Klickedicken

2014-04-28
00:12:44

blomma?
Skulle bara ta en öl o lite käk innan hemfärden från byggplatsen idag. Hamnade på spelning med ett band jag inte vet vad det heter, men som låter som dead by april... Eller lite bättre kanske. X) eller jo. A silent escape


Vi fick massa byggt idag också. Eller ah, vi målade sjukt mycket iaf, så gick massa framåt! 
 
Julia har påpekat att jag o Tobbe är för dåliga på att vara romantiska så jag gav honom en blomma :3 Den matchar både håret o rocken!! 
 

2014-04-22
23:31:00

Eldprutt
Idag har jag spelat massa pokémon... guld.. silver? Ah, jag vet inte... Missade allt sånt när jag var liten typ, så får ju ta igen det nu! Tobbe får lära mig allt sånt där typ nu... Min första pokémon var en med eld i rumpan, så jag döpte den till Eldprutt, mogen som jag är :D Har Stenis och Fladder också. Fladder skulle hetat Fladderifladder om jag hade haft plats.... Julia och Susanna fattar precis vad jag snackar om här. xD 
 
 

2014-04-22
21:06:27

Cortegebygge!
Vi har äntligen börjat bygga cortege! Eller ah, vi började äntligen bygga i söndags kanske jag ska säga! Dessutom heter det cortége, inte cortege. Menmen!

Första dagen fick vi ihop ramen, som allt annat ska byggas på, och typ två husväggar. BAM vad fort det gick! Och jag kände mig fett mycket som en man när jag spikade och mätte brädor. Sen kanske lite mindre man när jag började sälja spikar för kramar eller pussar.... :) När byggplatsen ständgde stack jag, Tobbe och Julia på VSGOFPABCG (Vi som gett oss fan på att bygga Cortégen-gasque). Det är fetstor sittning med maaassa folk som bygger Cortége och som man känner från konstiga ställen på Chalmers! På väg in fick man varsin vinflaska i handen! En hel var... Tror att de flesta drack upp, så det var fett många vinglande chalmerister där när vi gick vidare till... jag vet inte. Vi sprang runt lite överallt på Chalmers och snackade med sjukt mycket kul folk måste jag säga! Efter första dagen har jag massa fint kladd på min rock också! Fick nummer av två pers. (Y) Ena har fett fint grönt hår.... ;D

Efter första dagen tror jag egentligen inte att det har blivit så mycket byggt... Mer typ äta pizza och dricka gratis lättöl/pepsi/fanta. x) Men det är ju också najs... Taggar lämna blod innan jag går o bygger imorgon!
 
Snattat bilden av Jim.... Värt! Alla springer runt med felstavade Cortégeglasögon som liknar de Per har på sig.. Felstavningen är att det står "Cortegén" på den istället.... 

2014-04-22
20:20:17

Bra sagt!
Håller helt med det här! Det är VÄRT att kolla på. 

2014-04-16
23:03:35

Min nya bästis Kiwi
Idag har jag hängt med Julia HELA dagen! Heeeeelt sjukt och najs som fan! Först försökte vi sälja cortegeprogram, men vår taktik var inte den bästa. Vi började nämligen snacka... och när jag o Julia har börjat snacka kan ingen av oss hålla käften. Vad gör man då? Joooe, man tar bussen till Lindholmen och snurrar runt där ett tag innan man hittar till Cammis curlinghall, så vi kunde snacka alla tre! Där fick vi sålt vårt första program för dagen. Nästkommande typ 10 program sålde vi på min mammas jobb typ 100 meter därifrån. (Y) 
 
Sen tog vi sushipaus med Alex och snackade en del till, sen maxi och seeeeeeeeeen gick jag hem. Lång dag. Trött som satan nu och vill typ sova x) Men värt; kul och massa program sålda! 
 
Just det! Jag skaffade en ny kompis när vi ändå var på maxi! Eller ah, två. Han på bilden heter Kiwi :3 Sen han ballongen i bakgunden är Tobbes bäbis. När ens pappa åker till fjärran land (eller ah.. Stockholm) så får man ingen mat. Och om man inte äter mat skrumpnar man ihop och till slut blir man ett russin. Tänk på det nästa gång du äter russin! ;)
 

2014-04-15
20:19:00

Cortegeprogram?
Det jag sagt övervägande flest gånger idag är "Cortegeprogram?". Oftast har jag fått ett leende och ett tyst "nej tack" tillbaka. Eller ett leende och en liten nick. (Varför nickar man när man menar "nä, jag vill inte ha"!?) Men vid 10 gånger idag har någon sagt "Ja, tack! Jag vill köpa" eller liknande! Pratade bland annat med ett gammalt par där mannen hade gått på Chalmers, precis som de båda sönerna. Snackade med dem ett bra tag och de ar jättetrevliga! En annan som köpte påpekade att det var bra att jag har Chalmersmössan på mig. Man ska ju inte köpa av någon utan den! Bra åsikt! ;)
 
Jag är nöjd med 10 sålda ändå! Var ju trots allt inte ute mer än 1,5 h för att sälja :D
 

2014-04-14
23:15:42

Nattadag
Wohooo, hängt med Natta typ hela dagen idag! Fett mys måste jag säga! Först hängde vi i skolan och fixade grejer på hennes dator som var krångliga och sedan åkte vi hem till mig och snackade massa goja. Typiskt oss! Vi kom fram till att vi borde fota tillsammans också! Skulle verkligen vara askul, för att jag får aldrig tummen ur som det är nu, men skulle vi göra det tsm skulle det nog bli av. :))
 
Skulle sålt cortegeprogram idag också, men hann inte med det, så får bli imorgon istället! 
 
Resultatet av väntan på att Nattas dator skulle bli klar med grejer.... Gissa vem!
 

2014-04-14
14:57:00

Försöker förstå...
Sitter på Chalmers med natta o försöker förstå hur man gör grejer o snackar med Tobbe för att förstå...
För att förtydliga har vi tobbe på skype på datorn med baksidan mot kameran, för att han ska kunna kolla på den andra datorn och tala om vad vi ska göra för att allt ska bli bra... Funkade förvånansvärt bra!



2014-04-13
19:44:35

Leker med kött
Har nästan städat rummet nu! Vänt på sängen, bytt sängkläder, dammat och dammsugit typ allt osv! Asskönt :D Har en glasskiva kvar att damma bara. Sååå typiskt mig att inte göra helt klart när det är så lite kvar. Sätter mig och leker med datorn istället, men det är okej. Hittade min mus o grejer.... Resultatet av dagen är följande:
 
Det är en av köttbitarna som till slut blev mat på min födelsedagssittning :D

2014-04-13
17:15:08

Städdag hemma
Ojoj, nu var det längesedan igen! Det känns som att idag är första gången på en vecka som jag faktiskt är hemma! Har vart kul att flyga runt o göra saker hela veckan, men plugget tar ju stryk. Ska ta igen massor redan ikväll eller imorgon bitti. Först ska jag städa mitt rum och tvätta. Det behövs verkligen! Har en lista med grejer som ska vara klara innan kvällen. Bland annat ska jag borsta ut mitt hår! Det blev så enormt trassligt på Eldrimnerspelningen i fredags och har inte orkat reda ut det sedan dess, så är verkligen dags!
 
Nu ska jag ta tag i saker, så skriver mer sen! Bjuder på en oredigerad bild från spelningen också. Har inte ens hunnit kolla igenom alla. ^^