Klickedicken

2013-09-30
21:13:50

Aspat f-spex
Matz smsade mig 17.22 och tyckte att jag skulle komma och aspa f-spexet kl 17.30. Liiiiite tight, men okej. Tog med Anna och stack till focus. Vi var ändå där kvart i, så inte sååå sent. 
 
Mys var det iaf! Fick bullar och snackade om antibullar och silvertejp. Bäst. Sara var där också! Såå längesedan! Och hon ska gå fysik nästa år! Så naaajs :D:D Hon kommer sååå bli gigli. Eller vad heter de? Susanna, hjälp!
 
Nu ska jag chilla på livet och sen sova. Myys

2013-09-30
16:28:14

Kan det bli bättre..
..än kladdkakssmet och mottagningslåten? Tror inte det

2013-09-29
17:37:06

Födelsedagshelg
Denna helgen firade farmor sin födelsedag igår och mormor firar sin idag, så det blir mycket tårta ;) Har faktiskt, tro det eller ej, blivit en del plugg också. Och sömn. Jag jobbar hårt på att bli frisk, men vete sjutton om det går åt rätt håll. 
 
Tårthäv hos farmor är enda rätta! 

2013-09-28
14:49:06

Linjär algebra
Vad passar bättre att göra en lördag än att kolla i sin linalgbo? ;) har räknat klart kapitel fyra, ska börja på fem. Meen läsa först. Det är verkligen skönt att ha läst det här innan. Vet inte hur jag skulle klarat det annars. Jag tyckte det var svårt att greppa skalärprodukt och kryssprodukt efter att ha läst i ett halvår. Folk här ska kunna det nu, efter fyra veckor. Iofs är det två helt olika saker att förstå och att veta hur man gör, men ändå.

Lägg märke till den lilla ugglan :3 Fick den av Linaaa! :D

Värsta mys lappen på första sidan i boken med :3 man blir glad. Även om lappen egentligen är till Jim som hade boken innan...

2013-09-26
21:37:06

Torsdag.
Det har varit en allmänt bra dag! Mycket givande. Jag har lyckats prata med många olika mys människor. Vi har haft möte, jag har pluggat och städat sektionslokalen. Inget att klaga på någon stans! :D 
 
Meeeen (ja, det finns alltid ett men) jag kan inte göra klart min Internet-labb. Hur sjutton får man skolmailen på internet att fungera i thunderbird? Iiiiingen aning. Det är det enda som är kvar på den där labben, och jag får inte till det! Mycket irriterande! Hoppas att jag lyckas fixa det imorgon! :) (Om någon vet hur man gör, så säg till!)

2013-09-25
22:02:27

Nollrocken
ÄNTLIGEN har jag orkat kolla lite på bilderna från nollrocken! Som jag berättade då stod två av mina gamla vänner på scen, sååååe det blev lite bilder på dem. Finns bilder på andra också, meeeeen av olika anledningar kommer de inte upp idag. 
 
Fråga inte varför 666 heter något annat här. Jag har ingen aning...
 
Vickan var med från sin sektion, H.
 
Älskar ljuset här! Eller ah. Bilden är blå och vit. Tyckte det var ballt. Meeen kanske hade vart ännu ballare om de gått it ;)
 
Vickan igeeeeen ;D
 
Sofiaaaaaaa var med för Z. ;D
 
Balla var de! 
 
Hoppas ni gillar bilderna! Nu ska jag dra mig mot tandborsten. God natt!
 

2013-09-25
21:15:16

Labb
Tjo! Idag har jag och Lina lyckats göra klart UNIX-labb 2 och nästan hela LaTeX-labben. Sistnämnda utan att ens fatta hur man använder LaTeX. Yay! Det betyder att det inte är mycket kvar innan vi är klara med den delen av kursen! Har internet-delen kvar, vilken jag gjorde två tredjedelar av hos pappa tidigare ikväll. Det är bara en mail-grej som vägrar fungera....
 
Hur som helst så går det ganska bra med labbarna! :D
 
 
Älskar att han alltid har kuliga grejer. I en labb fanns ett program man skulle ladda ner, som inte gick att döda. Det var för övrigt ett jätteglatt program. :D

2013-09-22
22:08:00

Lugn helg
Eftersom jag har varit sjuk i tre (!!!) veckor kände jag att det skulle behövas en lugn helg. Superlugn. Lördagen började med tenta sjukt tidigt på morgonen, men den var slut redan halv elva. Då åkte jag hem o soooooov typ. Sen kom Theo! Han har ju flyttat till liten stad långt bort, men kom hem över helgen nu. Sååååe vi höngde hela lördagen och stora delar av söndagen. Jättemysigt! Såååå längesedan vi sågs också liksom. Blev både hugga ved, promenera ner till maxi och hänga i soffan. Peeeerfekt ju. :D
 

2013-09-21
12:18:07

Uppdatera iPhone
Jag har faktiskt inte uppdaterat min iPhone än, så tänkte göra det nu. Ska bli spännandeee ;) Det är lite läskigt samtidigt, eftersom den kommer bli annorlunda och jag suger på att lära mig hitta o sånt. Heh.

2013-09-19
17:45:32

Tisdag
Jag trodde helt seriöst att det är är tisdag idag! Meeeen icke! Det är ju torsdag idag. Heeelt sjukt. Har en del att göra i matten asså. Tyyyp plugga bevis. Och fatta arcfunktionerna. Deeeet suger ju lite, men ska ta tag i det igen ikväll :))
 
Vad som egentligen hände i tisdags var att min dans började igeeeeen! Gött liksom! Var iofs sjuk (och är fortfarande) men var där och kollade på dem. De är skitduktiga ju! Vi har en lite fjollig dans och en arg dans. De arga är så cool! Älskar det lilla de har gjort på den. Såååå tänkte dela med mig av låten iaf :)
  

2013-09-17
21:25:03

Matlab
Det där med att jag skulle gå o läsa matte sket sig lite.. Kom på att det kunde vara smidigt att faktiskt ladda ner matlab när det nu är gratis och man kan behöva det till både det ena och det andra. När jag väl lyckades ladda ner programmet (tog typ år att fatta hur, innan jag frågade Rödskägg om hjälp, haha), behövde jag ladda ner Java också. Och då passade jag på att ladda ner firefox också. 
 
Såååeeee nu laddar allt för fullt och jag har en sak till ur världen! Så NU ska jag gå o läsa i min mattebok. 

2013-09-17
21:09:23

Tid
Det här med att ha tid och att inte ha tid.. Jag har inte haft speciellt mycket tid till att sitta vid datorn det senaste. Eller ah, inte alls lika mycket som vanligt! Det har varit mottagning i skolan och bara det har tagit upp större delen av mitt dygn, så har inte ens hunnit plugga förrän denna veckan började. Så nu när mottagningen är över ska jag försöka få tid till allt jag vill ha tid med igen! Plugga är något som kommer ta myyycket mer tid ny än det har gjort innan, eftersom man faktiskt behöver plugga på Chalmers. Eh. Ny skola och ny klass betyder nya människor, som i sin tur betyder att man kommer lägga mer tid på vänner. Sedan ska jag försöka köra bil regelbundet, så att jag kanske kan ta körkort någon gång också. Som ni hör kan listan göras lång på grejer man borde göra.
 
Hur gör man då för att få tid till allt? Jag vet fakstikt inte! Först måste man ju prioritera bort saker, sen ta bort allt som gör en stressad eller tar ens energi. Meeeeen sen då? Och vad är det som gör en stressad? Eller tar ens energi? Olika för alla såklart... 
 
Jag inser att det finns otroligt många småsaker som är astöntiga, men som tar min energi. Typ som att jag har över 100 olästa blogginlägg på bloglovin. Vad gör jag åt dem? Jag kan inte bara markera alla som läste för att jag inte vill missa ngt, så jag kollar på alla och klickar "läst" på de som ser tråkiga ut och sparar resten. Kan ju kolla på dem senare. Detta är jag i ett nötskal! Måste ta tag i det asså. Till att börja med kan man ju sluta följa så många på bloglovin. ;)
 
Att inte ligga fetmycket efter i skolan är helt klart avstressande! Sååå ska gå o plugga lite matte nu! LÄSA i matteboken. Det ni. ;)

2013-09-17
19:50:14

Man ska vara lite spontan
Igår förmiddag när jag satt på en föreläsning började jag tänka på hår... Kanske skulle man göra ngt med håret? Dreads var ju ett tag sedan och jag har verkligen saknat dem länge nu. *smsar Fille o frågar om hon hjälper mig* Samma kväll sitter jag med dreads och lugg. Klippte av ca 15cm av mitt hår för den där luggen. Men det är okej, tror det blev bra. Jag är ändå relativt nöjd. 
 
 
Har fått blandade kommentarer idag. Mest att folk inte känner igen mig, men även "JÄVLAR!!", "Vad har du gjort med håret!?" och "Faaaaan vad coolt!" :D Tackar ödmjukt för de felsta ;p

2013-09-15
22:35:44

Avslutning av mottagningen
Igår avslutades mottagningen med Finalsittning och FesU. Vi i 666 skulle börja med förfest redan 15.30, så Susanna kom till mig och hänge runt och snackade skit o sånt med mig ett tag innan. Sen bar det av till en lite random förfest. Jag var trött som ett as, menmen. När vi skulle vidare till sittningen blev jag ändå lite mer taggad eftersom jag skulle få göra andra halvan av mitt nolluppdrag när vi kom dit!

I kön till sittningen hade vi väldigt roligt med en ölburk i byxorna. Skakade människan lite på benet så ramlade ringen/flärpen från burken ut längst ner. Mycket roligt!
 
Väl inne fick vi gurkdrink och sitta o käka. Som de 666or vi är bröt vi såklart våra bestick och käkade med händerna. Det gick utför under hela sittningen också, så vår pappersduk var heelt sönder efter en halvtimme. Vatten överallt. Skalman hade slagit sönder alla (plast)glas, så vi drack vatten direkt ur karaffen allihop också. Kan ju illustrera ätandet av efterrätt iaf ;)
 
 
Någonstans här skulle FnollK spexa. Jag, Deimante och John sprang och letade upp en F6 för att komma in bakom scenen och klippa JudÅs hår. Någon annan i FnollK skulle trolla bort honom och sedan trolla fram honom igen, meeen utan håret kvar. Vi skulle klippa av det. Jag harde sax ovh skulle klippa runt öronen och sånt, medan Deimante skulle ta trimmern och få bort typ.. allt hår. Synd på det suuupermysiga håret, men det var kul att klippa! ;D Såklart filmade John alltihop. Det var den videon som var sjukt stor. ;P
  
 
För att bli utslängda körde 666 sin skitfina låt! Sedan mellanfest, där vi hittade medelålders kvinnor som ville vara unga och hänga med oss. Lite kul typ. Sedan till Chalmers, upp o lämna grejer, strecka monster, gå därifrån, jag inser att jag glämt min biljett, springer tillbaka, kommer inte in, hittar F6, kommer in iaf, springer till kön, hittar Hugo men inte resten, hittar resten igen och allt är bra. Alla fick namnlappar också. Med adress och allt. Ba det att det var samma adress och samma namn på alla, men aaah. 
 
Såklart tappade vi alla så fort vi kom in, meeeeen hade Poetet och G-sunda med mig hela kvällen iaf. Hittade Per och Hasche några gånger med, men ah. Vi var på De vet du också. Deeeet var sjukt varmt och alla dog, men lite kul ändå typ. Träffade Vickan också! Najs. :3 Och massa andra. Mys liksom. Annars dansade vi en del, tex med Kondrad. haha det var kul ;D När det började närma sig sitt slut kom vi på att ingen hade passerkort, så vi fick börja ragga fysiker för att komma in i vårt hus och hämta prylar. Tro det eller ej, men det funkade. 
 
 
Nästa stopp var Vasagrillen. Jag och Julia pallade inte äta. Jag för att jag precis druckit ännu en energidryck och Julia för att hon är student och älskar donken. I vilket fall satt vi där och chillade medan Poetet, G-sunda och Per käkade kebab. Jag fick tomat och det var naaajs. Sedan drog jag och Julia vidare till donken och träffade Natalie Andersson heeeelt random! Jättekul att träffa henne och höra vad hon gör och hur hon mår och aaaallt! :D

Efter burgaren kom vi på att nästa buss skulle gå om mindre än en timme, så gick till korsvägen och hängde där. Djupa samtal o grejer, så tiden gick fort. Såååe var hemma kvart i 6 eller så. Var uppe ur sängen vid halv tio i morse och kunde inte sova mer. Gött.. 
 
Jag vet att det blev fett osammanhängande och babbligt i det här inlägget, men har skrivit lite då o då hela dagen och är fettrött, så skyller på det XD puss
 

2013-09-15
16:04:48

En liten film
Åh herregud! Jag tänkte mmsa en liten video förut idag... sen spg jag att den var flera minuter lång så tänkte att mail blir ju bra. Meeeeeeeen sen kunde inte mobilen skicka det på mail heller, så jag laddade över till datorn. Gissa hur stor filmen var!? 
 
1,4 GB. ETT KOMMA FYRA! Helt sinnessjukt. 

2013-09-14
01:11:25

Nolluppdragsredovisning
Det var nolluppdragsredovsning idag! Eller kväll. Vi redovisade till typ halv tolv, skulle jag gissa. I vilket fall betdyer detta att jag kan berätta om vad jag hade för nolluppdrag!
 
Mitt uppdrag var att klippa hår gratis på stan. Eftersom jag ÄLSKAR hår passar det ju fetbra, tänkte jag :D
 
Ingen annan i min grupp kan eller vågar klippa hår alls, så de gjorde andra saker för att det skulle bli bra. Typ raggade upp folk som ville bli klippta. 
 
In action! Klippte en tjej och resten killar. Eh, folk med långt hår är nog mer rädda att man ska klippa fel. Tur att jag känner Sara sedan innan ;) Kul att det kom folk från en annan sektion och kollade också. 
 
Vi hade en trimmer i början, men batteriet tog såklart helt slut i den. Vad gör man då? Tar saxen såklart! 
 
Spruta vatten är alltid värt! JudÅ där i bakgrunden som är uppdragsledare eller chef eller ngt. Han som har hittat på och delat ut ALLA nolluppdrag. Och vi är 200 pers. Folk dissar och vill ha nya och han har fixat så att alla har fått ngt som passar dem. Heeeeelt otroligt!
 
Och sist, men inte minst lägger jag upp en bild jag redan har lagt upp. Meeen den är mycket tjusig eftersom det är min gryppa nolluppdragsgrupp. ;D
 
 
Det hade varit så coolt att vara uppdragsperson i FnollK nästa år! Kanske ska söka.. Först aspa, sedan tänka. :D

2013-09-14
00:01:00

Phadderkamp
Idag var det jobbigt att komma upp, men det är det varje dag under mottagningen. Man hinner inte sova ett skit, typ. Det här var ändå en natt med relativt många timmars sömn innan man skulle upp igen. Somnade huuuuur många gånger som helst på första föreläsningen, men på ngt skumt vis vaknade jag till andra! Najs!

Slutade vid lunch, så gick hem för att sova någon timme innan phadderkampen, men det gick sådär. Hängde med min syster och hennes kompis eller kollade på tv den tiden jag var hemma, haha. Efter det var man ju laaaagom pepp på att sticka tillbaka till skolan och gå på phadderkamp. Meeeeeen sen när det verkade som att alla 666or skulle vara där var det ingen fråga om saken. När jag kom fram till origogården såg man alla grupper sitta eller stå i klumpar utom min. Alla låg på varandras magar, typ böghögstyle. Finns det bättre grejer eller? Ännu en indikation på att 666or är liiiiiite bättre än alla andra. 
 
 
Kampen var typ "hej, vi knyter fast oss i varandras händer och ska göra massa grejer". Det var kul, men gjorde ont och var lite jobbigt. Vi sög på massa grenar och en random tjej slog mig i ansiktet med en bräda. Såg nu när jag kom hem att det är lite svullet och ett litet sår, haha! Dessutom har jag blåmärken efter snörena. Yay. Neeej, nu låter jag negativ. Vi var inte så bra på deltävlingarna, det håller jag med om. (Bortsett från dragkamp. Vi ÄGDE massa gamlingar (typ ett, två år äldre) för att vi är så sjukt manliga och starka o grejer.) Dessutom hade vi bääääästa ramsan. Alla skulle ha en såhär peppgrej. Vi hade en liten sång om att bränna kyrkor och stänga in barn i ugnar. Mys. Vi är liksom 666. Favoriten var dock att en utvald skriker "SEX" så högt han kan och resten svarar likadant. Upprepa två gånger (blir då tre totalt) och avsluta med "aah, tack.". Mest uppskattade ramsorna. På riktigt. 
 
Resultatet från hela kampen får vi på sittningen imorgon!

2013-09-13
23:49:25

Bal
Igår var det bal! Jag lät Vilma spontanlocka mitt hår. Ääääälskade det! Men skulle aldrig i mitt liv kunna ha det sådär till varddags och än mindre locka det. Fy vad jobbigt! Men fint :3

Balen var najs. Det finaste var när FnollK kom in i finkläder (de hade alltså TAGIT AV SIG OVERALLERNA) och höll tal om vad nollan och FnollK har betytt för dem och hur mycket de har lärt sig om sig själva. Heeeelt sjukt fint var det. Alla höll på att börja gråta. Nollan höll på att börja gråta. 
 
Efter skulle jag, min phadder och en annan 666-nollan gå o capsa i F6-rummet. Meeeeen det blev aldrig ngt av det. Ingen var där när vi kom och sedan kom Vilma och övertalade mig att inte gå med till Gasquen när det var 20 min kvar tills de skulle stänga. Däremot bjöd phaddern in oss till förfest inför förfesten till sittningen, som är innan mellanfesten som är innan festU-kalaset. Gött liksom. Planen är 8.00 ute på "landet" i en bastu med sjuka mängder öl. MYS! Meeeen vi hoppar nog det. Ingen av oss skulle palla så länge... meeeeen någon annan gång kanske! xD

En bild som en tjej i min klass har tagit. Tyvärr är det enda bilden jag har där jag själv är med alls, just nu. Tror jag har i min kamera, meeeen den är typ inte här. I vilket fall är står jag mellan Strössel (Med en fågel på ryggen, fnollk ni vet) och Vilma. 

2013-09-12
03:27:49

Datorintro
Jag och min labbpartner Lina har ÄNTLIGEN börjatt fatta vad det handlar om på datorintron! Känner mig sjukt oteknisk o grejer, men det blir bättre. Man sitter och leker med terminalen och skriver små kommandon för att göra balla grejer. Eller kankse inte SÅ balla grejer än. Vi kan lista alla filer i en mapp, byta vad olika personer får göra med en fil men också flytta filer, radera dem och kopiera dem. Det kanske inte är så coolt.. men det BLIR. För vi blir bättre hela tiden :P

För att fortsätta på temat skumma (höhö, skum..) bilder lägger jag upp en bild på vatten. Hav faktiskt. Från när jag var i Tyskland senast. Det har såklart ingenting med resten att göra :x
 

2013-09-10
22:24:09

Nollkampen och Nolluppdrag 2
Idag hade vi räknestuga till lunch och sen nollkampen! Chill dag liksom :3 Nollkampen är att ett lag från varje sektion deltar i tävlingar som hoppa säck och sånt. Tyvärr är fysiker inte så bra på att hoppa säck eller gå flera stycken på samma plankor.. eller bygga en bil/båt som man kör i en sväng, sedan ner i vattnet för att simma typ femtio meter med. eh. Typ. Menmen, det var kul ändå! Vi fick skumma grejer gratis också!
 
Efter det där skulle jag få mitt andra nolluppdrag! Det var att vara med på en flashmob. Vi skulle gå in i nordstan, på samma gång skulle kanske 50 pers från CTH stanna och stå blick stilla i tre minuter innan vi skulle gå därifrån som om inget hade hänt. Jag och tre andra körde på att bli fotade. Såååå stod där med idiotmin i tre minuter. Höll på att börja dregla efter 20 sekunder.... sååååe ah. Men jag tror det blev bra! JudÅ var helt i gasen efteråt! Så jag tror att folk gjorde bra ifrån sig ;)

En av de tre jag var med på flashmoben heter Ellen och är ungefär lika töntig som jag. Vi ska köra en ny flashmob på lördag förmiddag. Då blir det mottagningsdansen i Nordstan! Missa inte!
 
Nu har jag INGA bilder alls från idag och min mobil är helt död.... så ni får en bild på min MAT från igår. Grattis. 
 

2013-09-09
21:31:13

Nolluppdraget
Tror att nolluppdraget fortfarande är hemligt egentligen, sååååå kan inte visa än vad vi egentligen gjorde! I vilket fall var det sjuuukt roligt. Jag fick göra ngt jag älskar medan de andra såg till att det alltid fanns ngt att göra. BÄST. Det var så bäst att jag och Vilma skrev upp oss på att vi ville ha ett nytt nolluppdrag! :DD

Ni kan få EN bild iaf. Den är tagen av Rödskägg! Stort tack till honom för att han var där och tog massa proffsiga bilder! :D 
Jag, John och Deimante :D

2013-09-09
21:13:57

Födelsedagsbarn!
Nu har jag haft mycket att göra igen! Jag måste börja prioritera... Jag har inte hunnit gratta två nära och fina vänner här på bloggen! Såklart pratar jag om Fille och Natta. 
 
Fille fyllde år igår och Natta idag. GRATTIS till dem! :D Båda fyller 19 ;D

Bild på Natta! Har inte träffat henne på sjuuuuuuuukt länge, vilket är assynd. Men hoppas verkligen på att vi kan ses snart nu! :D
 
Fille på min student! Hon passar fetbra i mössan juuue ;D
 
 
Puss på er och Grattis! :D <3

2013-09-08
08:51:00

Don't stop me now
Myyyycket fin version av låten! Fick den av Dennis, tackar för det XD
  

2013-09-07
23:37:28

Miiiiiiin favoritlåt
Eller ah, det är vår mottagningslåt på F. På något sätt älskade jag den från början liksom, men vi har typ inte hört den mer än precis i början! Trycker vi borde plågas hela tiden av den så att man hatar den när mottagningen är över! 
  

2013-09-07
20:09:00

Sago-Gasque
Vi hade sagosittning på Gasquen för några dagar sedan! Tänkte visa några bilder från det :)) Har typ inte många, orkade inte ha framme kameran speciellt mycket, men något från innan jag gick och sen några på vårt nollk. :D
 
Som ni kanske ser klär jag ut mig till Pippi! <3 

Baara för att! Här har jag iofs inte fått upp flätorna ordentligt än. (OKEJ jag borde hitta ett bättre ordval.)
 
 Vilma var där!
 
Wohoo, Strössel och Peking 
 
....in action
 
Strössel och Judå
 
Phil! 
 
Vad är manligast? F eller kfkb? F såklart! ;D
 
Nu blev det väldigt mycket "KOLLA FNOLLK!!" Meeeen.. sånt är livet 

2013-09-07
17:09:12

Hemligt!
Igår ägnade jag större delen av dagen till att jobba med mitt nolluppdrag! Tyvärr får ni inte veta vad det är förrän typ när det är klart. Har bilder och shit, men ah. Nä. :)

För övrigt är jag sjuk, så sitter hemma idag och snorar och har massa filtar på mig. Det är ju.. mys. Borde typ plugga ngt, tror jag, men kan inte tänka, så ah. Nä. Får börja leva igen imorgon bitti. Då bär det av till stan o göra grejer. Sen är det något i skolan som jag hela tiden glömmer vad det heter. typ Nollrocken? I vilket fall ska jag gå på det OCH vara frisk. YAY :D

2013-09-06
02:06:03

Pubrunda

Hemma från pubrundan nu! Idag har jag lärt mig mycket. En av mina phaddrar är, precis som jag, 171,5 cm lång! Som Susanna påpekade, vi har mycket gemensamt! En annan har, precis som jag, en vänsterfot som är större än högerfoten. Ba det att på honom syns det typ på riktigt. På mig syns det om man mäter, haha! För övrigt har det ba vart en aaaaaaaasgrym kväll och jag älskar 666, för att vi är bäst i världen! (Trots att vissa kommer från typ Stockholm eller Trollhättan eller ngn annan håla i öst). Jag fick låna en chalmersmössa också! Gött! Den var fiiiiiin. Vill så ha en! Ska skaffa, typ snart. Nu ska jag iaf sova! Naaaatti! ❤

Ba för att vi bytte skor (39/40 mot 44,5). Jag minns inte om jag har 39 eller 40 på de där skorna, jag ERKÄNNER. ;)


2013-09-03
22:53:02

Speeeeex
Hemma från spexet nu! Det känns lite skumt när man vet precis vad de kommer att säga i nästa mening eller skulle kunna sjunga med i sångerna. Då har man vart på samma spex för många gånger. Hade kameran med mig IGEN, btw. Denna gången satt vi längre bak och jag var lite för borta för att lyckas ta några bra bilder. Är rätt sjuk egentlgien. Meeen ah. Ska kolla igenom imorgon och se om det är ngt att ha! Filmade favoritlåtarna, btw. Funderar på hur okej det är att lägga upp på nätet.. Kommer jag fram till att det är okej, ska ni få se! 
 
Så länge en bild på spexet från i våras. 
 

2013-09-02
20:10:28

Capsa
Hittade en bild från efter ölhävet när vi capsade. Fetnajs. Vi fastnade typ två timmar eller ngt, bara för att vi skulle lära oss hur man gör... Folk borde capsa mer! 
 
Det är jag och två från min kära phaddergrupp på bilden. Mys. :3 
Bilden har Jim Bill tagit. :D

2013-09-02
18:53:44

F-spex
Imorgon blir det f-spexxxxx! Ska bli mys. Denna gången är det på Focus igen! Precis som första gången jag var där, haha. Samma som de två gångerna innan, men 35 kr för nollan. Trerätters och spexet är fet-kul. Sååååeh, inget svårt val ;)

Här är en bild från sist. Funderar lite på kameran igen, men jag vet inte...
 

2013-09-01
21:32:13

Första tentan och FestU.
I lördags gick jag upp vid nio för att ha filmkvällsmorgon med Theo. Mys. Tyvärr hann vi inte se klart filmen innan han skulle till Skövde och jag till skolan. Ja, du läste rätt, skolan på en lördag. Anledningen var första tentan. Tro det eller ej, men den kändes sjukt lätt, vilket måste betyda typ att jag failade grovt. Meeeen, det får vi se när den är rättad. 
 
Efter tentan var det iaf sektionsinskrivning. "Det kommer ta flera timmar och det är jättetråkigt" var ungefär vad phaddrarna sa, meeeeen... Det var "hej, skriv på ett papper" sen sittning. Gillar att de överraskar med kuliga saker typ alltid :D Efter sittningen (som innehöll framförallt feta ölburkstorn) hittade jag, Susanna och Vilma min kära phaddergrupp som satt i gräset och drack öl, sjöng och hade det allmänt gött. Jag fick en jacka som täcke och snackade goja med folk jag kanske inte brukar snacka med. Fetmys. Fick äppelpaj i flytande form också. Ägigt typ. (Notera att det inte står "äggigt".)

Vi drog vidare till kårhuset för att gå på festU-kalas. GÖTT mos. Det var asnajs. Jag vet inte vad jag ska berätta om det mer än att vi började med att hoppa hoppborg och att någon tog min nyinförskaffade propellerkeps och bytte den mot öl. Sen träffade man fett mycket folk man känner från andra ställen. Varje gång blev man sjukt förvånad och typ "Vad går DU här!?" Men det var ju gött. 
 
Hur som helst var det rätt galet alltihop. Jag fick ett sms nyss där det stor "btw, jag har dina kläder!". Jag ska få dem imorgon. Hahah. 
 
(Har ingen bild alls från det här. Eller jo, en phadder med propellerkepan, men den är på mobilen... såe ah.)
 
PUSS