Klickedicken

2013-01-16
08:38:14

Jobba på konsert eller festival?
Vill du jobba på konesrter, festivaler eller andra evenemang i sommar? Gå med i Team Göteborg så blir du erbjuden att jobba på massor av coola festivaler! 
 
Det du behöver göra är egentligen bara att gå in på deras hemsida och registrera dig, sedan ska du gå på en "introduktionskurs" en dag. Förra året var det inte ett dugg jobbigt och du får papper på att du kan HLR. 
 
Så fort det där är klart kan det komma upp evenemang på hemsidan som du kan söka till, bara genom att klicka "ansök". Du behöver inte sitta och fylla i saker hur länge som helst, bara klicka "ansök". 
 
Festivaler jag jobbade på förra året var HBTQ-festivalen, Picknickfestivalen, Göteborgskalaset och säkert någon mer. Hade jag inte haft ett sommarjobb hade det blivit mer, trots att man inte får några pengar för det. Har man jobbat 40 timmar får man iofs ungefär tusen spänn i form av ett bidrag (tror jag). Och för nästan varje festival får man prylar. På HBTQ förra året fick vi tex busskort som gällde så långt västtrafik åker och i två veckor! Asbra! :D
 
Men man ska inte jobba på festival för pengar eller prylar, då har man kommit fel. Det är trots allt volontärsuppdrag alltihop.. Man gör det för att det är kul och för att man ska ha ngt bra att skriva i sitt CV.
 
Länken: http://teamgoteborg.goteborg.com/
 
 
Just det! Man får alltid speciella kläder att ha på sig på de olika uppdragen! Förra året var det de blåa o vita på bilden man skulle ha på Göteborgskalaset. 

Kommentar:
#1: Nathaly

Och så är Natta me på bilden haha :)

Svar: Jaa, det är lite ballt asså :D
Klickedicken

2013-01-16 @ 12:09:55
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: