Klickedicken

2012-08-31
18:03:40

Lady Gaga
Imorgon bitti bär det av till Danmark! Tåget går 10 eller 20 i 10 på morgonen. (Vi har fortfarande inte bestämt oss för om vi ska åka från Göteborg eller Mölndal). 
 
Jag har inte börjat packa än. Vad sjutton ska man ha med sig!? Jag vill inte ha med mig för mycket, det brukar jag ha. Så det blir mog så lite som möjligt. Haha, önska mig lycka till!
 
Det blir nog två halva dagar att dra runt i Köpenhamn och en att köa inför Lady Gaga. Hoppas vi inte regnar bort! Det ser ut som att det ska regna, men vi borde iaf inte frysa. Det ska bli 21 grader enligt min favoritvädersida. :3
 
Jaaaja, hoppas det blir fett bra! :D Är ju ledig på måndag också!

2012-08-30
23:05:29

Barbara
Träffade Fille för att se filmen Barbara för en grej i skolan. Den var lite psykad. Eller den var inte det, men den gjorde mig det. Gillar inte tänka själv-slut. Huvudpersonen skrev ngt på en lapp och sedan övergav hon sin plan hon hade haft filmen igenom och åkte till jobbet och kollade på sin arbetskamrat. Mycket skumt slut. Annars en sevärd film!
 
  
 
...även om man inte kan tyska. Den var textad ;) Tycker att det är värt med 60 spänn. Den går på hagabion typ inte så länge till.

2012-08-29
17:53:49

Random bilder
Jag skulle rensa lite bland all skit som ligger på skrivbordet på datorn och hittade sjukt många "skärmavbildningar" som jag vill dela med mig av! :D
 
Ååååh, vad jag minns det här! Kladdkaka är verkligen något av det lättaste man kan baka, ändå gick allt så fel. 
 
 
Jag ÄLSKAR sånt här! Jag menar... Hur stor är egentligen en lök? Jag har också undrat många gånger. Sedan att någon verkligen räknar på det! Hahah Nöööördigt :D:D:D
 
Ett bevis på hur noga jag läser. Om jag svarar konstiga saker på sms eller mail eller ngt kan det vara därför. Och JA, även jag vet att Gustav Vasa åkte skidor och inte var vid Nilen..
 
Hahah, jag gillar inte att i princip alla från min gamla skola går på Hvitfeldtska. Det ska vara grönt, inte rött...
 
<3
 
Undrar fortfarande hur man kan ha -5 olästa inlägg...?
 

Det är tvång på det här. Du kommer. Punkt! 
 

Och sist, men inte minst: Varför har Alex TVÅ mikrofoner!? Haha (Bilden har jag snott från festivalphoto.net)
 
Hoppas det var något som passade? haha

2012-08-28
19:57:47

Schifffahrt
Dagens upptäckt är att tyska ordet för båttur stavas med tre f i rad! Schifffahrt. Tycker att det var ascoolt. haha, ingen konstig regel som säger att det inte kan vara mer än två likadana bokstäver i rad. Mycket mer logiskt! 

2012-08-27
20:10:55

...
Tycker att det passade bra in i en diskussion jag hade nyligen... och bilden talar för sig själv, right?

2012-08-27
19:56:57

Ingen el...
När jag o mamma kom hem från stan skulle jag laga mat och mamma satte på tre plattor på en gång. Då dog ALLT. Hela huset. Tog säkert en halvtimme att få det att funka igen, haha. Nu är det en platta på spisen man inte kan använda. Gissa om jag kommer sätta på den av misstag nästa gång jag ska laga mat? haha Självklart!

2012-08-27
19:54:46

Träffat Vickan och Sara
Det var så SJUKT kallt imorse att jag trodde det var vinter! Jag gillar vintrar... Mysigt kallt, med frost o så. Eller ah, vintermorgnar. Det är mysigt. Annars är det bäst med sommar, precis som idag!
 
Slutade tidigt, så åkte in till stan med Sara. Såg sjukt många nollor som ville ha pengar... Men det var nästan bara maskinare och några som gick biokemi eller något. Antar att de är ute olika dagar? Vi fick iaf (köpa) varsin kram av två. Värt. 
 
Från ingenstans dök Vickan upp! Henne har jag inte sett på så sjuk länge att jag inte kan hålla koll på hur länge. Satt o snackade skitlänge och kom fram till att vi måste ses oftare och kanske ska plugga ihop nu i höst! Hoppas något av det blir av!
 
Bjuder på en fin bild på Vickan, bara för att. Hoppas att hon är okej med det :3

2012-08-26
08:20:59

Godmorgon!
God morgon alla pigga o glada!
 
Vad ska man göra idag, tro? Funderar på att städa mitt rum ordentligt, blev så inspirerad när jag läste på Nattas blogg! "Har städar mitt rum så nu är det fint och fräscht!" Jag kan inte säga det samma om mitt, men hoppas kunna göra det ikväll!
 
För övrigt måste jag läsa Oliver Twist... Min kära svensklärare bestämde i onsdags att vi ska läsa trehundra sidor o i en bok för att sedan skriva en uppsats där vi måste ha läst boken. Uppsatsen är 20 dagar efter att vi fick boken... Alltså blir det MINST 15 sidor per dag i snitt. Plus andra svenskaläxor... Jag valde natur för att slippa sånt!
 
Nej, nu ska jag inte börja dagen med att reta upp mig på det! haha, ska städa mitt rum! 
 
haaadet!

2012-08-25
18:46:00

Träna?
Ska man ta o bli lite vältränad eller!? Får nästan lust att springa riskulla flera gånger och gå på gym o jag vet inte vad när man ser det här! haha :D
 
Bilden finns här.

2012-08-25
18:19:46

Du har fågel!
Dagens! Är säker jätteefter som inte har sett den här innan, men nu såg jag den! Så jag visar den för er med! hahaha ;D
 
 

2012-08-23
19:44:16

Glasögon
Jag måste säga att jag älskar mina tant-glasögon!
 
Jag är förmodligen översynt, men har haft kramper i musklerna kring ögonen i flera år. Det är i alla fall vad läkare o optiker har kommit fram till. Det är också anledningen till att jag har fått ont i huvudet av mina lila glasögon, trots att det kännts som att jag sett bättre med dem. 
 
Efter senaste ögonläkarbesöket fick jag veta att jag ska använda sådana billiga glasögon man kan köpa lite överallt, när jag läser. Typ plus 1,00 eller 1,50 dioptrier. Det gjorde i början att jag såg sjuuukt suddigt och hade ännu svårare att läsa än innan, men nu när jag har använt dem till o från hela sommaren har jag vant mig och kan ÄNTLIGEN läsa igen! Och jag får inte ens ont i huvudet! Det känns jättebra!
 
Nu blir jag bättre o bättre på att använda dem och jag hoppas att kramperna är borta, så att jag kan göra en normal synundersökning och få ett par riktiga glasögon med rätt styrka. De jag har nu kostade 30 spänn och har ungefär den kvallitén de borde. 
 
Kan inte riktigt bestämma mig för om jag tycker att de är snygga eller inte, men de var de enda som inte såg genomtantiga ut! hahaha, känner mig som en tant. Menmen... vad gör man inte för att slippa huvudvärk? 
 

2012-08-23
19:25:13

Tyska?
Då var den stora frågan hur jag ska lyckas läsa tyska steg 5 iår. Måste läsa in den själv, men får iaf tänta av den sedan. Det är ju skönt i alla fall! Jag får ihop alla meritpoäng i alla fall! 
 
Det betyder att jag inte behöver ha mer än 18,50 i snittbetyg! Det känns mycket mer överkommligt. :)
 
Men tyskan då... Är det NÅGON som känner att de vill hjälpa mig på något sätt får ni jättegärna höra av er! Typ sitta o plugga någon gång.. :) Vi behöver inte ens vara på samma nivå. Men det är ju bra om vi båda håller på med tyska. Såklart är det ännu bättre om du är bättre på tyska än jag, men ah. 
 
Fille till exempel! Hjälp mig! Eller Cammi, eller någon som kan. Cammi, om du nu läser, skulle inte vi plugga tillsammans? Det har blivit av en gång hittills, hoppas vi får ihop det fler gånger! <3
 
Tagga massa tyskaplugg nu då!

2012-08-22
17:58:21

Matte <3
Första riktiga skoldagen idag då! Fick bekräftat att jag ska sluta 16.10 på tisdagar.. det kommer så bli min favoritdag. Inte. Men jag gillar att det är grymt mycket matte! 
 
Det kan låta sjukt i andras öron, men nu när jag sitter hemma o känner mig småsjuk o inte orkar annat än slöa vill jag räkna lite matte. Kolla på TV o så tröttnar jag snabbt på, men känner för att räkna lite! Tyvärr ligger boken kvar i skolan, så det blir svårt. 
 
Meeen jag ska ha 6,5 timmar matte/vecka iår! Kommer bli kul :D Det innebär matte D och E, matte breddning och matte diskret! :D Just nu känns det relevant att läsa teknisk matematik på Chalmers sedan :3 
 
För att komma in på en sådan utbildning behövs bra betyg, närmare bestämt 21,00, och det har jag inte riktigt. Meritpoängen går nog att få ihop, men har inte MVG i allt för det. Får se till att få bra betyg i så mycket som möjligt nu. Annars kan man komma in på att göra ett prov. Kollade på det från iår nyss och det verkar kul! Ska skriva ut det och göra nu o se hur det går :D
 
Haaadet!
 

2012-08-21
22:05:00

Studenter
Idag har jag alltså delat ut papper till massa studenter på Chalmers. Det var smått segt. Men det var kul att man såg på en grupp vad de gick. De som gick arkitektur såg ut som samhällare, designfolket såg ut lite som esteter och alla andra såg nördiga ut. Fast olika nördiga för olika utbildningar. Lite ballt, tycker jag :D
 
Fick veta nu när jag kom hem att jag har suttit o jobbat med pappas kompis hela dagen. Tyckte hela tiden att han verkade bekant.. Måste ha sett honom någon gång när jag var liten eller så...

2012-08-21
08:40:17

Lista igen...
Haha, har man inget att göra och läser kompisars bloggar o där finns massa listor kommer suget igen! Älskar dem! Men.. som jag säger varje gång: vissa saker vill man inte svara på på en blogg. Den som verkligen undrar kan ju maila mig eller någon i så fall, haha

1. Vill du ha ditt ex tillbaka?: haha, nej :) 
2. Är du singel?: Mjo :/
3. Är du player?: nej, det tycker jag inte
4. Har du syskon?: Haha, jaa. Två stycken ;)
5. Första personen/personerna du vänder dig till?: Åh, det är så svårt! Beror helt på vad det handlar om! Det finns fyra personer som utmärker sig här.. Men ingen nämnd, ingen glömd. :)
6. Favoritgodis?: russin? eller lakrits/hallon skallar 
7. Vad drack du senast?: Kranvatten. Alltid vatten!
8. En som du inte kan leva utan?: EN? Jag skulle inte kunna välja ut någon... kommer det fler sortera ut folk-frågor skriver jag bara streck! Blir det för många försvinner listan! :)
9. Hur många kan du berätta allt för?: Det har jag i princip svarat på? typ 4 pers :)
10. Har du någonsin sett en fallande stjärna?: Nääeeej, det tror jag inte.
11. Har personen du senast höll handen någon betydelse för dig?: Haha, Theo tror jag var den senaste. Han betyder skitmkt! och ja, vi är KOMPISAR :)
12. Favoritlåt?: Ååååh! Mågot av Zombiekrig eller Eldrimner just nu.. Älskar Eldrimners texter... men, jag vet inte!
13. Har du något som hör till ditt ex?: Ett par citat? haha neh, inget fysiskt.
14. Har du någonsin kysst någon?: haha, jaa.
15. Är du oskuld?: - 
16. Är du kär isåfall i vem?: -
17. Favoritfilm?: Åh.. jag vet inte! Det är generellt en svår fråga att välja ut en favorit bland film och musik.. Alla bra filmer är bra på sitt sätt liksom. Men allt där Mikael Persbrandt är med! :D Joel Kinnaman och Johnny Depp är också favoriter :D
18. Favoritfärg?: Svart, svart och åter svart... Nu snackar vi RIKTIGT svart. Inte typ gråsvart eller blåsvart eller så. Annars gillar jag lila och blått :)
18. Bästa vän?: -
19. Favoritprogram?: Nu tror jag att man ska tolka det här som TVprogram.. Men jag tar det som program på datorn.. och då väljer jag... (i brist på fantasi) iTunes. Det går alltid att lita på och där finns ALL min musik... Utan krångel. Love it!
20. Är du svensk?: 100%  
21. En person du saknar?: Just precis nu saknar jag Fille <3 Hon är borta i Finland o har kuul! Men tycker att vi ska ses så fort hon kommer heeem! :D
22. Vart bor du?: i en liten villa (det låter som ett pepparkakshus!)
23. En underbar person?: <3 
24. sex personer som du älskar?: - (här var det ännu mer välja ut.. inte okej. Känns mer okej om man ska välja en. Det är liksom mer speciellt.)
25. Var är du nu?: Mycket förvirrande fråga! Vart har en riktning, men det är uppenbart att frågeställaren menar var jag är nu. Inte vart. Så ah. Jag är i mitt rum hemma och jag är på väg till Chalmers. Snart. :) (tar mig också friheten att ändra till var.)
26. Röker du?: Nej, verkligen inte. Har sett tillräckligt med KOL-drabbade människor. Usch.
27. En person som betyder mycket för dig?: - (Kan inte välja en heller, även om jag sa att det känns bättre förut. Det känns mer okej att peka ut en. Men jag kan inte välja.)
28. Vem kan du berätta allt för?: har jag inte svarat på det?
29. Favoritdjur?: Neej... Min gitarr! <3
30. Hur lång är du?: 172 cirkus
31. Vem gillar du?: fuck you! nej, men åh vad den här listan fokuserar på vem man gillar. Jag gillar mina närmsta vänner! Jag hopaps att jag vet vilka ni är! SÅ mycket kärlek till er! <3 
32. Födelsedag?: 1/3
33. Vill du flytta, isåfall vart?: Jag her inte råd, så föredrar att inte spekulera i det.
34. En söt person?: -
35. Har mest minnen med?: Här måste jag säga Fille... <3 Eller Natta, haha <3 
 
Nästa gång jag får för mig att göra en sådan här lista, säg till mig på skarpen! Jag blir bara så irriterad på dem! Tror att det är kul i början, men blir sur på den. Hahah så fult, men sant :P

2012-08-21
08:17:00

Chalmers
Jaha, idag var jag tydligen uppe lite väl tidigt igen! Ska vara på Chalmers 9.30 ungefär... Är helt klar nu, eller ah. Borsta tänderna också, men aah. 
 
När jag är klar på Chalmers ska jag träffa farmor för första gången på sjuuuukt länge. Det ska bli riktigt kul! :D

2012-08-20
21:56:00

Det bästa som hänt!
Kan det verkligen vara sant att det är bra konserter i pricip varannan vecka i höst!? Det är ju helt underbart i så fall!
 
Vi har även lite annat fint att se fram emot!
 
Vecka 35 blir det resa till köpenhamn och se Lady Gaga.
Vecka 36 fyller både Fille och Natta 18 år. Dessutom är det HBTQ-funktionärsfest.
Vecka 38 spelar Joels band, Dyddomn, på Teendream.
Vecka 39 spelar Eldrimner på 1200 kvadrat! <3
Vecka 41 spelar BÅDE Skitarg och mitt älskade Zombiekrig på 1200 kvadrat!
Vecka 43 spelar Raubtier på Trädgårn.
och vecka 44 är det lov (där jag och Fille förhoppningsvis åker till Berlin <3). 
 
 
Kan det bli en bättre höst? Nej, jag tror fanimej att det blir den fkn bästa hösten i år! <3

2012-08-20
14:43:28

Daniel Paris
Någon som minns ung & bortskämd från typ 2010? Daniel, vinnaren, har skrivit ett riktigt bar blogginlägg! Ta o läs det HÄR, jag håller verkligen med honom!

2012-08-20
14:23:23

Schema
Hemma från skolan igen då! 
 
Skolan ser ut som en byggarbetsplats! Det är byggdamm överallt, vi fick inga skåp och ingenting är klart. Hoppas att de fixar iordning det snart... Undrar vad ettorna tycker om sin nya skola..?
 
Ny mentor blev det också, nämligen Martina! Grymt bra! Hon är, enligt mig, en av skolans bästa lärare så jag hoppas att hon är lika bra som mentor. 
 
Som alla andra ska jag kanske lägga ut en bild på mitt nya schema? Det är väldigt kladdigt och jag har ingen aning om vilka lektioner jag har, men man ska kunna skriva ut ett personligt schema senare i veckan så det löser sig väl. 
 
Ny lärare i engelska, och med tanke på vem det är lär jag få G... om jag har tur. I biologi blir det Martina! Perfekt! Men jag har ingen större koll på vilka lektioner jag kommer ha.. Vill ha mitt personliga schema NU!

2012-08-20
09:52:39

Alenah
Åh! Jag hittade en vit bandtröja i min låda... Alenah-tröjan! Hade nästan glömt att de finns! Så nu sitter jag o lyssnar på dem. 
 
Bilden snodde jag från rockfoto.nu och den är från spelningen på Metaltown 2012.
 
Spotifylänk här. De är sjukt bra asså! Såg dem på Metaltown.. Hade inte sett dem om inte min farmor tipsat mig! haha. <3

2012-08-20
09:06:54

100 frågor
HA! Jag är uppe alldeles för tidigt och har inget att göra, så jag snor Nattas 100 frågorslista! Jag tycker om sådanahär när jag har tråkigt. Bra tidsfördriv liksom. Det är iofs roligare med lite annorlunda frågor, menmen. Bättre än inget.
 
Däremot finns det frågor på sådana här listor jag inte alls känner för att svara på på en blogg. Då blir det bara ett sträck. :) 
 
SENASTE: 
1. Dryck: vatten <3
2. Telefonsamtalet: mamma
3. SMS: Natta
4. Låt: Hatarna - Zombiekrig <3 (Åh, vill se dem live igen NU!)

HAR DU NÅGONSIN: 
6. Dejtat någon två gånger: njaäe
7. Har någon varit otrogen mot dig: -
8. Varit kär: Ja
9. Förlorat någon speciell person: aa :'(
10. Varit deprimerad: Ja
11. Varit så trött att du somnat sittandes: Jaa, det hände för mindre än en vecka sedan senast haha

DINA TRE FAVORITFÄRGER: 
12. Svart
13. Blå 
14. Lila

I ÅR HAR DU: 
15. Lärt känna en ny vän: Jaa! <3
16. Fått ditt hjärta krossat: Nej, det kan jag inte påstå
17. Skrattat så att du har börjat gråta: Det händer då o då, så det skulle vara konstigt om det inte har hänt iår!
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: Träffat många människor som tillsammans ändrat min syn på livet? ja.
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: Haha, jaa!
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: Hmm, inte så att jag kommer ihåg det som en händelse liksom.
21. Kysst en kompis: Näj

BLANDAT: 
22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: Har i princip bara IRL-kompisar på msn tror jag. Har inte vart inne på ÅR. Bortsett från en gång för typ två veckor sedan.. Skulle kolla om någon fortfarande använder det. Det var EN. haha
23. Hur många barn vill du ha i framtiden: Öh, barn? Ska jag tänka på det NU? Inte ETT iaf. Och inte mer än fyra? haha ingen aning. :)
24. Har du några husdjur?: Nja. Min syster har och vi bor ju tillsammans så det är ett tveksamt svar. 
25. Vill du ändra ditt namn: Nej, inte längre. Men ville det från att jag var typ 4 år till att jag var kanske 12. Kändes som att folk ropade på någon annan när jag hörde mitt namn...
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: Själva födelsedagen har jag ingen aning. Det var typ en torsdag eller så? Men det firades med några av världens finaste människor <3
27. Vilken tid vaknade du idag: halv sju...
28. Vad gjorde du igår runt midnatt: Har alltid undrat vad det betyder! Om det var midnatt mellan idag o igår sov jag, om det var mellan i förrgår och igår så... vet jag inte hahah.
29. Någonting som du längtar till: Massor! Lady Gaga i Köpenhamn, Raubtier o MASSA annat! :D
31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Mycket! Jag skulle vilja ha mer struktur, hinna med mer saker och sluta slappa i onödan! haha. Mycket annat också, men kan inte riktigt sätta ord på det.
32. Vad lyssnar du på just nu: ZOMBIEKRIIIIIG! <3
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Jaaao
34. Vad gör dig irriterad just nu: Min förmåga att vara pigg för tidigt på morgonen! haha Kommer ju vara astrött fram mot 11 när skolan börjar 

OM DIG: 
36. Vad är ditt namn: Jenny, men funderar på att byta till mitt mellannamn Estrid... (Jag vet att alla är emot det haha)
37. Singel/upptagen: singel :x
38. Stjärntecken: Fisk! 
39. Kille eller tjej: Jag är tjej
40. Grundskola: Tyska skolan
41. Gymnasie: Fässbergsgymnasiet<3
42. Högskola: Hoppas på att det blir Chalmers
43. Hårfärg: Blond och lila
44. Lång eller kort: Jag hade gärna varit kortare
45. Längd: ca 1.72
46. Vad gillar du gällande dig själv: Jag gillar inte den frågan och orkar inte komma på ett bra svar.
47. Piercings: hål i öronen, men tycker inte att det räknas som piercings. Inte förrän man töjt dem. haha
48. Tattoos: Det hade varit GRYMT snyggt, men har inte. 
49. Höger eller vänster: höger

DIN FÖRSTA: 
51. Operation: Bihålorna ovanför vänseterögat. Konstigt nog heter de "tandbihålor" 0.o
52. Piercing: Jaa, då var vi där igen. Men hade vart nice med piercing i naveln, så det kanske blir den första :D
53. Tatueringen: Har FORTFARANDE ingen, men skulle vara coolt med en drake eller en avocado! :D
54. Bästa vän: Men jag har aldrig klassat någon som "bästa vän". Har flera rigtigt bra vänner, så de kanske kan vara bäst tillsammans?
55. Sporten du spelade: Spelade? Utövade. Dans! Funderar på att börja igen. Höll ändå på i typ 6 år. Slutade iofs för 7 år sedan haha. 
56. Husdjur: Aldrig haft, men min systers första var en kanin.
57. Vaccination du minns: haha. "vilket var det första toalettbesöket du minns?" Vaccinationer är inget jag lägger på minnet? haha
58. Konsert: Ååh, konserter! Första var väl The Poodles i Uddevalla? Bästa var Avatar på Brewhouse 2008 <3

JUST NU:
60. Alkohol du drack: Någonting igår som luktade björnklister och fanns i en mycket fin flaska :D
61. Äter du: Ingenting, men åt nyss råggröt till frukost (Y)
62. Dricker du: Ingenting där heller, men drack vatten till gröten haha
63. Är du på väg att: Gå från datorn för att sminka mig och borsta tänderna o så innan jag ska till skolan, men det är ett tag kvar.
64. Lyssnar du på: Har jag inte redan svarat på det? Zombiekrig. Men skivan tog precis slut, så kanske ska ta Eldrimner nu? <3
65. Väntar du på: att tiden ska gå. Fast inte för plötsligt, så att jag missar bussen! hahah

DIN FRAMTID: 
66. Vill du ha barn: Förmodligen, men inte än på några år. haha. Just nu känns det rätt avlägset. 
67. Vill du gifta dig: Sånt kan jag väl få tänka på senare?
68. Karriär i åtanke: Hööhö. Tänkte plugga iaf 6 år till?

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET? 
69. Läppar eller ögon: båda 
70. Kramar eller pussar: Vadå antingen eller? :c
71. Kortare eller längre: längre såklart!
72. Yngre eller äldre: äldre
73. Romantisk eller spontan: Båda, inte överdrivet av något!
74. Snygg mage eller snygga armar: Nu får jag snart ryck på det här.. Man kan ju inte välja antingen eller.. haha
75. Tatueringar eller piercingar: Inte överdrivet av något! Och.. det är FULT att töja något annat än öronen... hahah
76. Känslig eller inte: Känslig, men inte mesig
77. Ragg eller förhållande: förhållande
78. Bråkstake eller tveksam: Men neeeeej haha

HAR DU NÅGONSIN: 
79. Kysst en främling: neeeej
80. Gjort något sjukt spontant: Var går gränsen mellan sjukt spontant och bara spontant? 
81. Tappat glasögon eller linser: hmm.. nej! :D
82. Haft sex: - 
83. Krossat någons hjärta: -
84. Har någon krossat ditt hjärta: -
85. Har du blivit arresterad: Näe
86. Dissat någon: Jaa.. hahah förlåt!
87. Gråtit när någon dött: aa
88. Gillat din killkompis (mer än som vän): -

TROR DU PÅ: 
89. Dig själv: tror o tror..
90. Mirakel: höh, nej 
91. Kärlek vid första ögonkastet: njaaeaoo, tveksamt
92. Himlen: himlen som atmosfären, men inte som stället där Gud bor. Jag menar hallå? Var är logiken?
93. Tomten: Tomten känns ändå mer realistisk än Gud. (Det är MIN åsikt, om du är religiös skit i min åsikt! Det är inte menat att kränka dig)
94. Att kyssas på första dejten: Why not?
95. Änglar: Hahah, hej Gud.

SVARA ÄRLIGT
96. Varit otrogen: Var det inte meningen att man skulle svara ärligt på alla andra frågor? Shit, då måste jag skriva om allt! Men nej, det har jag inte o skulle aldrig falla mig in.
97. Haft mer än en pojkvän på samma gång: Nej, känns som samma fråga som föregående?
98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Jaa? Klart som fan att det är. 
99. Vad kan du verkligen inte leva utan: Huuur mycket som helst! Framförallt är det massa människor jag inte kan leva utan. Ingen nämnd, ingen glömd ;)
100. Har du svarat ärligt på dom här 100 frågorna: Jao, eller inte svarat alls :p
 
Jaha, då kommer frågan vad sjutton man ska ha på sig idag? Det ska typ vara varmt fast ändå inte. Hatar sånt väder haha. Man vet inte alls vad man ska ha på sig!

2012-08-19
22:09:45

Skolan börjar!
Ojoj, skolan börjar igen imorgon! Det känns både bra o dåligt. Eller snarare kul och inte så kul. Det kommer bli sjukt roligt att träffa alla underbara människor igen, få lite struktur i tillvaron och att känna att man faktiskt gör något vettigt med sitt liv. Men samtidigt är det såklart jobbigt men allt plugg man måste göra och att inte kunna göra vad man vill...
 
Imorgon lär bli grymt i alla fall! Ska dit, få schema och lite så och träffa klassen. Alltså bara det goa! Ser fram emot det! Det är dessutom mitt sista år på en underbar skola! (om man nu kan kalla en skola för underbar..?)

2012-08-19
18:46:14

Uppdateringar?
Jag erkänner att jag varit ENORMT dålig på att uppdatera de senaste dagarna, men det har inte varit mycket att skriva om. Sista slappet innan skolan börjar igen, liksom. 
 
Imorgon börjar skolan igen och jag ska dessutom jobba min sista dag på kulturkalaset. Då snackar vi Avetablering! Kommer bli värsta träningspasset igen antar jag... 
 
Det ska bli bättre på uppdateringsfronten snart lovar jag!

2012-08-18
00:07:32

Livsflykt
Jag har fett ont i nacken efter Zombiekrig igår. De var så jävla fantastiska! Samtidigt känns det som att jag håller på att bli sjuk.. Tycker att det är anledning nog att slappa hela dagen. Så ah, det är vad jag har gjort! 
 
För övrigt finns nu Eldrimners Livsflykt på spotify nu! <3 Lyssna här!

2012-08-17
09:06:30

Sömn
Hur gör man för att sova mer!? Jag har sovit fem-sex timmar inatt och är fortfarande ENORMT trött, men kan inte sova mer.. Kul. Hur gör man? haha Jag är liksom klarvaken när jag lägger mig i sängen, men två minuter innan när jag sitter på en stol är jag genomtrött. Hmpf...

2012-08-17
01:11:00

Zombiekrig @ Brewhouse
Ååååh, ZOMBIEKRIG! Jag finner inte ord, min nacke behöver stöd och sångaren ville ha bild på min tröja! Axel stod o hängde över staketet precis där vi stod också. Som vi snackade om förut var det tur att man inte fortsatte headbanga då.. hahaha
Hittade Jonatan o Fidde där också, trevligt, trevligt. 
Avslutar med en bild, då mina ord är slut och en bild säger mer än tusen ord. Dock är den från Zombiekrigs spelning på Sticky i maj.
 

2012-08-16
09:02:50

Så TRÖTT!
Tänkte kolla tillbaka på min fina lista igår och jämföra med vad jag faktiskt gjorde, men det gick sådär eftersom jag somnade i soffan redan vid tio-tiden. Jag måste varit heeelt utmattad!
 
Menmen listan löd:
 
*ringa Åse o fråga henne vad jag egentligen ska göra på jobbet på Chalmers
*boka biljett till köpenhamn
*rensa alla konstiga prylar på mina hyllor
*städa mitt rum
*plugga fysik
*läsa klart om psykiatri
 
Och jag gjorde faktiskt ingenting av det som stod där! Istället gick jag o Anna en promenad. Konstigt nog hamnade vi i skogen och vid ett järnvägsspår... Jag vet inte riktigt hur, det var anna som bestämde vägen. Normalt när jag går dit vi skulle blir det på en trottoar hela vägen (Y) Det blev ändå bad i slutändan, så skit samma haha 
 
Annars fällde vi ett träd och sågade upp nästan alla grenar (vilket enormt jobb!) och handlade mat. Vi skalade också enooormt mycket äpplen, kärnade ur dem och kokade mos på dem. 
 
Jag får göra ett nytt försök på listan idag... 

2012-08-16
07:52:23

Anna fyller ååår! :D
Ett STORT grattis till galnaste bruden i stan, Anna, som fyller 18 år idag! :D:D Tycker att hon ska fira extra mycket kl 13.37... <3
Vill ni kolla in hennes blogg så finns den häääär!

2012-08-15
16:30:57

Skor i tvättmaskinen
Herregud vad skitiga mina gympadojor har blivit! Tvättmaskinen var enda utvägen... Med tanke på hur enormt skitna de är var jag orolig att de skulle dö helt, men de klarade sig hyfsat. Det var bara lite fyllning i hälpartiet som ramlade ut... haha
 
Funderade lite på hur man får dem torra något snabbare än om man bara låter dem stå, så frågade vilma om man kan köra dem i torktumlaren. Tycker att det låter som att de skulle dö fullkomligt, men det tyckte inte hon, så ska testa det! Dör de gör det inte SÅ mycket eftersom de redan var kroniskt sjuka och ändå snart skulle dö...

2012-08-14
23:48:57

Vad händer imorgon?
Imorgon är jag ledig! Funderar på vad jag ska göra... Det finns hur mycket som hels som behöver fixas, tex
 
*ringa Åse o fråga henne vad jag egentligen ska göra på jobbet på Chalmers
*boka biljett till köpenhamn
*rensa alla konstiga prylar på mina hyllor
*städa mitt rum
*plugga fysik
*läsa klart om psykiatri
 
...och det finns såå mycket mer jag behöver göra innan skolan börjar igen! Önska mig lycka till att göra något av det imorgon!

2012-08-14
23:42:55

Dagens inköp
Hade kort pass i trädgårdsföreningen idag. Började åtta, slutade halv tolv (sedan blev lunchen efter jag slutat iofs...). Tyckte vi var rätt effektiva i arbetet ändå. Jag o Denise är grymmaste teamet! :D
 
Efter jag slutat drog jag hem o bytte kläder innan jag drog ner till stan med, tro det eller ej, min mor! Jag hatar att köpa skor, för att inget passar någonsin på mina fötter som tydligen har "fel" form, men mamma fick mig att kolla vidare o jag hittade snyggaste skorna! :D
 
Ska byta snörena till svarta så blir det peeerfekt!
 
Det blev en jacka också, superskön! Så jag är nöjd, haha
 
Nu ska jag sooova, håller på att dö av trötthet. Var ju för sjutton gubbar uppe vid halv sju imorse...

2012-08-12
23:09:02

Jag älskar dem!
Det genom tiderna bästa bandet är Avatar! Eller Dark Tranquillity, Eldrimner eller Zombiekrig. Men ändå! Avatar har ändå hängt med bland mina favoriter i snart fem år! Är det inte otroligt!? Jag har räknat efter säker sju gånger nyss för att se att det verkligen är så länge, och det är det! Jag har gillat dem i fem år! Snart. Till jul faktiskt. 
 
I alla fall. Avatar bildades, tydligen, idag för exakt tio år sedan! Grattis, eller vad ska man säga? Det firar jag just nu med att lyssna på My Shining Star, en av få låtar jag faktiskt kallat "favoritlåt". Jag brukar ha favoritband, men aldrig låtar. Bortsett från My Shining Star av Avatar och Tärningen är kastad av ARG. Det är liksom de jag kan komma på att jag någonson haft... 
 
Jaja, Avatar. Första skivan, som kanske mer ska kallas demo, var 4 reasons to die. Den är grön, alltså den gröna skivan. Jag älskar den! De tre första låtarna är skitbra! Tied, torn and twisted, My Shining Star och Apocalypse now. Sedan avslutas det med stranger, som jag aldrig varit ett stort fan av. Den är helt okej, men inte så mycket mer. 
 
Sedan kom Thoughts of no tomorrow. Den blåa skivan, som man kanske kan kalla debutskivan? Många bra låtar där också. Då tänker jag.. nu när jag tänker efter tänkte jag räkna upp hela skivan, men om jag sansar mig lite blir det nog war song (som jag gjort en misheard lyrics till, som kan ses här), My Shining Star igen och the Skinner. Jäkla fantastiska låtar!
 
2007 släpptes Schlacht, den röda skivan. Då var John och Johannes i bandet på TV och det var så jag överhuvudtaget fick veta att Avatar existerar. Tillbaka till den röda skivan. Jag är lite kär i bara namnet på den. Jag menar Schlacht, hör ni.. makten? Tyska är det också. Älskar't! Här är det också svårt att välja ut de bästa, men måste jag välja är det nog Schlacht, All Hail the Queen och Die With Me. Men vill också nämna Wildflower, All Which is Black och 4 am Breakdown så det blev svårt här. Sedan... As it is, åh!
 
Efter Schlacht tog det otroligt lång tid innan det kom en ny skiva. Den är självbetitlad och de har dissat den tecknade tjejen som varit med på alla tidigare omslag, det är mer ren sång och inte lika avancerad att spela. Allt det var, enlig mig, försämringar. Vart tog liksom mitt älskade Avatar vägen!?
 
Nu, 2012, kom deras nyaste skiva, Black Walz. Jag kan inte bestämma om jag gillar den eller inte. Först tyckte jag att den var skit, men det är kanske pga min trångsynthet. Jag ser fortfarande Avatar som de där som jobbar på ICA eller i en skola och spelar War Song liskom. Men när man lyssnar på låtarna från den här skivan och försöker tänka bort det är det faktiskt helt okej ändå. Saknar snabbheten och det fiiiina growlet från förr, men Black Waltz och Ready for the Ride är bra. Höjdpunkten på skivan är Blod! Äntligen en låt på svenska! Men tyvärr väger den inte riktigt upp för resten av skivan. Den är liksom inte lika bra som My Shining Star...
 
Nästa skiva vill jag ha en låt på tyska som påminner om gamla Avatar. Det hade vart så OTROLIGT fantastiskt!
 
För att minnas den otroligt fantastiska musik dessa människor skrev i början bjuder jag på en bild på dem från ett halvår efter att Avatar startades. Den har de själva för övrigt nyss lagt upp på facebook.
 
Jag måste bara få kommentera den lite också! Kolla in Simons byxor.. Jag menar.. hahah, jag vet inte. Herregud bara. Gruse ser ut som nu i princip... helt otroligt med tanke på att bilden är tio år gammal. Jag ser inte likadan ut nu som för tio år sedan? Johannes har.. fina käder... nej men på riktigt, jag gillar vantarna! Jonas.. Jag känner knappt igen honom, men okej. Det ser ut som Johns lillebror med en peruk? Förstår att han har dreads nu.. John står bara där och drömmer sig fem år frammåt i tiden... och har rött hår. Så söt! 
 
Nu känner jag att kommentarerna till bilden kan tolkas som elaka, inte menat så! Avatar är bäst! Punkt! 

2012-08-12
21:09:40

Något så tråkigt som väder...
Jag antar att de flesta i Göteborgsområdet har njutit av vädret idag, medan jag har dött av värmeslag. Hade också njutit om jag vart ledig... Imorgon blir det dock annat väder! Synd att det inte blir något kallare och regnet var helt onödigt... äh, skit samma. Det blir kul att jobba imorgon med och då kommer det nya värdar också. Kul! :D
 
Som vi ser här har jag sämsta tiden att jobba utomhus; 10 - 17. Jobbigt.
 
För övrigt; när sjutton kommer bildarkivet börja fungera här på blogg.se igen? D:

2012-08-12
18:38:08

Påetablering
Då var första dagen på jobbet på kulturkalaset avklarad! Det var inte ett dugg som jag hade tänkt mig. Kalaset börjar ju inte förrän på tisdag! Alltså har det varit hårt fysiskt arbete hela dagen! Är det någon som har en aning om vad en såndär orange soptunna väger eller hur jobbigt det är att bära stolar och bord äver hela stället? 
Tänkte hitta en bild för att visa vilka soptunnor jag menar, men det gick ju sådär... 
 
För övrigt är jag heeelt slut i både armar och ben! Hoppas jag pallar imorgon och på tisdag också! haha

2012-08-12
00:43:21

Kläder, kläder och åter kläder
Min garderob har varit full väldigt länge. Ändå tillkommer det såklart kläder, man måste ju uppdatera sig ;)
Men nu kände jag att det var smockat. Dessutom har jag gått upp i vikt såpass mkt att det är en bråkdel av kläderna som faktiskt passar, så jag tog fram en flyttlåda för att plocka ner kläder jag inte kan ha längre. (Målet är la att kunna ta upp dem i lådan och lägga ner dem jag använder nu... hahah) Jag har även tagit bort typ konstiga grejer som inte alls passar denna årstiden. 
 
Så hade jag det alltid när jag var liten; kläder för den aktuella årstiden i garderoben, resten i en låda på vinden eller i källaren. Hur har ni det? Jag kom fram till att det känns smart att börja med det där igen, det lär ju bli så grymt mycket mer plats!
 
Jag får väl också erkänna att jag började rensa lite väl sent på kvällen, menmen. Jag ska fortsätta efter jobbet imorgon. Efter att Åsa o Henrik vart här och käkat sushi! Ska bli gott och trevligt! :D
 
Så här långt har jag kommit nu! Ser ni hur tomt och fint det ääär? :D
 
 
Nu är det dags för mig att gå o lägga mig. Ska, tro det eller ej, upp o jobba imorgon! 
God natt!

2012-08-12
00:24:20

Taket är högt...
Jag bor i en villa med ett väldigt mossigt tak. Då menar jag VÄLDIGT fullt med mossa. Det är varken bra för taket eller för grusgången, eftersom det ramlar ner mossa varje gång det regnar eller en fågel går på taket. Kul.
 
Därför bestämde sig min bror för att klättra upp och rensa taket för första gången sedan pappa flyttade till lägenheten. Och det är ett tag sedan för de som inte vet. I alla fall blev det många skottkärrelass med mossa och han tröttnade efter ett tag, så jag klättrade upp. Herregud.
 
Jag är normalt inte rädd för höjder, men det här var något annat. Det kändes inte säkert för fem öre att vara där uppe. Pannorna knakade när man gick på dem, så att det lät som att de antingen skulle gå sönder eller halka ner, man såg halva Mölndal där uppifrån och det såg ut som att man var högre upp än man egentligen var när man kollade rakt ner. Man såg inte grusgånen som var under, utan bara gräsmattan som ligger nedanför en backe nedanför grusgången liksom. Uhh. Utöver det höll man på att borsta mossa som satt fast som satan så man fick ta i.. haha Skakis var jag. 
 
Men tog en liten bild på den fina utsikten med mobilkameran. Inte en tanke på att sladden är borta sedan flera år och bluetoothen inte funkar längre. Synd det. Annars hade ni fått se. 
 
Det var min lilla saga om taket :)

2012-08-11
13:48:00

Zombiekrig!
Något man inte får missa under Göteborgskalaset, eller Göteborgs kulturkalas som man egentligen ska säga, iår är Zombiekrig! De spelar på Brewhouse på torsdag den 16/8 runt kl 22. Det kommer bli så JÄVLA BRA! 
Så se till att masa er dit. Jag paxar platsen längst fram i mitten. Eller mitt i moshen. Jag har inte bestämt mig. Men vi ses dääär! :D
 
Här är en video från när de spelade på Göteborgskalaset 2010, det var fett då med :3
 

2012-08-10
23:59:51

Nya kläder
Åkte in till stan tidigare idag för att köpa lite kläder. Insåg att jag inte hade ett enda par byxor utan stora hål...
Det blev två par byxor o en tjocktröja. Älskar tjocktröjan! Lite tidigt med sådana kläder nu kanske, men iaf. :)
Ursäkta dålig bild, men skyller på ljuset och tidsbrist. ;p
 
Dock insåg jag hur enormt FET jag har blivit under sommaren. Det är verkligen dags att göra något åt det. Det blir i alla fall inget godis o kakor o sånt innan skolan börjar.
Önska mig lycka till! Jag ska så ta tag i mitt liv nu.
Puss

2012-08-10
01:42:46

Lila hår!
Ja, då har Fille varit här och färgat mitt hår lila! Natta ville ha upp bild här, så då får det bli så!
Ska försöka hinna skriva mer imorgon.
 
Kolla in smygreklamen för snyggaste bandet i stan!
 
 
 
Orkade inte välja ut den bästa av dem, så det blev alla. Och färgen är nog mest riktig på den översta bilden :)
God natt

2012-08-08
00:50:38

Hemma
Då var man hemma från landet igen då! Laddar förmodligen upp lite sköna bilder imorgon och berättar lite om vad vi har haft för oss där uppe :)

2012-08-05
22:57:32

Naglar o tårta
Hur vet man att det är dags att klippa naglarna? Ju det hörs när man trycker på tangenterna på datorn. Då börjar det bli fett störande och det är dags att klippa dem. 
 
På tal om naglar målade vi Theos naglar idag. Det blev mycket snyggt. Älskade tumnaglarna som matchade slaget om innerstan armbandet sjukt bra. Alla naglarna i den färgen och det hade varit så sjuk gay och så sjukt hett! haha 
 
Förutom att måla naglarna bakade vi en otroligt fin svampbobtårta till Ami som fyllde år igår. Princesstårta fast med blå marsipan ovanpå, med en svampbob och fyllningen var rosa. Sjukt fin, men glömde helt att ta bilder. Hängde en del på studsmattan också, såklart. 
 
När de gick hem kom istället mina kära kusiner med far och styvmor. Trevligt värre! Här blev också en del studsmatta och så knäckte jag mitt knä rejält. Det gör fortfarande ordentligt ont, så här tre timmar senare. Jag kan inte räta ut det och det är rätt svullet. Nice! Men det matchar min kind från när jag krockade med Vilmas armbåge! Så det är okej. Haha
 
Imorgon drar jag till dalsland en snabbis. Kommer tillbaka på tisdag kväll. Puss

2012-08-05
00:19:22

Ami 18 år!
Ami fyller år idag! Hoppas att hon har haft en underbar födelsedag, för det är hon värd! :D
Imorgon ska hon få en fiin tårta av mig, Vilma och Theo. Hoppas det blir lyckat! Funderar på att ha med kameran, så man kan ju hoppas på lite fina bilder :D
 

2012-08-02
09:40:39

hejdå iPhone
Jag har lånat en iPhone i drygt en vecka, men nu är det dags att lämna tillbaka den. Jag är fortfarande osäker på om jag vill ha en... Den är mycket bättre än mina gamla på alla sätt, utom det att man tappar bort den hela tiden när man inte kan lägga den i fickan. Den är ju så otroligt stor! Jag kommer ihåg när man ville ha en så liten mobil som möjligt. Haha, nu är det väl snarare tvärt om. 
 
Jag får ta mig en riktig funderare på om jag ska köpa en...

2012-08-01
23:44:46

Hår och naglar
Både naglar och hår är död materia. Den klassiska kvinnan har både långa naglar och långt hår, medan mannen har kort av båda delarna. Att måla naglarna är vanligt, så också att färga håret. Men jag har aldrig tidigare tänkt på att både naglar och hår har en viss längd som är så otroligt jobbig! 
 
Nu har jag den jobbiga hårlängden och vill bara klippa av det. NU. Men samtidigt vill jag ha lååångt hår! Det är bara såå fint! Alltså står jag i världens dilemma. Jag har bestämt mig för att spara det. Hoppas jag pallar! hahah
 
Naglarna är också i jobbig längd. Haha, så fult det låter. Men jag kom på det när jag funderade på om jag ska klippa av håret eller inte. Kan ju alltid klippa av dem och spara håret, haha. Ja, så får det bli!
 
Det var dagens tanke. Den var mycket kreativ, jag vet...
 

2012-08-01
15:53:50

Självförakt - Eldrimner
Självförakt av Eldrimner är sinnessjukt bra!
 
Såg Eldrimner live på knorrfest i lördags. De var helt otroliga! Det har de i och för sig varit varje gång jag sett dem live, men ändå! Det är så inte värt att missa den här låten!
 
Synen är belåten, i min ensamhet sitter jag tystlåten
Jag har sett, fast blundat för kommande fara
Försökt uppnå det alla förväntat mig göra
Men programmerad till det naturen gett mig till vana
 
Nu så har sanningen talat
Oförglömda ord på papper
Diagnos: Manodepressiv
 
Min tysta hemlighet är nu berättad
Som ett hårt slag slås jag ner på 
Markens hårda underlag
 
Toner bär ingen sång
Fruktan råder för morgondagen
Jag är fast i mitt inre jag,
med en sjukdom som besegrar mig var eviga dag
 
Diagnos: ....