Klickedicken

2014-03-20
13:35:13

Hail the Apocalypse
Avatar lever, även om man inte trodde det, och de kommer med nya grejer! Det kom upp en ny video för inte så längesedan. Första gången jag kollade tänkte jag typ "Jaha, den var ju lite tråkig. Fina kostymer, men annars nä.". Nu har jag lyssnat igen och den är inte fel asså! Om man accepterar att det inte längre är Schlacht-Avatar blir låten mycket bättre. Frågan är om den blir ännu bättre efter att man lyssnat en tredje gång? Jag ska nog testa...
  

2014-03-19
16:12:42

Snart frisk
Nu är jag snart helt frisk! Var tom i skolan på en föreläsning idag! Mycket givande, verkar vara en rätt kul kurs :3 Hörde också att det är f-spex snart. Deeet ska man ju också se till att gå på. Ska ba sluta vara sjuuuuk. Pubrundan imorgon lär jag missa ganska hårt däremot. Menmen, sånt är livet. Jag får glädja mig med att jag har fetsnygga strumpor iaf!
 
 
 

2014-03-09
21:50:00

Lista

Kör utmaning med Natta på att göra lista

1. Kan du ärligt säga att du älskar den senaste personen du kysste? - Ja :D <3

2. Vem pratade du med senast och vad sa du?! - Tobbe vi pratar om bankkort

3. Vad gör du i sommar? - Pluggar o tränar hoppas jag! Och lär mig köra bil x)

4. Saknar du någon just nu? - Jaaa, det gör jag (a)

5. Vad står det i ditt senaste sms? - "Nej" 

6. Vad börjar den senaste personen du kysstes namn på? - T

7. Hur många personer har du kysst de senaste 5 månaderna?  - Tre tror jag 

8. Äger någon ditt hjärta just nu? - Jaaao :3

9. Vem var din första kärlek? - En tjockis

10. Känner du någon som har gjort en abort? - Jag vet faktiskt inte 

11. Är dina föräldrar stränga? - Hurdå stängda? :x <- hahaha så jävla blond. Det står ju STRÄNGA! Läst femton ggr för att jag tyckte det var skumt med frågan om de var stängda....

12. Röker du? - Nejjjjj.

13. Vem är din bästa vän? - Har flera väldigt nära vänner istället för en bästa vän. Har träffat en del fett najsa nya människor på Chalmers samtidigt som jag har kvar flera av dem innan Chalmers ocskå <3

14. Beskriv dig själv med 5 ord: 
sjuk(t klumpig)
- bryr mig om allt o alla (ja, det räknas som ett ord och jag bryr mig om konstiga grejer)
- kramig
- töntig
- metal

15. Ett sista tips till alla som läser det här?

- Våga alltid testa, våga misslyckas och ge inte upp! 

 

Jag utmanar Susanna och Julia på den här listan!


2014-03-09
19:45:02

Sommarplaner
Tjo, här ekar det tomt! Jag har vart sjuk till och från de senaste två veckorna och inte fått någonting gjort i skolan utom två redovisningar. Trodde jag skulle bli frisk nu, men fick istället hög feber. Jag som var så pepp att börja träna lite igen på måndag! 
 
Dessutom är det tenta på måndag, alltså imorgon. Känns inte så lägligt alls för min del måste jag säga. Får kanske satsa på sommarkurser! Hittade massa som verkade lite kul liksom :) Samtidigt ska jag plugga kurser som jag inte har klarat under året. Tro det eller ej, men just nu är jag fett pepp på det! Sommar o plugg! Ska lära mig köra bil också om jag hinner o orkar. Shit vilka planer man har, ska se till att hinna med så mkt som möjligt. :)
 
Vill fota massa under sommaren också! Har blivit så lite det senaste, helt sick. Meeen på spelning med Eldrimner blev det lite bilder, kan ju visa någon liksom :)
 
 
 
 

2014-03-02
22:54:16

20 år
Mjo, jag fyllde år i helgen! 20 år nu då vaaa! Firade både fredag och lördag. Fredag var finmiddag med närmsta släkten och lördag var fest med vännerna. Båda var asvärda! Fick en del presenter också, bland annat två Chalmersmössor av min far och mor! :D Och öl var en klassiker också. Meeen kan ju köpa själv nuuu, så var på systemet när det öppnade på min födelsedag. Baaara för att ha ett kvitto från kl 10.00 :3 Var rätt mys att stå där o hänga på låset med mor och pojkvän måste jag säga, haha!
 
Ursäkta att bilden är helt oredigerad, men ni får stå ut med skuggor o sånt ;) Kanske kommer fler bilder från födelsedag o så när jag hunnit fixa lite :) Den där till höger arrade typ båda festerna åt mig eftersom jag var sjuk o så! Fett gulligt, visst äre? :D

2014-03-02
22:20:45

Mat...
Känslan när man kommer hem till vad man tror ska vara te och macka, men inser att det står pizza på bordet! Mmmmhhhh... :3 De hade bla köpt pizza med tonfisk och skinka... låter ju sjukt äckligt måste jag säga, men det var verkligen aaasgott! :D Värt att testa, gott folk!