Klickedicken

2013-01-07
19:27:36

Gör detta hemma!
Idag ringde klockan halv sju! Upp o hoppa för att hinna med bussen till Lindome tillsammans med mikron Nisse och en fet väska! 
 
Grejen med Nisse var att M.I.K.R.O-föreningen skulle spränga en champangeflaska i den. Sagt o gjort; när alla var hemma hos Vilma rullade vi ut sladdar och ställde mikron på uppfarten och körde igång! Efter en väntan på nästan tio minuter exploderade skiten! :D Eller ja, flaskan exploderade och mikron öppnade sig! :3 Förklaringen till det är att det blir för högt tryck i flaskan.
Bjuder på den.. Fotografen är Susanna och det fanns inte egentligen någon bra bild på flaskan. :)


 
När vi ändå var igång och det redan luktade champange i hela Lindome, varför inte köra en telefon där i också!? Det gjorde vi såklart. Den smälte, men inte mycket mer. Jo, det luktade så sjuuuukt äckligt!
 
Men det klassiska var kvar, hårspraysflaska! Det vi inte tänkte på innan var att den är ju gjord av metall, alltså värmer mikron upp metallen och det innuti påverkas inte nämnvärt. Metallen blir liskom en skyddande grej. Så skulle det hänt något där så hade vi fått vänta tills flaskan smälte. Alltså gav vi upp och Matz dödade den med en yxa istället. Meeen den gav igen genom att i dödsögonblicket spotta allt sitt innehåll på honom. Luktade fett mycket hårspray efter det.. mmmmm
 
Allmänt glada! 
 
Manligt! ;D (notera nagellacket!)
 
Vad lär vi oss av det här? Kör alltid saker i mikron! Det blir inte lika stora smällar som på youtube ändå! :D

Kommentar:
#1: Susanna

*Stooolt fotograf xD* Vi är såå grymma på att mikra grejer :D mobilen var så heeeet <3 (hej dåligt skämt :D )

Svar: klart den var! haha ;D<3
Klickedicken

2013-01-07 @ 20:07:49
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: