Klickedicken

2015-02-25
23:23:14

Vad sjutton är det här!?
Jag och Tobbe skulle bryta vårt godisförbud lite idag och äta något gott och kolla på breaking bad. Hittade något som såg gott ut i skåpet, men ni ser ju vad det såg ut som när vi öppnat förpackningen! Och det värsta var att den smakade inte bättre än den såg ut! (Slutade med att vi åt glass istället, hihi)




2015-02-24
21:16:24

Blommor till miiiiiig!
Titta vad jag fick av min Tobbe i lördags! :D:D 
 
 

2015-02-24
10:22:23

Sjuk
Jaha ja. Jag var så nöjd i förrgår för att jag gått så länge nu utan att bli sjuk på något sätt, speciellt när min syster varit hemma från skolan med körtelfeber i fem veckor. Meeeeeeeeeeen gissa vad som hände igår? jag började få riktigt ont i halsen och idag sitter jag och fryser, snorar smått och har mycket ont i halsen :( Är trots allt i skolan och försöker räkna lite, men det går verkligen inte bra just nu... Aja, antar att det måste få lov att gå dåligt ibland också! 

2015-02-22
21:40:12

Det är förvirrat
Har varit hos pappa och firat hans födelsedag idag. Det kan bli fett förvirrat att sitta och prata med syskon, kusin och pojkvän.... 
 
 

2015-02-19
18:10:47

Pizzasittning!
Oj, nuv ar det längesedan jag skrev här! Ibland blir det så mycket att göra på olika sätt att man inte riktigt hinner med. Denna gången har det varit mycket i skolan, en del att göra i egenskap av Gaylord och så har jag inte mått helt bra. 
 
Man märker tydligt att det är läsvecka 5 nu. För de som inte går på Chalmers kan jag berätta att det rä 8 läsveckor på en läsperiod och den nionde veckan är det tentor. Med andra ord har det gått lite mer än hälften nu, så de som är lata i början och inte pluggar börjar få eld i baken nu. Det betyder att det börjar bli trångt eller fullsatt på de bästa pluggställena i skolan och det blir svårare att koncentrera sig med så mycket folk runtomkring. Menmen, jag är nästan ikapp i flervariabelanalysen och i industriell ekonomi är det svårt att veta vad som gäller. Skulle ändå säga att allt går över förväntan. 
 
Hur kan det gå över förväntan när man ligger efter? Jo, det är så att jag har extremt ont i huvudet till och från och har haft det sedan jul ungefär. Det blir lite sämre hela tiden, så det är därför det är extra svårt att plugga just nu. Meeeen jag var i alla fall hos min läkare igår och han skulle fixa en tid till röntgen åt mig. Det känns verkligen som att det går åt rätt håll där, även om jag inte har en aning om när den tiden är än. Skulle få breeeev om det. 
 
Efter läkarbesöket igår åkte jag tillbaka till skolan för att arra pizzasittning. Det betyder att stora delar av vår phaddergrupp skulle samlas och beställa, och sedan såklart äta, pizzor tillsammans. Det blev totalt 29 pizzor, så vi fick dela upp det på två pizzerior.. Och jag betalade över 2000 spänn för allihop! En sak som är beundransvärd med detta är att jag redan nu, ett dyng senare, bara ligger ute med ca 600 kr! Aja, vi åt pizzor, myste och drack öl igår. Vissa stannade kvar hela natten och gick och fikade på centralen till halv nio på morgnen.... Jag var däremot duktig och gick hem med Tobbe redan typ ett. :) 

Där har ni lite av vad som har hänt sedan sist! Jag ska försöka bli bättre på att uppdatera och när jag väl gör det ska jag försöka ha lite nya och fräscha bilder att dela med mig av... haha! Puss så länge! :*
 
Vi var inte riktigt såhär coola igår, men nästan! Det var personer som använde sina strumpor på helt nya sätt... DE var lite coolare än alla andra...! XD

2015-02-16
17:57:46

Penisdag
Har haft rätt bra flyt idag ändå! Träffade Susanna på morgonen innan jag satte mig för att plugga ensam. Skulle kommit fler, men det sket sig. Sen satt jag med Tobbe och Max större delen av eftermiddagen. Det som hände då var att min banan förvandlades till en penis! Helt sjukt, vet inte hur det gick till!! 
Sedan åts den upp och hamnade i papperskorgen :p 







2015-02-15
21:37:27

Första vårtecknet
Oj vad tiden har gått fort de senaste dagarna! Har haft så mycket att göra att jag inte ens har hunnit svara på sms förrän flera timmar efter jag har fått dem. Trots det känns det inte som att jag har gjort ett skit! Nu har jag dock suttit här vid datorn i två timmar och försökt ta igen slappisgrejerna jag missat sedan i torsdags, så känns helt okej nu! :D Förut idag när jag och Tobbe var ute på promenad såg vi snödroppar också!! Första och bästa vårtecknet. Det var lite lagom sol också, precis så att det värmde lite! :D:D Tagga vår! 
 
Inser att det inte kommer finnas så mycket mer tid nästa vecka, men ska försöka använda min tid bättre! Nu läsa lite flervarre som godnattsaga (Y)

2015-02-13
14:33:15

Turstrumpor?
Kolla in mina nya strumpor! Hoppas på att de ger mig lite tur. Har ändå gått bra med plugg idag, trots fredagen den trettonde :p



2015-02-12
11:20:35

Pluggeliplugg
Sitter ensam i brudportalen och pluggar industriell ekonomi. Gick från föreläsningen för att jag ändå bara höll på att somna och nu är jag plötsligt aspigg! Det går bra nue




2015-02-11
22:55:53

Alkohol och träning
Jag har länge funderat på det här med alkohol och träning. Om man läser på bloggar känns det ofta som att man inte ens kan ta EN öl för att då har man "förstört" all träning på lååång tid. Det verkar verkligen vara nolltollerans på alkohol om man tränar mer än tre gånger i veckan. Sedan börjar man tänka lite till och inser att det inte skulle vara många unga som tränar mycket om man inte kan dricka alkohol också... Plötsligt kände jag mig heeeeeeelt lost. Hur mycket är okej att dricka utan att det påverkar för mycket? Hur långt innan eller efter träning kan man dricka en viss mängd alkohol utan att det påverkar alls? 
 
De frågorna och allt annat man kan tänka sig om alkohol och träning hittade jag i en artikel HÄR. Tycker verkligen att den är läsvärd, även om den är lång! Läs och njut ;)

2015-02-11
17:05:37

Jag får damp på folk!
En viktig egenskap tycker jag är att ta ansavar. Om man tex tar på sig ansvaret att fixa en sak åt en grupp på, säg, 6 personer så får man ju se till att att visa resultatet för alla 5 andra och inte bara två och skita i de andra tre. Och om man nu är för lat för att informera fler än två personer kan man ju i alla fall säga det, så att någon annan kan göra det istället för att det ska bli krångligt tre veckor senare. Om man tar ansvar för en sak måste man se till att genomföra allt man tog på sig. Och man kan inte komma och klaga när någon annan tar på sig ansvaret och inte vill göra det på det absolut krångligaste sättet man kan komma på! Pratade med famor igår om sådant här och fick höra om liknande händelser i hennes pensionärsföreningar. De har alltså inte lärt sig att ta ansvar för saker där de till och med skrivit kontrakt på det och de har levt i 75 år, minst! Halt sjukt.
 
Något annat som jag tycker finns för lite hos folk i min bekantskapskrets, och säkert bland de flest unga idag, är förmågan att kommunicera och informera. Om jag ska se till att ca 15 personer går på ett möte för att jag är deras "chef" och det enda kommunikationsmedlet som finns är en smsgrupp så skriver jag där och berättar om mötet och varför de ska gå på det. Då förväntar jag mig såklart ett svar från i alla fall de flesta av dem och att de kankse talar om att de kommer eller i alla fall att de sett meddelandet och ska fundera på saken, men icke. Jag får svar från EN. Sedan när jag, trots att jag inte har tid och inte behöver gå dit, går till mötet för att kolla om de lyssnade och ändå peppa dem lite så är alla där. I detta fallet fanns massa ansvar, men jag fick lägga en timme extra på det för att jag inte fick informationen. Om detta hade hänt EN gång hade det inte varit en stor grej, men ser att det händer så många gånger och i så många bekantskapskretsar!
 
