Klickedicken

2012-10-12
14:44:00

Stickys brister
Snälla.. kan man inte låta folk sitta på en jäkla trappa eller? Jag menar den är framför en nödutgång, men vi flyttar ju på oss om den ska användas. "Här får ni inte sitta, upp med er!" är ett dåligt sätt att be någon flytta på sig, speciellt om det är ens "gäster". 
 
Golvet är också till för att hålla sig undan. Folk kan ju vilja gå förbi. Meeeen om de har satt scenen precis vid ingången kan det kaaaanske vara så att någon enstaka person vill stå där för att kolla på bandet? Eller sitta på en "kant" i väntan på att bandet ska gå på. Om de nu vill undvika sittandet kan det vara läge att sätta upp lappar för att tala om när bandet går på scenen. Det har man på de flesta andra ställen.
 
Att hålla lite rent där alla är och petar är också en idé. Staketet vid lilla scenen är något av det kladdigaste man kan hitta. Det tar max fem sekunder att sprita av den varje kväll. Det skulle kännas MYCKET fräschare. Om man inte orkar sprita av varje dag kan man ju göra det en gång i veckan? Här kändes det som att ingen någonsin gjort det. Tänk er flera år gammalt öl och handsvett på ett metallföremål.. Äckligt.
 
Annars är det fett. Men snälla, kan man inte få sitta ner och slippa äckel på staketet?

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: