var väldigt konstiga, och glodde på Pain, vars sångare ser tjugo år yngre ut än sist vi såg dem.

Sedan var det Skitarg! De var la bra. Men det verkar vara ett band som är så otroligt mycket bättre på skiva än live. Eller om det var publiken det var fel på. Det var sådan jäkla udda tryck. Bara tryck. Inget annat. Liskom inget röj som man vill ha och en massa fula grejer som armbågar i ryggen eller ansiktet och armar som trycker ner huvudet på en. Var är det, liskom? Förstör sjävla grejen. Självklart ska man knö! Missförstå mig inte, men man ska inte knö för att trycka på, man ska knö för att man själv vill komma längre fram för att man gillar bandet och vill röja. Gillar man bandet och bara vill lyssna kan man lika gärna stå längst bak. Där är bättre ljud och är det bara musiken man vill ha är det fan så mycket bättre att stå där. Åh, jag blir så frustrerad!

Men jag fångade ett plektrum från Skitarg! Det var lite coolt :D:D Innan vi drog in till stan gick vi bort till Adept för att kolla lite på dem. Jag vet inte, men jag gillar dem ibland på skiva, men de var så OTROLIGT dåliga live att man inte ens orkade stanna EN låt. Usch. Sångaren hade dessutom klippt av sig sitt långa hår. Principen är kass där. Dessutom såg det ut som att de tjugo åren som Painsångaren hade föryngrats hade Adeptsångaren gått upp i kilo.

Suchitime! Jag och Fille insåg att det inte fanns NÅGONTING alls att se på tre timmar, så vi åkte in till stan för att käka sushi och ta en glass. Gott som satan. Och när vi var nästan längst fram i kön till bussen tillbaka till Metaltwon kom Ebba, så hon slapp hela kön. Värt. haha. Och hon hade FINASTE håret EVER :D Det var många som påpekade det och ville fota det och älskade henne för det osv.. haha Men såklart började det regna, så hon fick gå runt med en svart plastpåse på huvudet. Skitsnyggt! Men vi satte oss i ett tält och käkade godis, undvek regnet och väntade på att Vildhjärta skulle börja spela. Tror att de var en positiv överraskning. Inte säker dock.

Sedan blev det Jason Rouse, men han sög så, vi gick. Nästa band var Nasum. De var rätt bra, tror jag. Inser att jag blandar ihop ALLA band på tältscenserna... Menmen. Av någon outgrundlig anledning missade vi Gojira... Kan ha varit när vi kollade på tatueringar... Det var lite synd, för att alla som såg dem har sagt att de var skitbra. Någonstans här träffade vi Ramses också. Trevligt, trevlit.

Dark Tranquillity var nästa! :3 Jag och Fille satte oss på plattorna i tältet redan 40 min innan spelningen började. Jag vet inte vad vi gjorde. Typ petade på våra nackar i hopp om att det skulle gå att unyttja den sista kraft som fanns kvar till spelningen. Då kommer Gruse, basisten i Avatar, och säger ungefär "Hej! Jag känner igen dig från spelningen du stod längst fram!". Tror han sa ngt om att jag röjde bra också innan han böjde sig tyå fem meter ner till golvet och ger mig en fet kram! :D Han kunde till och med säga vilken tröja jag hade på mig, haha :D Vi snackade vidare lite om andra spelningar med dem och vad som är roligast, stort eller litet liksom, och hur det kom sig att de fick spela på Metaltown 2008. Hans uppkörning var också på tal. haha :D Man blir alltid lika glad när folk från grymma band kommer ihåg en! Detta var grymt och när Axel Widén kom ihåg att jag hade svart hår ett halvår tidigare var också grymt! :D

Meeen tillbaka till Metaltown 2012 och Dark Tranquillity. Konserten var helt... Det finns inte ord. Publiken runt mig var ett helvete, men Mikael Stanne var fantastisk och ljudet var det bästa på hela festivalen (även om det inte säger mycket). Jag älskar att de körde nästan bara de bästa låtarna! Och alla gånger Stanne kramades med publiken var också naaajs. Men najsast var ju turen över publiken, bort till mixerbordet och tillbaka! :D Helt otroligt. Hela saken!

Efter Dark Tranquillity kunde man nästan gått hem. Inget kunde ju toppa dem. Vi gick för att se Mayhem, men de var ju sådär. Bara stod stelt och spelade. Såg lite ut som att "Hej, vi är för coola för att röja." Jag vet inte. Det var dessutom alldeles för mycket rök. Men Fille hittade Daniel och fick stå längst fram. Jag sov. haha

Slayer var sista bandet. Inte helt kassa. Men jag stod liksom och gäspade större delen av konserten. Det var på något sätt lite bra. Annars hade man ju gått därifrån. Men ändå inte så bra att man orkade bry sig minsta lilla.

Bästa avslutningen på Metaltown för min del var alltså Dark Tranquillty. <3

2012-06-17
11:29:05

Första dagen på Metaltown 2012
Upp o hoppa och iväg för att träffa Fille och åka med henne in till stan innan Metaltown. Vi hämtade pengar och käkade och lite så innan vi träffade Joel och Robert. Otroligt nog träffade vi George också. Mycket förvånande. Dessutom försvann han snart igen. Och vi andra drog iväg till centralen för att hitta stället Metaltownbussen skulle gå från. Det var mycket svårare än nödvändigt att hitta den. Inga skyltar eller någonting sådand. Sedan hade de gjort en fetmiss. De borde haft olika köer för folk med, respektive utan, armband. Det har de haft alla andra år! Och man måste ju få lite fördel av att man ha hämtat armbandet en vecka innan.

I alla fall kändes det som att bussarna gick mycket fortare än förra året när man väl kom på dem. Väl framme gick vi runt o glodde på alla små tält där man kunde köpa grejer. Det fanns kläder, nitbälten, piercings och allt vad man kan komma på! Man tröttnar ändå efter ett tag, så vi gick till close-up stage och death stage och kollade på lite olika småband. Ett var rätt kasst, men de hade en jäkla cool morsa som stor o NJÖT av musiken. Stampa med i sina fina träskor och grönmålade tånaglar. Hon var det bästa på den spelningen, haha.

Något senare såg vi Engel. De var en besvikelse. Trodde att de skulle vara bra, men det var de inte... Åtminstånne inte vad jag hade förväntat mig. Tror att det var Descend som var dagens positiva överraskning. Rätta mig om jag har fel, haha. Efter dem spelade iaf Avatar! <3 De är ju så grymt coola att det finns inte. MEN det här var ju inte en av de bästa spelningarna med dem. De körde inte EN ENDA gamma låt! Det var en STOR besvikelse, men det var ändå efter den spelningen jag fick som mest ont i nacken. Och tydligen stod jag längst fram på den spelningen. Det känns jävligt bekant att jag gjorde det, men jag är inte helt säker ändå, haha. Illa.

Shining var nästa band. De har jag hört innan och hade lite småkoll på, men har för mig att det var en besvikelse där med. Precis som med Engel. Fritt fram att rätta mig här med om jag blandar ihop banden :)

Lamb of God var bra. Inte mer, inte mindre. Ljudet däremot var helt kasst. Jag och Fille kunde stå och snacka i nästan normal samtalston under hela spelningen. Och icke att förglömma så stod vi långt fram.

Manson var heelt otrolig! Kan vara för att man hade låga förväntningar på honom efter totalfailen från hans sida på metaltown 2009. Men ändå. Det var GRYMT :D Och ett stort tack till honom för att han inte spelade nya skitlåtar som man inte känner igen. Det hade ju varit fördjävligt om han gjort det. För övrigt träffade vi Fidde efter Manson. Han var måttligt imponerad, haha. Men jag tycker fortfarande att det var asbra :D

In Flames spelade efter Manson. De hade i alla fall okej ljud. Men inget trevligt röj och konstigt lite tryck med tanke på att man stod näst längst fram. In Flames var på sätt och vis som Manson. Man förväntade sig en halvkass konsert, men fick en helt okej. Så de var bra. In Flames är verkligen ett sådant band som är bra på skiva, men rätt kassa live.

En sak som faktiskt var bra var att de hade en securitykille som var enormt bra på att dela ut vatten. Han kollade också så att folk mådde bra, utan att störa. Mycket proffsigt! En jävla FET eloge till honom! <3

Helt okej, ändå. Manson, Avatar och In Flames var höjdpunkterna, men men funderade ju verkligen på om man ska betala så jäkla mycket för skiten nästa år.

2012-06-15
11:06:03

Metaltown
Idag är det METALTOWN! :D:D:D
Jag är supertaggad nu! :D Har också insett att det är mitt femte år som metaltowngäst. Det får man väl ta o fira? Vet dock inte hur.. Kanske med att se Avatar :3 Ååååååhhhh!

Förutsom Avatar spelar Manson och In Flames idag. (Nu räknar jag de grymmaste banden) Men jag ser fortfarande mest fram emot Avatar... haha.

Tyvärr får man ju inte ha med sin systemkamera in på området, så det lär inte bli några bilder från mig. Menmen. Det kommer bombis komma en feeet redogörelse för hela dagen. I text. Typ på söndag? :)

Übrigens är jag fett taggad inför Skitarg och Dark Tranquillity imorgon! :D:D:D

Metaltown förra året; första dagen och andra dagen.

2012-06-15
11:00:12

Avslutning!
Det var skolavslutning igår! Äntligen sommarlov! Fast det känns smått konstigt eftersom vi har varit lediga hela veckan... Jaja.

Resten var jag med två av de finaste kompisarna som finns <3
Baka, köpa mat, laga mat, slottsskogen, promenad, film och allmänt mys. Det var kortfattat. Kommer ett fetstort inlägg om det senare, med bilder och allt :3

2012-06-12
17:56:33

Theo fyllde 18! :D
Theo fyllde arton i lördags! Ett enormt stort grattis till honom!

Jag och Vilma besämde oss för att fira detta med att baka en stor och fin tårta till honom. Sagt och gjort. På söndagsmorgonen väcks jag av att mamma ropar att Vilma har kommit. Det blir en jädra fart upp ur sängen.

Vi bestämde oss för att göra vit chokladmoussetårta, banantårta och en tårta med punch, kaffe och mycket cholkad. Det är ganska lätt att gissa vem som valde vilken. Men det skulle ju bli EN tårta, så vi kom fram till att vi kunda baka ihop dem. Göra de olika sorterna som våningar i en större tårta.

Det blev en tur till maxi och en del improvisering, men jag är grymt nöjd med resultatet! Tror att både Theo och Vilma också var det.

Det blev iaf ett ytterst litet, men ack så trevligt kalas.

:D

2012-06-09
20:30:19

Metaltown!
Det här är vad jag och Fille har tänkt oss på Metaltown. Orange är sånt vi MÅSTE se. Gult vill vi se och det med kryss måste vi lyssna mer på innan vi bestämmer ngt.
Ser fram emot Metaltown som FAN nu! :D:D:D

2012-06-09
11:11:43

Picknickfestivalen
Men herregud! Jag har ju inte skrivit någonting om Picknickfestivalen!

I onsdags gick picknickfestivalen av stapeln både på Apslätten och Hisingen. Jag och Fille "jobbade" på Apslätten. Först när vi kom dit var det grymt konstigt med tälten, hittade inte vart vi skulle alls. Men efter lite letande kom vi rätt och fick tröjor och så. Jag skulle till köket och Fille skulle stanna i infotältet. Köket kändes fett tråkigt så blev lovad att komma därifrån så fort infotältsmänniskorna behövde fler. Fett glad för det :3

När jag kom till köket var det för mycket folk o för lite att göra, så jag och en tjej (som jag tyvärr glömt namnet på) sitta ute på en bänk i solen och vakta så att inga obehöriga kom in. Det var fetaste uppgiften. Sitta o slappa. Jag skrev fyra skyltar också. De blev ändå helt okej. Fille dök upp också och vi käkade grymt goa mackor och lite annat.

Jag tröttnade ganska grovt efter ett tag, så vi fick byta in till köket, men jag hann plasta in typ fem mackor innan Johannes kom o sa att jag behövdes i infotältet. Wiho! Innan det hade jag snackat med en tjej som heter Anna och vet vilka Zombiekrig är. Det var fett.

I infotältet fanns inte heller mycket att göra, så jag och Fille fick gå ut och sälja Picknickfestivalen-armband. Tror att vi sålde 14 stycken första rondan! Duktigt av oss. Så vi hängde lite i tältet med Johannes och han-som-gick-på-munkebäcks-innan som jag har glömt vad han heter, innan vi gick och skaffade bullar och fick med oss Anna tillbaka.

Det blev fler rundor med armbandslådan och vi sålde en del. Dessutom hittade vi en del folk vi känner. Cammi, Sara, John, Degen, min syster Anna och Ebba är bara några exempel. :3 Vi träffade också några tyska barn som fick för sig att jag kom från tyskland, haha. Gött där alltså!

Efter många armbandsrundor, bullar och mackor slutade vi för dagen och gick upp till Ami, Vilma, Theo, Ronja, Hanna, Carl o Axel (Glömde jag någon?) för att fika med dem. Vilma hade bakat världens absolut godaste kladdkaka! Halva till mig och halva till Fille. Fett.

Vi satt o myste ett tag, gick till hoppborgen och snackade med Jacob, sedan bar det av hemmåt. Grym dag! :D
Så fina var armbanden!

2012-06-08
13:58:27

En BRA dag
Dagen började med ett muntligt tyskaprov och att jag fick veta att jag får MVG i kursen. Det fortsatte inte sämre med att jag fick MVG i matte C och slapp spela brännboll om jag sprang riskulla istället. Tiden på riskulla var inte den bästa, men heelt okej enligt mig, för att ha suttit blick stilla i typ två månader och innan det typ halvstilla sedan förra sommaren. Jag slutade efter riskulla också, så var hemma tidigt. Har tvättat ur lite mer av den blåa färgen i håret också. Det färgade av sig som sjutton!
Dessutom hittade jag MASSA rammsteinmusik. Så LÄNGESEDAN jag hörde dem! <3

2012-06-08
13:54:10

Metaltown
Nu är det bannemig inte långt kvar till metaltown! Om en vecka, ganska exakt, står vi o hänger vid ett bra band o har det så otroligt GÖTT! :D

Tycker att nästan alla band är bra i början och blir sämre hela tiden. Avatar är ett sådant. Dock var det OTROLIGT bra från början att de fortfarade är bra typ tre skivor senare. Jag skrev till dem att de borde spela en gammal goding på Metaltown. Man kan la inte ta deras svar som något annat än ett ja?
Avatar är alltså ett av de fett grymma band som kommer att spela på Metaltown iår. Annars är det Dark Tranquillity som är ENORMT bra också. Fler band kan man kolla in på metaltowns hemsida.

2012-06-04
23:48:27

Lika värde
Har en djup diskussion med Natta om människors lika värde. Vi börjar inse att vi inte kan ändra på hela sveriges befolknings åsikter...

2012-06-04
13:53:14

Paraden igår
Igår samlades alla volontärer vid operan kl tolv för att förbereda inför paraden. Eller ja. Vi fick västar och skulle äta först. Jag, som är laktosintollerant och fick "specialkost" fick världens hårdaste glasnudlar. Det var ju sådär, men det som var till var jättegott, så det var okej ändå. Dessutom var det jättemycket, så jag lovade mig själv att inte äta mer på ett år.

Efter maten fick vi Paradordningen och skulle checka in grupper. Varje funktionär skulle få sin egen grupp, men det var så många funktionärer att jag o Fille drog slutsatsen att vi kunde gå o lägga oss på gräsmattan i väntan på att få en grupp. Då dök plötsligt min plastsyster Malin upp med sina kompisar, men tyvärr skulle de inte gå med i paraden.

Träffade Sara o Nicole också. De skulle gå med moderaterna, så de hade sådana tröjor o ballonger o klistermärken o kuliga saker. Ami och Ronja kom också, men skulle bara gå som privatpersoner, så de väntade med oss på att få grupper. Jag hamnade efter mycket om och men lite halvt med Transföreningen FPES. Också där fanns ett bekannt ansikte, Annies. Kul att träffa henne igen!

När paraden väl började röra på sig var min uppgilft att halvt hålla koll på FPES, halvt flyta runt o hålla småkoll på allt. Hela grejen var grymt rolig! Skulle vara kul att göra om det nästa år!

Vi gick från operan till götaplatsen och sedan till Liseberg. Där blev man av med svamp-bob-reflex-västen och var fri att njuta av avslutningen på kalaset. Det var en del småtråkiga artister, men även Anton Hysén och Dead by April. Kan inte riktigt påstå att jag gillar det sistnämnda, men det var lite kul att kolla på teckentolken när de spelade, haha.

Efter det segade vi lite och drog till korsvägen. Ronja åkte in till Göteborg igen och jag, Ami och Fille åkte hem till mig och åt o kollade på film. Trevligt värre. Sedan följde jag dem hem, så det blev en nattlig promenad också.

Värd dag med andra ord.

2012-06-03
00:59:43

HBTQ-paraden
Imorgon blir det att jobba på Paraden! Kommer bli skitkul, hoppas jag.
Kom dit vetja! Man kan hoppa in i paraden medans den går. Och allt avslutas på Liseberg med Anton Hysén och Dead by April och några till.

Kommer bli fett, så hoppas vi ses där! :D