Ursäkta den sjukt negativa tonen här, men var verkligen tvungen att skriva av mig! Det känns verkligen mycket bättre nu, haha.  Men helt seriöst, tänk på att ta ansvar för saker och att kommunicera och informera på ett vettigt sätt! Det hjälper de få som är drivande och ofta får ta ansvar för det alla andra skiter i. ;)

2015-02-09
01:03:37

Blogglista

Halluuu! Som det är nu har jag mest ont i huvudet eller pluggar. Inte sååå jättekul att läsa om, kanske? Tänkte köra en lista igen just därför XD

 

1. Om du fick välja att leva i en tv-serie, vilken skulle du välja att leva i då? Asså nu har ju jag inte så jättekoll på tv-serier! Det mesta som är kul att kolla på vill man ju inte vara med i heller... Men kanske Svenska Hollywoodfruar! XD

2. Vad ville du bli när du blev stor när du var barn?  Miljöhjälte! XD Eller prinsessa eller frisör. 

3. Vilken är din favoritdoft? Vill inte säga typ ngn konstgjord doft nu egentligen. Vissa människor luktar sjukt jäkla gott! Annars nybakade bullar eller så :D

4. Om du var en stor stenbumling, var skulle du vilja ligga still då? Jag skulle vilja ligga still någonstans där det är varmt och somrigt, såklart!

5. Du får veta att jorden kommer gå under om tolv timmar. Vad gör du? Panikar antar jag? Sen samlar jag alla mina nära och kära och myser med dem tills det är slut!

6. Vad tror du skulle vara annorlunda i ditt liv om du var av det motsatta könet? Oj... jag hade tränat massor! Sen hade jag säkerligen spanat på tjejer istället för killar. Ooooooch det hade vart mer okej att dra snoppskämt i skolan XD Haha, nej men jag hade framförallt tränat massor :D

7. Vilket är ditt favoritverktyg? Verktyg? Jag vet inte, men den är blå. Eller kanske den rosa ändå. DET DU.

8. Vad gör du om tio år? Oj! Förhoppningsvis har jag ett vettigt jobb, en villa och en familj. Är ändå 30 då. Tycker fan man ska ha fått sina barn innan det egentligen. Och villa känns som en självklarhet, men det är ju omöjligt utan ett jobb, så aah :)

9. Vilken är din bästa danslåt? Åh, jag som aldrig dansar! Ingen aning. Om man är på rätt humör kan det vara lite kul att fuldansa på typ gasquen, men då ska det ju vara sån där skum musik också. Ah, nej jag vet inte XD

10. Om du var skitbra på att sy, vad skulle du sy då? Vadå, jag ÄR skitbra på att sy!? Haha, nej jag vet inte! Man borde säker beskriva ngt plagg man skulle sy, men har inte nog med idéer för att hitta på sånt själv liksom :P

11. Hur skulle du hantera det om du vann typ 108 560 000 euro? Oj, det är typ JÄTTEMYCKET pengar. Jag skulle först bli asglad, såklart, men sen försöka ta det lilla lugna och fundera över vad jag skulle lägga dem på. Till att börja med skulle jag gå och köpa en ny mobil XD

12. Vad tycker du om ordet hen? Tycker att det är en bra idé och ett bra initiativ, men (och det är ett STORT men) det var ju sjukt jäkla dumt att inte hitta på en böjning till det. Vill inte att han/hon och henne/honom ska ha samma ord. Det gör mig fett förvirrad och gör att jag automatiskt använder ordet mindre! 

13. Vilket är ditt bästa recept och varför, får vara mat eller bak?  Kladdkaka? :D Eller neeej, moussetårtan jag gjorde till tobbe i somras <3 

 

14. Vad tycker du om köttkonsumtion?  Om du vill rädda djuren, ät svenskt. Att äta det svenska gör att det blir mer självklart för butikerna att sälja svenskt framför tex danskt. Grejen är ju att de svenska djuren blir bättre behandlade än de flesta andra. Såklart finns alltid skräckexempel, men det gör det överallt. Tror att Brasilien tar hand om sina djur bra också! Rent miljömässigt däremot tycker jag att man ska försöka äta mindre kött. Meeen skulle aldrig bli vegetarian själv, det är för gott med kött XD

15. Är du beroende av något?  Kramar! Dör utan kramar liksom. Men annars det vanliga, antar jag. Mobil, internet, dator, godis osv :P Och att ändra håret! Inser mer och mer att jag inte är nöjd mer än en månad eller två med samma frisyr. Just nu saknar jag detta håret :3

 

16. Vilken musik triggar din nostalgiska sida mest och varför?  Schnappiiiiiiii! Behöver jag säga mer? XD

17. Vad gör dig riktigt förbannad?  Orättvisa och egoism, tror jag.

18. Har du något riktigt bra husmorstips? Husmorstips, alltså... Jag vet inte. Glöm inte städa, för om du inte gör det kommer ingen vilja komma hem till dig (Y)

19. Finns det någon reklam du tycker är riktigt bra? Haha, ica-reklamen! Nu är det ju en ny ica-Stig som jag inte riktigt har bestämt mig för om jag tycker om eller inte, men det blir nog bra! 

20. Är du lik dig nu, som du var när du var barn? Ja och nej. Jag var mycket mer envis som barn än nu och jag var blygare också. Men jo, jag är både blyg och försiktig fortfarande, bara inte i samma utsträckning. Men ja, totalt sett skulle jag säga att jag är mig lik :P 

 
 

2015-02-07
08:42:26

Pannkakor
Måste bara visa hur mkt pannkakor jag stekte igår! Det är heeeelt sjukt! 



2015-02-05
23:44:00

Ge bort en semla
Ingen kan väl ha missat detta fantastiska att man kan ge bort en semla helt gratis till någon på facebook? Man kan sedan hämta ut den på ett förvalt bageri och njuta av den upp till tre dagar efter att man fick den, dock senast den 10e februari. Hur bra är inte det!? Man kan dock endast ta emot en semla totalt, även om man kan ge bort en varje dag. Fett värt! Jag fick en idag, men ska hämta ut och äta upp den imorgon! Fett taggad på det och bästa fredagsmyset! Ge bort en semla du också och gör en kompis glad ;)
 
Antar att jag inte behöver skriva ner adressen? Det kan vara så att man kan se den i bilden ;) Vill också säga att de fyller på med semlir kl 09.00 varje dag, så man får vara lite snabb för att hinna ge bort en innan det är slut!

2015-02-05
22:33:27

Taggat
Tjo, nu har jag inte hunnit skriva på några dagar, inser jag. Igår var jag och några, eller snarare rätt många, goa människor på charm. Det är en arbetsmarknadsmässa för chalmerister och såklart får man gratisgrejer från i princip alla företag. Först tänkte man att man bara skulle gå dit en kortis, ta några pennor och lite godis och sen sätta sig och plugga. Meeeeeen det blev väldigt mycket godis, många pennor och en del tävlingar. Dessutom var det lite kul att snacka med företagsfolk och ah. Det där mässan faktiskt är till för!  Tänkte i vilket fall visa hur jag menar med mycket godis och rätt mycket prylar! Det här är bara mina prylar då och jag har inte tagit med papprena. Godiset är mitt och Tobbes blandat (Y)
 
 
 
Det här är både mina och Tobbes påsar. Men shit vad mycket grejer vi fick! Jag vann en biobiljett också! Är ganska pepp på att skriva CV och söka sommarjobb nu också :)) Och att komma ikapp lite bättre med plugget. Har räknat en halv veckas uppgifter i flervarren idag iaf (Y)
Det går bra nu!
 

2015-02-02
23:10:32

Såååå hungrig!
Tjo, har varit så sjukt jäkla hungrig idag! Började med att jag missade att äta frukost för att jag skulle springa ner till vårdcentralen. (Ja, jag fick trots sjukdom springa halva vägen för att hinna. Missbedömde tiden något enormt!) Men sen fick jag inte riktigt tag i någon bra lunch, så åt inte jättemycket. Inte så konstigt kankse att jag var för hungrig för att göra något redan halv två!? Det är först nu efter middag som det finns energi nog att göra någonting. Satt ett tag med duggan och fattade inte varför allt blev fel. Bad tre olika personer räkna den åt mig och alla fick i princip samma svar som jag, men såklart är det fel. Fattar inte XD
 
Imorgon ska jag se till att äta vettigt och be de gamla om hjälp (Y)
 
Saknar sommaren och ledigheten fett mycket idag </3
 

2015-02-01
12:55:53

Hur kan SJ vara så dåliga!?
Sitter i stan just nu och väntar på att Tobbe ska komma hem från Stockholm. Elleeeeer vänta nu, det var ju SJ han åkte med, så han fastnade i Lerum. Personolycka. Med tanke på att han skulle vara framme halv tolv tycker jag att det borde hända något snart! Person olycka tycker jag borde betyda att en person är allvarligt skadad och ivägen för tåget. Då borde det inte ta minst 1,5h (beräknat av SJ) innan de kan åka igen. Är det allvarligt kommer väl ambulansen och det är bråttom? 
 
Nu har de faktiskt fixat fram ersättningsbussar efter nästan 1,5h! Meeeen då ska ersättningsbussen för SJ stanna på västtrafiks alla stationer, så det kommer ändå ta en evighet innan han är här! Eller som han sa "Vi ses nog ikväll då!" 
 
Man blir glad av den här bilden, så behövde den! Nej, vi är inte syskon, även om folk påstått att man får för sig det av den här bilden.... ;P