Klickedicken

2013-11-02
17:28:05

You're Next
I går kom Skalman till skolan igen! Första gången på aslänge. Såe jag, Poetet och Lina bestämde oss för att baka till honom :3 Kolakakor blev det! Mums. Såklart skulle det vara en snope-kolakaka också, men man kan ju inte förvänta sig ngt annat när det är 666 som bakar. Vi hittade EN phadder också, så han fick en kaka. Några av DPs fulaspar fick också kaka. Joel och Rikard dök upp också och fick massa kakor! Trevligt värre!
 
Bild från innan Joel och Rikard kom.. 
 
Frammot kvällen gick jag, Joel och Rikard o kollade på You're Next. När man ser trailern tror man att det ska vara en blodig skräckfilm.. Kan ju säga att det "läskiga" var bara sådana plötliga grejer som man hoppar till och sen ba happ.. Sen sög blodet.. typ hallonsaft-färg. Meen den var ändå bra eftersom det blev så komiskt! Vi ett tillfälle ska en tjej springa ut ur huset de är i, hitta en bil och åka och hämta hjälp. Då pratar de om att hon klarar det sääkert om hon tar sats innifrån huset och springer som satan, så att hon har världens fart redan när hon kommer ut ur huset. Allt visas i slow-motion. Sen dog hon.. men ah. Komiskt. Eller som att de plötligt hade en lampa under sängen, så att handen som kom ut därifrån syntes, trots att det var mörkt i rummet. 
 
 
Den var värd, men man kan ju tänka sig från början att det är en skräck-komedi..! XD

Kommentar:
#1: Joel Melander

Den har tydligen fått rätt bra recensioner. Nån skrev att det är bästa skräckfilmen i år och att det är en frisk fläkt i genren. Det får mig att tvivla ännu mer på professionella recensenter :P

Svar: Hahha.... Då är det illa! Man ska uppenbarligen inte lyssna på sådana :o
Klickedicken

2013-11-04 @ 11:40:18
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: