Klickedicken

2012-05-28
09:16:55

HBTQ-festivalen
Alla vet väl vad pridefestivalen är förnågot? HBTQ är samma sak, fast med ett annat namn och i GÖTEBORG. Den startar på onsdag denna veckan och det blir en jäkla massa artister och trevliga saker. Alltihopa kommer att avslutas med Paraden som går från operan till Liseberg på söndag. Alla är välkomna att titta! (Ja, även om du inte räknar dig som HBT)

Det finns ETT litet problem med den här festivalen. Det är lite för få funktionärer. Jag är en av de få funktionärer som redan finns, men det behövs fler. Känner du dig manad att söka? Du lär ju få det om du gör det, så skickar du ett litet mail till [email protected]
Man får ingen lön eftersom att det är ett volontärsuppdrag, men man får lite fina presenter. Då snackar vi lisebergskort, västtrafiks regionen runt kort och lite småsaker.


Jag ser fram emot det jättemycket och hoppas att så många nya funktionärer som möjligt anmäler sig! Om du inte vill vara funktionär kan du ju alltid komma och titta på paraden eller gå på festivanlen. Kolla in hemsidan för mer information!
Vi ses där!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: