Klickedicken

2014-06-29
22:01:42

Ikea har svamp
Köpte bilar på Ikea... Kolla in svampen som ligger i!! :D



2014-06-28
14:42:15

Nyyyytt
Var i Nacka forum med Tobbe o hans mor o köpte ballaste tightsen (y)



2014-06-27
07:36:42

Blogglista från Natta
Tobbe sover och jag blev typ aspigg för en timme sedan. Har grjort typ allt för att sova mer (hallå, klockan var kvart över 6 när jag vaknade), men det går inte! Satte mig vid datorn och kollade in Nattas blogg. Hehe, såklart fanns där en lista, så ska också göra den nu (Y) Fjortis, jag veeet, men så äre. 
 
1. Vilken är din favoritårstid? - Det är svårt att säga! Jag tycker att alla årstider har sin charm; vintern är mysig och kall där man kan gå ut i snön och andas mysigt kall luft, på våren kommer solen tillbaka och det känns som att man börjar närma sig slutet av ännu ett skolår, sommaren är ledig och ibland varm och badvänlig och hösten är regnig och äcklig ute, vilket gör det ännu najsare att sitta inne och mysa o kolla på film. Såe, jag vet inte. Hade det vart sommarväder hela sommaren hade jag lätt sagt det, men nu vete sjutton ^^ 
 
2. Vilken glass äter du helst på sommaren? - Jag älskar ju mjukglass måste jag säga! Men inte långt efter kommer lakritsglass, typ smack. Eller vad heter den?
 
3. Favorit sommaroutfit? - Innan har det alltid varit avklippta jeans som sitter tight som fan och typ... linne. Men iår har det blivit mycket kjolar istället. Enda problemet med kjol måste ju vara att man oftast inte har några fickor.... Måste ändå säga kjol och eh, linne? 
 
4. Använder du solglasögon? - Jaaa, jag försöker! Har ett par med min egen styrka! Problemet är att de inte så gärna sitter kvar, utan gärna ramlar av typ. Meeen det är ett par Ray-Ban jag fick gratis när jag köpte vanliga glasögon, haha (Y)
 
5. Strand eller pool? - Strand. Lätt.
 
6. Favoritsmink på sommaren? - Mascara...?  
 
7. Favoritminne från 2014? - Åh, det var svårt! Jag vet faktiskt inte. Hoppas på att det blir ngt nytt, överlägset allt annat från 2014 snart xD
 
8. Favoritsommaraktivitet?  - Hänga på strandeeeeen och typ sola eller slöa eller vad man vill kalla det. Har blivit max tre timmar av det iår hittills tyvärr.  
 
9. Vad ska du hitta på i sommar? - Nu är jag i stora Stockholm, men ska till landet också. Tre olika landet, haha! Sen kaaaaanske tyskland om man lyckas få ihop det x)
 
10. Baddräkt eller Bikini? - Bikini på stranden, baddräkt i simhallen
 
11. Något speciellt du ska köpa i sommar? - Hmm, inget stort eller nämnvärt! Kanske ngn smartt födelsedagspresent till Tobbe? Asså seriöst, jag suger på presenter :(
 
12. Vad läser du på stranden? - Senast läste jag 50 nyanser av honom, eller vad heter den?  
 
13. Vad gör du helst en regning dag? - Beror ju på... Är man ensam kan det bli en plugg- eller städdag. Annars kanske film eller spel eller ngt mer kreativt. Allt beror ju på humör också! :) 
 
14. Sola eller bada? - Sola! Eller ah, om det är typ på en klippa vid havet och det blåser lite lagom så att det inte blir för varmt så är det asmys att sola! Ba ligga ner, och få massa frisk luft och höra havets alla ljud bredvid sig! :3 Sen är det ju inget fel med att bada heller, men om jag måste välja blir det sola :)
 
15. Vad dricker du helst en varm sommardag? - Vatten. Alltid vatten, vatten och ännu mer vatten!
 

2014-06-26
18:44:51

Stockholm
Åh, vad bruuuuuuun du har blivit!
 
Jag är i stockholm och har lärt mig hur man hälsar på sina vänner, haha! Nej, men det är jättetrevligt här. Jag bor hos Tobbes familj och hänger med dem rätt jävla mycket måste jag säga, asmysigt! Idag var jag, Tobbe och hans mamma i Nacka forum och köpte kläder. Blev feeeeeeetaste tightsen för min del! De har typ serietidningsmönster på sig. Hittade nattlinne också (Y)
 
Imorgon sticker vi till landet på kvällen, men innan blir det simhallen och kaaaanske stan. Eller bara det ena, eller inget. Det beror på hur pigga vi är och hur tidigt vi vaknar :) Ska bli fett kul att få se sommarstället! Har fått träffa lite gamla släktingar de senaste dagarna också! Fett mysiga och tervliga :))
 
Nu ska det fixas käk! Mycket osammanhängande inlägg, jag veeeet. Det blir en bild som inte alls har med saken att göra också! x)
 
 

2014-06-12
08:05:20

Cortegen!
Tänkte visa några bilder från Cortegen som jag aldrig visade! Eh, jag hade egentligen inte heller sett dem förrän igårkväll. Har liksom inte funnits tid att sätta sig och gå igenom alla bilderna från dagen C. 
 
Från innan avresan. Som ni ser på mina kläder och mitt fantastiska ansiktsuttryck så var det sjuuuuuukt kallt då! Alla dagar tidigare hade det vart så varmt att när man hade så lite kläder man bara kunde med att ha på sig var det oftast fortfarande för varmt x)
 
 
Det här är från innan vi har börjat rulla på riktigt tror jag. Jag zoomade in på en bild på hela vagnen och ser att jag ser helt förvirrad ut och verkar få en överraskningspuss! :D Fett värt ju :D
 
 
Det här är från när vi äntligen rullar och ni kan se hela vårt flak! Tyvärr fick vi korta ner det med nästan två meter, så det är lite trångt. Menmen :) Det röda huset är "Sverige" Och ut kommer tre svenska politiker och snackar med Obama som vill ha olja. Sedan skjuter vi ner dem. Haha, det var bäst att vara grönis! Fick dock höra innan att jag såg ut som en nazist i mina kängor x)
 
 
 

2014-06-10
21:44:58

Städar mobilen
Plockade av skalet o pillade bort ALL smuts som samlats där de senaste typ tre månaderna. Det var välbehövligt.



2014-06-06
13:29:35

Snabbast i badhuset!
Jag och Lina skulle simma igår... Vi åkte rutschkanor o badade bubbelpool istället. Med tanke på att det var bara vi o en relativt snäll och lite skolklass där var det ett perfekt val! Jag slog dessutom hastighetsrekord på största rutschkakan två gånger! :D Och det var inte helt fy skam med simmandet heller, det blev lite av det också och jag kan ju erkänna att jag har träningsvärk i benen idag. Eh, vet inte rikitgt varför, men ah ^^
 
Efter badandet fick jag faktiskt gjort ganska mycket matte! Är klar med tre veckor på en av minna sommarkurser nu! Ska bara göra fyra prov till och få klart tre inlämningsuppgifter så är det klart sedan! 
 
Med andra ord var det en mycket produktiv dag igår! Idag blir det förmodligen plugga, men ska på bio också! Såe blir kuul. Måste också tillägga att jag känner att min svenska blir sämre och sämre hela tiden! Jag kan knappt skriva ordentliga meningar längre. Får fan öva på det!
 
Ha en go' dag folk!

2014-06-04
21:37:36

Simma!
Imorgon drar jag iväg o simmar för första gången på ett år! Ska bli naaaaajs! Har dock ingen kondition kvar, så vi får se hur det går asså. Men kul blir det!

2014-06-04
07:18:10

Ensam?
Vet ni vad som är hemskt med att vara ensam? Jo, att ingen äter upp bananerna i ens müsli och att det inte ligger en tjockis i sängen som försöker hålla kvar en när man ska gå upp på morgonen... Det är lite sorgligt.

2014-06-03
22:29:35

woopwoop tårta
Den första firade jag o Tobbe 6 månader tillsammans! Mys var det! Bakade tårta o drack skumpa o grejer :)) tårtan är typ sockerkaksbotten med chokladsmak, limemousse och mjölkchokladmousse. Sen hallon på toppen! mums!