Klickedicken

2014-11-03
21:22:00

Paaarty
Idag börjar läsvecka ett. Det betyder att det är fest efter fest efter fest för den som vill och har tid! De duktiga chalmeristerna börjar plugga direkt, medan de mer partyglada går på kalas. Sen finns alltid de där undantagen som gör båda. Jag hade tänkt försöööööka vara ett undantag denna gången! 
 
Första festen är på torsdag. Och nu kanske man ska tala om att "fest" på chalmers, eller egentligen för säkerhetsgubbarna på chalmers, är allt där man dricker alkohol. Så tar du en öl till middagen på chalmers är det en fest ;) I ALLA FALL. På torsdag är det pubrunda! Fille och Cammi ska med, förutom alla mysiga chalmerister då. Kommer bli fest i ladugården, så att säga. 
 
 
 
 
På lördag går ca 5000 pers på Halloweenkalaset i kårhuset. Det är ett sjukt tryck på de biljetterna, så där har man stått o köat större delen av förmiddagen. 
 
         Halloweenkalaset på Chalmers 2012, tror jag. 
 
Nästa helg är Taberaset för de som byggt cortége. Ingen aning om vad det är för slags tillställning, men kan ju gissa att det blir vilt....!
 
Ja, jo. Det var festerna. Tänkte ta tag i det där med plugg också. Har faktiskt gjort klart en rapport idag! Och skulle börja räkna i en av kurserna jag ska läsa, meeeen det gick sjukt dåligt att skriva ut planeringen. Tog kanske en timme innan det funkade och ah. Nä. 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: