Klickedicken

2012-02-28
22:04:52

Säg något, även om han/hon är okänd!
När jag var på väg till bilen på parkeringen på IcaMaxi kom det fram en kvinna, som egentligen hade jättebråttom, och sa att jag "verkligen har jättefint hår"!

Jag blev så glad för det! En liten kommentar från en okänd person. Jag kan vara säker på att hon menade det eftersom jag inte känner henne och hon därför, egentligen, inte hade någon anledning att säga någonting över huvud taget.

Tänk att göra en människa glad genom att säga en endaste liten mening! Gör det oftare! :D

2012-02-24
18:52:01

Metaltown
Måste bara säga att det börjar komma komma bra band till Metaltown igen! Det kanske blir bra iår alltså. Än så länge vet vi att Slayer, Marilyn Manson, Skitarg , Dark Tranquillity och Avatar kommer! Plus en del andra inte lika bra band, men ändå!

Nu saknas bara Zombiekrig, We Butter the Bread with Butter, Lillasyster och Satyricon för att det ska bli perfekt!

2012-02-21
21:40:53

Anna!
Om någon har missat coolaste Annas blogg är det illa! Kolla in den HÄR! :D
Finns massa fina bilder och kul grejer. Bästa humorn också. :D ..och jag säger bara 1337! Hahah :D:D
Dessutom är hon 200 gånger snyggare än Scarlett Johansson, kolla bara! :D

2012-02-21
16:29:05

Dreads
Jag borde ta en bra bild på mitt hår... Men det får bli en annan gång! :D


Tack för att du orkade fläta, Fille! Jag är supernöjd! <3

2012-02-19
20:55:10

Frisör!
Ska man bli frisör eller? :D

Jag älskar hår! Peta på hår är det bästa som finns! Man kan färga hår, klippa det eller bara göra någon cool frisyr... Klippte Theos hår för några dagar sedan och det blev faktiskt ganska bra. Eller ja, jag är rätt nöjd. Vet inte vad han själv tycker haha. Idag har jag flätat i dreads i mitt eget hår! *host* jag.. *host*. Fille hjälpte väl till på ett hörn kanske. Men det blev också nice. Sedan klippte jag lite i Filles hår också. Ingen större skillnad, klippte lite i topparna och klippte luggen kortare. Men alltid något! :D

Är det någon mer som vill att jag ska klippa deras hår så här av er! Sofia och Natta står på tur. Men eftter det...!

2012-02-15
23:33:40

Sportlov
Är det sportlov så är det sportlov. Jag har sportat jättemycket idag! Skidor OCH skridskor på en frusen sjö o Alingsås tillsammans med min bror och far. Faktiskt väldigt trevligt!

Skulle plocka upp min syster på väg hem, men hon fick inte sitta där hon ville. Alltså blev det krig och Harald bestämde sig för att ta bussen hem, tills vi skulle plocka upp honom på hållplatsen och jag fick BÄRA in honom i bilen!

Sedan blev det hem och käka middag! Grymt gott efter att ha glömt allt som heter mat sedan klockan tolv! (klockan var typ åtta vid det laget) Det blev pölsa med potatis o ägg. Jättagott! :D Varför gillar jag sådan mat som ingen annan gillar? Blodpudding, pölsa och.. jag vet inte vad

Det är la lite samma åt andra hållet med. Coca cola tex. USCH. Tack o hej.

2012-02-15
00:01:50

Sommarjobb
Jahapp, då börjar det bli dags att söka sommarjobb!

Tycker faktiskt själv att jag har varit jätteduktig som har sökt på flera hrm typ tre hrm ställen! Det är mycket bättre än förra året.

Någon som har sökt ngt? Vad sjutton borde man söka osv? Haha, vet inte vad jag vill göra! D:

2012-02-12
23:12:55

Flytta?
Vart med pappa o kollat på hus idag. Det var ett som var såååå enormt fult på utsidan, men älskade det så fort jag kom in! Dessutom ligger det på fem minuters promenadväg från min skola. Bekvämt alltså... :3
En random o jättetråkig bild från huset... Hittad på hemnet.se hahah

2012-02-12
23:04:10

Jag ÄLSKAR te
Nu börjar jag bli frisk igen... Säkert tack vare allt te jag har druckit!! Älskar det! Chokladte, laktiste, vaniljte, mangote. Jag kan hålla på i evigheter! :D
Alla som inte testat det... Yogi te. TESTA!

2012-02-06
21:38:27

George, 18 år
Fredagskvällen tillbringades delvis hos George för att fira hans födelsedag. Träffade en som jag tror att jag känner igen från något. Annie hette hon... Meeeen kommer inte ihåg varifrån

Orkar inte skriva ngt vettigt meeeen...

"Vill ni ha ngt att dricka?"

*lägger tillbaka kartongen från ölen i frysen...*

"Hej, kör du till Karlstad?"

2012-02-06
21:11:54

Asta Kask @ Arena 11
I lördags åkte jag och Fille till Alingsås för att kolla på Asta Kask. Det stod på facebook att det skulle komma 56 pers, så det kändes rätt ovärt. Men när vi kom dit var det väääääärsta fina stället med TVpryl och gratis garderober!

Första förbandet, Our Void, var faktiskt bra. Mycket ovanligt för att vara ett förband känns det som, men ah. Sedan var det Gamla Pengar. Hahah, grymmaste bandet EVER. Musiken var la sådär, kanske. Men ändå! Skulle köpa en CD av dem efter konserten, bara för att de var så söta, men det gick inte för sig. De var nämligen slut. Så jag fick en EP till samma pris! :D Då är la bara problemet att prylen man spelar sånt på står läääängst in i ett rum fullt med skit... Och nu känner jag att jag spårar ut, som vanligt!

Åter till spelningen. Asta Kask var om möjligt bättre än jag hade förväntat mig! Röjde som sjutton :D Mitt ben är heeelt up fuckat nu, men det var det värt! :D Synd bara att Fille dog i början :c Men Asta Kask var grymma! Gamla gubbar också för den delen, men ah :D Träffade folk från Fässberg också.. ;o Nice, nice :)

Helt enkelt var det en mycket lyckad spelning! :D


Snattad från Gamla Pengars sida på facebook (Gilla att jag och Fille är med på bilden)


Gamla Pengar. Bilden är från http://johansvensson1968.blogspot.com/2012/02/gamla-pengar-live-i-alingsas.html


2012-02-03
18:18:55

Lillasyster @ Sticky Fingers
Lillasyster spelade på sticky den 28/1. Eftersom jag o Fille är så OTROLIGT unga gick vi på den första av två Lillasysterkonserter den kvällen. Det var alltså 13 år på den första och 18 på den andra, vilket också gjorde att det var väldigt lite folk där.
Trots detta faktum var det lite röj på några låtar och jag lyckades som alltid slå sönder mitt ansikte.

Det var lite synd att vi missade början och att de hade valt så udda låtar. De skulle hoppat över Umbrella och selat Sug Min från LOKtiden istället. Annars var det rätt bra. Vill brara ha en till snart!

Trevlit att snacka lite med dem efteråt också. Men det var liiiiite jobbigt att man inte kände igen den nya basisten, efter att Daniel tydligen har dissat bandet. Sedan var det lite ironiskt att de spelade Lok står när de andra faller när det bara är Martin som är kvar sedan LOKtiden.

Det var helt klart en värd konsert! Vill ha fler Lillasysterkonserter NU! :D

2012-02-03
17:58:29

Lillasyster - 3
Lillasyster har släppt en ny skiva, 3. Efter att ha hört flera av låtarna på konsert och lyssnat igenom skivan några gånger är det ändå bara några få låtar som fastnar. Men de som fastnar slår mitt i prick!



Total Panik är en av de som bästa låtarna på skivan. Den spelas uppenbarligen på radio också, så den kanske kan ersätta den förfärliga Umbrella, som var ett fult försök att bli kända bland annat folk också... Jag vet inte vad jag egentligen ska skriva om den, men jag älskar den! De har så rätt i att "det finns inget starkare än total panik"!

På Lokal är väldigt annorlunda mot de andra låtarna, men jag kan inte bestämma mig för om den är bra eller dålig.

Motley Crew är den typiska Lillasysterlåten. Texten är i princip att det inte spelar någon roll hur man ser ut och att de själva är tjocka. Men gud så bra den är!

De har kvar sina fantastiska texter. Förutsatt att det är Martin Westerstrand som skriver dem, avgudar jag honom!
Några favoriter från senaste skivan:

- Den färg som pryder dig smakar leverpastej

- Stopp! Lyssna; även om du är tjock som fan, utom all kontroll.
Ful som ett troll, ja det spelar ingen roll
Smal som ett hårstrå, försvinner i vinden
eller trasig från födseln med en framstjärt på kinden


- Rättsmedicinskt sjuk eller ligga med gravida
du är välkommen till och med som medlem i Takida.